Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!
  • Знижка на баннерну рекламу 30%! Банер на всіх сторінках сайту, в мобільній та десктопній версії за 14 тис. грн на місяць. Статистика сайту. Контакт: kharkovforum.com@gmail.com

Оба претендента сдают анализы

• Автор теми Автор теми гельмгольц
  • Дата створення Дата створення
Мне лично не прикольно голосовать за человека который не в состоянии объяснить что он будет делать. И как бы президент совсем не поледний человек, да попередник отличился. Не знаю, я не готов играть в рулетку
долар по 10 гривень, АТО за три дні, хлопцям на нулі по 1000 грн. в день, бруківка на хрещатику власним коштом, вінницький фонтан - нашо воно вам потрібно, та передвиборча ****ьож)

а я відповідаю - що до 2014року Петро Олексійович не зробив абсолютно ніхуя корисного... але ми за нього проголосували в один тур.

Відсутність аргументів породжує безтолкове словоблуддя. З чого логічним є відсутність аргументації у голосуванні конкретно за В.О.Зеленського!

якщо ви там в Греції забули граматику, то я вам напомню - до ВНЄШНЬОЙ політики ні крим ні донбас не має ніякого відношення. Крим та Донбас це ВНУТРІШНЯ політика.

:рл:, Наявність російських військ та окупаційної адміністрації на тих територіях, теж підпадає під поняття ВНУТРІШНЯ політика? Не тупіть.:ганьба:

Наявність російських військ та окупаційної адміністрації на тих територіях, теж підпадає під поняття ВНУТРІШНЯ політика? Не тупіть.
Зо́внішня полі́тика — сукупність відносин держави з іншими державами світу та міжнародними організаціями. при чому тут Український крим та Донбас? Про що тут референдити? треба брати їх і ****ити, по мірі сил та можливостей...

500 грн. зразу, треба тіки підписати бумаженцію нідочогонезобовязуючу, і 500 грн. коли покажеш фото бюлетня з галочкою напроти нужного прізвища.... 1000 грн. в першому турі як з куста))) а тут ще другий тур намічається... а там може й третій буде

Это мой заработок за 5 часов. Смысл? :D

Зо́внішня полі́тика — сукупність відносин держави з іншими державами світу та міжнародними організаціями. при чому тут Український крим та Донбас? Про що тут референдити? треба брати їх і ****ити, по мірі сил та можливостей...

То хто написав? Не ти, так не тільки я то читав...
я вам напомню - до ВНЄШНЬОЙ політики ні крим ні донбас не має ніякого відношення. Крим та Донбас це ВНУТРІШНЯ політика.

Ну шо касается *******ов желающих видеть президентом страны дегенерата, их и отсюда видно хорошо.

Охлокра́тия (др.-греч. ὀχλοκρατία от ὄχλος «толпа» + κράτος «власть») — вырожденная форма демократии, основанная на меняющихся прихотях толпы, постоянно попадающей под влияние демагогов. Охлократия характерна для переходных и кризисных периодов, революций.

долар по 10 гривень, АТО за три дні, хлопцям на нулі по 1000 грн. в день, бруківка на хрещатику власним коштом, вінницький фонтан - нашо воно вам потрібно, та передвиборча ****ьож)

Как это было у Жванецкого -"Она так часто нехорошо говорит, что, видимо, и думает нехорошо."
Хотелось бы понять, что он думает.

То хто написав? Не ти, так не тільки я то читав...
дядьку, дивіться, внєшня= зовнішня... внутрішня = крим і донбас.. рефередуми по зовнішній політиці.. по внутрішній ніяких референдумів.. Ну що ж тут не зрозуміло?
От вам трет мое местожительства))))))
воно ж з Олімпа видніше, як нам смердам холопським тут живеться і що нам тре робити щоб краще жити. Плюс ностальгія за бєрьозками також дає сили духовної і прозріння в українському політикумі.

А фахівці на то що скажуть, ти звернись.

я вообще не увидел от порохоботов каких-то внятных аргументов. кроме как отсосет у путина, и не надо играть в русскую рулетку. хотя аргументов почему не голосовать за петю я уже сотню привел. но так. кого я вообще переубеждаю. тут одни фахивци собрались.

Які референдуми? Я запитав, як може бути питання виключно внутрішньої політики стосовно окупованої території??
трохи ранніше грєчєский паріот Петра Олексійовича Порошенко писав, що йому особисто клоун повідомив свої клоунські передвиборчі обіцянки
Обещает. Например по каждому влпросу внешней политики референдум. Чей крым? Референдум. Кто на донбассе, рюзкий скот или ополченцы? Референдум.
на що я йому відповів що референдум по Криму і Донбасу це не зовнішня політика. Референдум по внєшній політикі це тіпа будем путінга ****ить, чи отпиздим і виїбем. Отакі питання можуть бути на реферндумі по зовн. політиці. От і все. А тут Ви. Можливо у Вас той грек в ЧС то ви й не правильно зрозуміли ніть діскуссіі))
Хотелось бы понять, что он думает.
чось думаю що він просто в ахуї з усього проісходящого))

я вообще не увидел от порохоботов каких-то внятных аргументов. кроме как отсосет у путина, и не надо играть в русскую рулетку. хотя аргументов почему не голосовать за петю я уже сотню привел. но так. кого я вообще переубеждаю. тут одни фахивци собрались.

:рл:Забудь за Порошенка, ви вибераете Зеленського, ЗЕЛЕНСЬКОГО!!!
То чому саме він, що такого він зробив, що я повинен буду сприймати ваш вибір як адекватний?:нудно:

Назад
Зверху Знизу