Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

О *****ах за рулем Зайцева/Дронов экспортный вариант.

Якщо ми обговорюємо ситуацію на картинці, то там червона машинка з поворотником. Тобто "він вже їде по колу" не канає, бо він був повинен надати перевагу тому, хто вже на колі і збирається з нього з'їжджати. Бо дивись вище.
И что, что красная с поворотником? Синяя тоже уже на круге находится, только съезжать с него не собирается. Ты ж не считаешь, что включение поворотника какое-то преимущество дает.

И что, что красная с поворотником? Синяя тоже уже на круге находится, только съезжать с него не собирается. Ты ж не считаешь, что включение поворотника какое-то преимущество дает.
Перечитай будь ласка те, що я процитував.
Перевага у тих, хто рухається по колу.
Синя не повинна була виїжджати на коло, бо її (не червоної, а саме синьої) траєкторія перетинається з тією автівкою, яка має перевагу, бо вже рухається колом, а синя тільки виїжджає на нього.

Перечитай будь ласка те, що я процитував.
Да что ж такое :D А ты перечитай, то, что я написал) Синяя не выезжает на круг. Она на него уже давно выехала и движется по нему также, как и красная. Там же даже траектория нарисована. Поэтому красному она ничего не должна. Я сейчас подумал, что исхожу из того, что данный круг состоит из двух полос. Может ты считаешь, что к кругу относится только полоса возле клумбы:confused:

Да что ж такое :D А ты перечитай, то, что я написал) Синяя не выезжает на круг. Она на него уже давно выехала и движется по нему также, как и красная. Там же даже траектория нарисована. Поэтому красному она ничего не должна. Я сейчас подумал, что исхожу из того, что данный круг состоит из двух полос. Может ты считаешь, что к кругу относится только полоса возле клумбы:confused:
Я розумію, що ти написав і до чого ти ведеш.
Але ні. Він не "вже їде". Він тільки виїхав, не надавши перевагу червоному.
На цьому я зупиняюсь і більш не продовжуватиму. Якщо це не зрозуміло, то я ж нічого не доведу. Суд доведе. Якщо не корумпований. :D

Не очень понятен вопрос. Зачем девушке на внутреннем кругу предоставлять кому-то преимущество, ведь внутренний круг не может мешать выезду. Разве что въезду на клумбу.
Дуже просто. Так з внутрішнього кола можна виїжджати, але надати перевагу тим, хто їде по зовнішньому колу, які можуть їхати далі по колу.

Ситуація вже інша. Картинку автора не бачив, коли писав той комент. Звісно синій винен.

Синя не повинна була виїжджати на коло, бо її (не червоної, а саме синьої) траєкторія перетинається з тією автівкою, яка має перевагу, бо вже рухається колом, а синя тільки виїжджає на нього.

Вот я спробував смоделювати що було 5-10 сек до зіткнення. Блакинта на в'ізді, червона на півкола до поворота і ще нічого не вмикала. Хз чи повинна блакитна зупинятися пока червона іі омине :збентежений:

map1.webp

Я розумію, що ти написав і до чого ти ведеш.
Але ні. Він не "вже їде". Він тільки виїхав, не надавши перевагу червоному.
На цьому я зупиняюсь і більш не продовжуватиму. Якщо це не зрозуміло, то я ж нічого не доведу. Суд доведе. Якщо не корумпований. :D
Не ні, а так) И я никуда не веду, просто описываю факты с картинки. Раз "только выехал", то ты признаешь, что на круг он таки уже выехал. Это свершившийся факт. А только-не только, это уже лирика. Я больше напишу. Красный должен был совершать поворот направо с крайней правой полосы. А он полез с внутренней во вторую. И вот это его первое нарушение привело ко второму - когда он не предоставил преимущество в движении синему и подрезал его.

червона на півкола до поворота і ще нічого не вмикала
Це теоретична ситуація. Не та, що на малюнку. На малюнку червона машина з увімкненим поворотником. То ж я обговорюю ту ситуацію, що намальована. Жодну іншу.

Дуже просто. Так з внутрішнього кола можна виїжджати, але надати перевагу тим, хто їде по зовнішньому колу, які можуть їхати далі по колу.
Все правильно, красный должен был дать преимущество синему.

Ситуація вже інша. Картинку автора не бачив, коли писав той комент. Звісно синій винен.
Стыць-пыздыць:D

Вот я спробував смоделювати що було 5-10 сек до зіткнення. Блакинта на в'ізді, червона на півкола до поворота і ще нічого не вмикала. Хз чи повинна блакитна зупинятися пока червона іі омине :збентежений:

map1.webp
Конечно нет.

На малюнку червона машина з увімкненим поворотником.
И неужели даже видно, когда она его включила) Впрочем, это пофиг. По рисунку четко видно, что синий полноправно въехал на круг в свободную полосу и никому не мешал. Там его траектория специально нарисована.

В ПДР немає нічого про смуги на колі.
Є твердження, що треба дати перевагу тому, хто вже на колі. Неважливо в якій він смузі їде і в яку виїжджаєш ти.
Як тільки це просте твердження стане зрозумілим, то всі інші відмазки "я вже був на перехресті" відпадуть самі собою.

Як же людям подобається вибирати собі сторону і захищати іі до останнього. :збентежений:

Окреме питання, але скажу -- жубра що ці люди в Германіі а не тут :збентежений:

Як же людям подобається вибирати собі сторону і захищати іі до останнього. :збентежений:

Окреме питання, але скажу -- жубра що ці люди в Германіі а не тут :збентежений:
Що це за аргумент такий?
Можеш навести щось із ПДР, що "захищає" твою сторону? Ні? Тому вирішив незрозуміло навіщо атакувати мене?

Це теоретична ситуація. Не та, що на малюнку. На малюнку червона машина з увімкненим поворотником. То ж я обговорюю ту ситуацію, що намальована. Жодну іншу.
На малюнку статична сітуація 2 машини на колі, одна порушує рядність і протараніла іньшу. Разве ні?

Що це за аргумент такий?
Можеш навести щось із ПДР, що "захищає" твою сторону? Ні? Тому вирішив незрозуміло навіщо атакувати мене?
Да я взагалі не за сторону, я - за правду. Вмикай голову, пасівно-агресівний ти наш.

На малюнку статична сітуація 2 машини на колі, одна порушує рядність і протараніла іньшу. Разве ні?
100% Еще и пыталась съехать с круга с нарушением правил. Если б заранее заняла внешний ряд и съезжала в крайний правый, этой ситуации вообще бы не возникло.

Да я взагалі не за сторону, я - за правду. Вмикай голову, пасівно-агресівний ти наш.
Тобто ти вирішив мене атакувати, замість атакувати ПДР, а пасивно-агресивний я? Я правильно зрозумів?

Назад
Зверху Знизу