Та звісно ж бери! Тільки лопату в багажник кинь ДО того, як в дюни тестити поїдеш)Відговоріть від корча.
Тут дехто розпродає все, мабуть повертаються додому, в тому числі цей Nissan Patrol Safari 4.8L 2018 рік. Пробіг 86000км.
Виставили за 31300 $. Перекупи пропонують їм 27800 $ (зі слів власника), власник вже збирався везти до перекупів.
Колега каже, що перекупи стільки не дадуть.
Машина добротна, років 30 випускається без змін. Огляд з водійського місця гарний, двигун на 6 циліндрів, автомат, блок диференціалу є, жре багато.
Класна тачка. А нафіга вона тобі?)
Таке діло, що на Харлеї в пісок я й сунутись не можу, щоб зрозуміти, чи воно мені подобається чи ніМашина вогонь по пісках ганяти, якщо таке полюбляєш.
По асфальту - то торба на мостах їздити.
Тачка класна. Але як і усе інше оффроадне в місті та на трасі доставляє більше клопоту ніж задоволення. Воно ж живе на заправці з його дикою витратою пального. Та і мостова рамна тачка це не так щоб дуже зручно.Таке діло, що на Харлеї в пісок я й сунутись не можу, щоб зрозуміти, чи воно мені подобається чи ні
Прицінювався до Mazda 6, бо вже який місяць таку орендую і вцілому подобається, або розгулятися до Infiniti Q50, тобто по седанам.
А дружині подобається кататись так, щоб «скло і дах на голові не лежали», її і Nissan Kicks влаштовував. Я ще дивився на X-Trail. Але і той і той із «славнозвісним» варіатором.
Їздив вчора подивитись, поговорити з власником і прокатитись.
В принципі, нафіга нам саме такий корч _потрібен_ - нам не дуже зрозуміло. Але і мені і дружині він дуже подобається.
Каже: купи хоч на місяць покататись, як набридне то продай.
Колега-еміратець каже, що ці машини в зимній час дорожче коштують, тобто сезонні майже як мотоцикл. Місцеві люблять на таких в сувору арабську зиму по барханам гасати.
Я думал, в Еміратах доплачівают, шоб у ніх горючку бралі.Тачка класна. Але як і усе інше оффроадне в місті та на трасі доставляє більше клопоту ніж задоволення. Воно ж живе на заправці з його дикою витратою пального. Та і мостова рамна тачка це не так щоб дуже зручно.
І питання - а чому тільки рисовозки? Чому не вранглер, наприклад?
Ще й бочку на причепі дарують!)))Я думал, в Еміратах доплачівают, шоб у ніх горючку бралі.
ну це як з мотом, ти-ж в курсіКаже: купи хоч на місяць покататись, як набридне то продай
Так питання ж не тільки в вартості. Я на фокусі заєбався на АЗС їздити з його витратою 14-15л.Я думал, в Еміратах доплачівают, шоб у ніх горючку бралі.
Ето по трасі. В говнах может удвоіцца.Так питання ж не тільки в вартості. Я на фокусі заєбався на АЗС їздити з його витратою 14-15л.
А прикинь на цьому крокодилі скільки? 30?)
Там дизель литрів 12 - 15 буде жрати. В мене зараз Toyota Hilux меньше 10 литрів по городу жреТак питання ж не тільки в вартості. Я на фокусі заєбався на АЗС їздити з його витратою 14-15л.
Конкретно тут 4.8 V6 бензинка. Він по мурзілкє в місті 25 витрачає і в змішаному щось в районі 20. Скільки в реалі буде - я хз.Там дизель литрів 12 - 15 буде жрати. В мене зараз Toyota Hilux меньше 10 литрів по городу жре
Я чомусь виришів що там дизель.Конкретно тут 4.8 V6 бензинка. Він по мурзілкє в місті 25 витрачає і в змішаному щось в районі 20. Скільки в реалі буде - я хз.
Та я заколупався на мотоциклі кожні 250 км заправлятисьТак питання ж не тільки в вартості. Я на фокусі заєбався на АЗС їздити з його витратою 14-15л.
Якось так, назріло спробувати місцевий народний автомобіль. Ну прямо зовсім народний у них Y62 Patrol (добре живуть, машаллаІ питання - а чому тільки рисовозки? Чому не вранглер, наприклад?
довольно много факторов спровоцировало меня на выезд.Так в тцк проблема или в том что везде-везде-всегда прилетает? Так и скажи: испугался, переплыл Тису и сижу в Штатах.
Я бы никого не осуждаю, но только до того момента пока не начинают рассказывать, как нам здесь нужно жить.
А что у вас за город что только 2 машины в продаются и обе, так скажем "необычные"Поки дивився на седани, ще примітив Lexus LS430, той де в салоні панельки з дерева виготовлені Ямахою. І дешево і сердито. Але 20 років машині то квиток на знайомство з механіками промзони, нехай це і Лексус.
Придивися краще до Мерса Кабана )Поки дивився на седани, ще примітив Lexus LS430, той де в салоні панельки з дерева виготовлені Ямахою. І дешево і сердито. Але 20 років машині то квиток на знайомство з механіками промзони, нехай це і Лексус.