Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
долар по 10 гривень, АТО за три дні, хлопцям на нулі по 1000 грн. в день, бруківка на хрещатику власним коштом, вінницький фонтан - нашо воно вам потрібно, та передвиборча ****ьож)Мне лично не прикольно голосовать за человека который не в состоянии объяснить что он будет делать. И как бы президент совсем не поледний человек, да попередник отличился. Не знаю, я не готов играть в рулетку
а я відповідаю - що до 2014року Петро Олексійович не зробив абсолютно ніхуя корисного... але ми за нього проголосували в один тур.
підняв Рошен тьфути 95квартал- підніме й Україну!З чого логічним є відсутність аргументації у голосуванні конкретно за В.О.Зеленського!
якщо ви там в Греції забули граматику, то я вам напомню - до ВНЄШНЬОЙ політики ні крим ні донбас не має ніякого відношення. Крим та Донбас це ВНУТРІШНЯ політика.
, Наявність російських військ та окупаційної адміністрації на тих територіях, теж підпадає під поняття ВНУТРІШНЯ політика? Не тупіть.
а є скриншот повідомлення де Вам, особисто, це клоун повідомляв?? чи це такото... грєчєські вологі фантазії??По внутреней референдум, по внешней как путлер скажет.
підняв Рошен тьфути 95квартал- підніме й Україну!
ні? не аргумент??
Зо́внішня полі́тика — сукупність відносин держави з іншими державами світу та міжнародними організаціями. при чому тут Український крим та Донбас? Про що тут референдити? треба брати їх і ****ити, по мірі сил та можливостей...Наявність російських військ та окупаційної адміністрації на тих територіях, теж підпадає під поняття ВНУТРІШНЯ політика? Не тупіть.
500 грн. зразу, треба тіки підписати бумаженцію нідочогонезобовязуючу, і 500 грн. коли покажеш фото бюлетня з галочкою напроти нужного прізвища.... 1000 грн. в першому турі як з куста))) а тут ще другий тур намічається... а там може й третій буде

в деяких смт. та селах хороша зп - 5...6000 на руки, пенсія - 1800 грн. Клоун приходить і уходить, а їсти хочеться сійчас.Это мой заработок за 5 часов. Смысл?
Зо́внішня полі́тика — сукупність відносин держави з іншими державами світу та міжнародними організаціями. при чому тут Український крим та Донбас? Про що тут референдити? треба брати їх і ****ити, по мірі сил та можливостей...
я вам напомню - до ВНЄШНЬОЙ політики ні крим ні донбас не має ніякого відношення. Крим та Донбас це ВНУТРІШНЯ політика.
Ну шо касается *******ов желающих видеть президентом страны дегенерата, их и отсюда видно хорошо.
3.14здец! Оба претендента - Порох и клоун сдают анализы на алко или наркозависимость.
Тут два вопроса:1 - Кто придумал?
2 - почему в разных конторах?

долар по 10 гривень, АТО за три дні, хлопцям на нулі по 1000 грн. в день, бруківка на хрещатику власним коштом, вінницький фонтан - нашо воно вам потрібно, та передвиборча ****ьож)
дядьку, дивіться, внєшня= зовнішня... внутрішня = крим і донбас.. рефередуми по зовнішній політиці.. по внутрішній ніяких референдумів.. Ну що ж тут не зрозуміло?То хто написав? Не ти, так не тільки я то читав...
воно ж з Олімпа видніше, як нам смердам холопським тут живеться і що нам тре робити щоб краще жити. Плюс ностальгія за бєрьозками також дає сили духовної і прозріння в українському політикумі.От вам трет мое местожительства))))))
Які референдуми? Я запитав, як може бути питання виключно внутрішньої політики стосовно окупованої території??Ну що ж тут не зрозуміло?
в деяких смт. та селах хороша зп - 5...6000 на руки, пенсія - 1800 грн. Клоун приходить і уходить, а їсти хочеться сійчас.

А фахівці на то що скажуть, ти звернись.
трохи ранніше грєчєский паріот Петра Олексійовича Порошенко писав, що йому особисто клоун повідомив свої клоунські передвиборчі обіцянкиЯкі референдуми? Я запитав, як може бути питання виключно внутрішньої політики стосовно окупованої території??
на що я йому відповів що референдум по Криму і Донбасу це не зовнішня політика. Референдум по внєшній політикі це тіпа будем путінга ****ить, чи отпиздим і виїбем. Отакі питання можуть бути на реферндумі по зовн. політиці. От і все. А тут Ви. Можливо у Вас той грек в ЧС то ви й не правильно зрозуміли ніть діскуссіі))Обещает. Например по каждому влпросу внешней политики референдум. Чей крым? Референдум. Кто на донбассе, рюзкий скот или ополченцы? Референдум.
чось думаю що він просто в ахуї з усього проісходящого))Хотелось бы понять, что он думает.
я вообще не увидел от порохоботов каких-то внятных аргументов. кроме как отсосет у путина, и не надо играть в русскую рулетку. хотя аргументов почему не голосовать за петю я уже сотню привел. но так. кого я вообще переубеждаю. тут одни фахивци собрались.
Забудь за Порошенка, ви вибераете Зеленського, ЗЕЛЕНСЬКОГО!!!