Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

О *****ах за рулем Зайцева/Дронов экспортный вариант.

Тобто ти вирішив мене атакувати, замість атакувати ПДР, а пасивно-агресивний я? Я правильно зрозумів?
Ну так, ти правільно зрозумів, ти прямо зараз такий.

А якщо ти дійсно не розумієшь про що я - то можу більш простим язиком - хулі ті до мене пристебался? Ми про картинку розмовляємо, не відволікайся.

І до речі і у мене є до тебе одно питання, але воно почекає.

хулі ті до мене пристебался?
Я до тебе? Це ти мене атакував незрозуміло навіщо.

Я веду дискусію спираючись на ПДР. Я процитував потрібні частини.
Замість цього отримав чиїсь думки, не підкріплені жодною цитатою з ПДР.

Я навіть спочатку помилився, бо не знав, що в 2017 році дозволили з'їзд з кола з будь-якої смуги.

То ж червона нічого не порушує.
Порушує тільки синя, не надавши перевагу червоній, яка рухається колом і має перевагу.

Надайте докази зворотнього. Цитати з ПДР. І я з вами погоджусь.

"Він вже їде по колу" не зараховано, бо він виїхав на це коло з порушенням, не надав перевагу червоній.

Порушує тільки синя, не надавши перевагу червоній, яка рухається колом і має перевагу.
Ну это писец. Он не "рухається колом". Она лезет в чужую полосу на этом самом кругу. А это нарушение. Что и подтверждают цитаты из ПДР, которые ты сам и процитировал.

"Він вже їде по колу" не зараховано, бо він виїхав на це коло з порушенням, не надав перевагу червоній.
С какого это перепуга, если он в свободную полосу въехал. Или красная такая широкая, что перед ней все полосы заняты и нельзя на них выезжать) Наверно "джжип чирокий" :D

Якщо ми обговорюємо ситуацію на картинці, то там червона машинка з поворотником. Тобто "він вже їде по колу" не канає, бо він був повинен надати перевагу тому, хто вже на колі і збирається з нього з'їжджати. Бо дивись вище.
Мало ли чего он там собирается. В моем случае товарищч "синий"
а) был военным, ну то таке - машина имела харьковскую регистрацию, так что это не самая большая проблема
б) влупил меня в заднюю правую дверь и заднее крыло. Т.е. я ФИЗИЧЕСКИ практически не мог его видеть - он был у меня в мертвой зоне. Т.е. ситуация была даже не такая, как на картинке, а еще более ****ецовая. При желании конечно сову на глобус тянуть можно было, но...
в) но перестроение в любом случае есть, НЕСМОТРЯ на то, что по ***** рекомедациям конкретно для этого кольца при съезде с внутреннего круга рекомендуется поворот во второй ряд.
В общем сошлись на обоюдке. Вояке то вообще практически похеру, на его жипе разве что пара царапин на бампере, ну а у меня дверь/крыло.

Для полного понимания ситуации - я ехал по Гагарина (вернее Вернандского) в сторону центра и сворачивал согласно знакам движения по кольцу двигаясь с третьего ряда Вернандского на внутреннюю полосу кольца делая поворот на 270*, выезжая на Гимназийну в сторону нового Цирка, а "синий" выехал из центра по пров.Подильский прямо на Вернандского по наружному ряду кольца.

Мало ли чего он там собирается
Спробую спростити розуміння кола як перехрестя.

Уявіть коло як набір т-подібних перехресть. В даному випадку - 4.
Так от якщо ти стоїш на "ножці" цієї букви Т і в тебе знак "дати дорогу", то ти повинен дати дорогу всім смугам. І якщо хтось буде робити зміну смуги на головній на перехресті, в нього перевага. Бо зміна смуги не заборонена на перехресті. Так? Начебто так. Тобто ти не можеш сказати "ну він їхав в лівій, тому я виїхав в праву, не дивлячись на те, що бачив, що він увімкнув поворотник і перестроювався". Так? Начебто так.
Та навіть якщо скажеш "ні, не бачив поворотника" тебе все ровно зроблять винуватим, бо не надав перевагу автівці, яка рухалась головною дорогою. Бо ніщо не дає тобі права виїжджати на головну, не надавши перевагу тому, хто її, перевагу, має.

То ж тепер повернемося до кола.
З внутрішньої смуги можна з'їжджати з кола? Можна. З 2017го року можна.
"Дати дорогу" дає тобі право виїжджати на "незаняту" смугу, на яку збирається перестроюватись той, хто на головній? Ні. Бо так написано в ПДР: перевага у тих, хто рухається по колу і синя автівка повинна її, перевагу, надати, бо в неї відповідний знак.

Якщо у вас інші думки, я вас прошу процитувати ті частини ПДР, які доведуть винуватість червоної машини.
Поки що жодної цитати не побачив.

Останнє редагування:
Якщо у вас інші думки, я вас прошу процитувати ті частини ПДР, які доведуть винуватість червоної машини.
После того, как объяснишь, как ты по картинке вычислил момент включения поворотника красным) Ибо по нарисованной траектории синего он выехал на свою полосу довольно давно.

Я керуюсь правілом 3(трі) Д. Постійно спрацьовує.

До речі разбор сітуаціі на
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
(Ахтунг, тут цвета противоположные тем что на первоначальной картинке).

Для @Валера посилання на ПДР -- ПДР України 9.2, 10.4

1761038818726.webp

Це геть інша ситуація. Може не зрозуміло, то вирішив про це написати. Про всяк випадок.

Я думаю, відеодоказ з реєстратора допоможе суду розібратись в ситуації.

Це геть інша ситуація. Може не зрозуміло, то вирішив про це написати. Про всяк випадок.
Ну яка у тебе ситуація в голові то звичайно нікто не знає, питань нема.

А ДТП на картинках однакові, і те що копи побачать коли приідуть одне і те саме, і причино-следственніе, і соотв віновніки будуть одні і ті самі.

Але сперечатися не буду. Як скажешь, як скажешь.

Тут, правда, есть нюанс - что считать моментом "заезда на кольцо"
если суд посчитает, что красный уже заехал и двигался к моменту начала маневра - то увы, виновным признают красного
Ну по всей видимости вот на этом зыбком предположении и держится весь хрупкий механизм доказательства (с) нашего старшего девопса.

Але расположение автомобилей разве не свидетельствует о том что заезд уже закончен, и если кто-то и маневрирует то это желающий покинуь круг?

Навіщо ти брешеш? Я нікого не атакую.
Якщо дискусія ведеться, як її ведеш ти, то я просто додаю таку персону в ігнор.
Ну это тебе решать что тебе делать. Если ты думаешь что ты тут Herr Korrektheit, то перечитай свои посты, ты тут через раз раздаешь советы вместо общения по делу.

Ну и что-ж я конечно напишу традиционное - "порвался" и буду кстати скучать у мене еще один вопрос к тебе есть.

Назад
Зверху Знизу