Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Нужен ли второй государственный язык? (открытая голосовалка)

• Автор теми Автор теми mikele
  • Дата створення Дата створення

Нужен русский язык как второй государственный?

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    1432
  • Опитування закрито .
Боже збав! Зараз буде вибух моску у одномовних. :D

Взрыв мозга произошел у некоторых граждан после майдана 2004 года, мозг у них стал давить на черепную коробку и за это они получили название - свидомые, так как их самосознание полезло у них даже из ушей!;)

Навіщо ж так жорстоко? На якій мові ти спілкуєшся - це лише твій клопіт! А якщо хтось не розуміє, так нехай словник до рук бере і починає прогресирувати свій розвиток... Чого ти за інших так піклуєшся? Ми добре розуміємо і розмовляємо рідними мовами, як би дех то не сперичався би з нами, але в нас ДВІ РІДНІ МОВИ, котрі однаково нам подобаються і гріють наші душі.

Мій бурячок тобі не залазить! Тому пишу тут: :клас::клас::клас:

Одже, може спробуемо? Тільки, я вважаю, що ви теж маете спілкуватися зі мною на українскій мові. Хай буде десь і з помилками, але ж, це буде чесно. Що до помилок. Хай люди і помиляються, але ж, вони прагнуть, вони бажають вивчити мову, бо це мова тіеї землі, що е іх батьківщиною. До речі, можемо з вами і віршами спілкуватися.

Не в курсе, а что, букву "є" в современном украинском уже отменили?

Взрыв мозга произошел у некоторых граждан после майдана 2004 года, мозг у них стал давить на черепную коробку и за это они получили название - свидомые, так как их самосознание полезло у них даже из ушей!;)

Соломон, а ти шо ж не переходиш на українську? :пиво:

Ну як? :eek: За схвалення повідомлення можна поставити "бурячок", чим або підвищити, або знизити репутацію учаснику ХФ. Але я не можу поставити тобі багато гарних "бурячків", бо ХФ так застерігає від накручування фальшивого авторітету. :відстій:

Навіщо ж так жорстоко? На якій мові ти спілкуєшся - це лише твій клопіт! А якщо хтось не розуміє, так нехай словник до рук бере і починає прогресирувати свій розвиток... Чого ти за інших так піклуєшся? Ми добре розуміємо і розмовляємо рідними мовами, як би дех то не сперичався би з нами, але в нас ДВІ РІДНІ МОВИ, котрі однаково нам подобаються і гріють наші душі.
Ну ось, бачиш, одже можемо, коли забажаємо! В чому ж тоді річ? Розмовляйте та спілкутесь на який забажаєте мові. А державна мова є українська.

Останнє редагування:
Защитники украинизаци
Оце чудово, ми українці - захисники українізації... ми що, в іншому государстві знаходимось? Чи нам потрібно захищати русофікацію? Так її захищати не потрібно, її і так за край.

Останнє редагування:
Так и второй момент, наши "защитнички" раз уж начинают на украинском воять, так как минимум одно да русское слово вставят или ошибок налепят намного больше, чем на русском когда пишут.
Ти українською пишеш не краще:

Ти українською пишеш не краще:

:клас::іржач::іржач::іржач:
Апiрiдiл...:пиво:
Я знайшов тi ж самi помилки, за виключенням "клопоту". А що там не так, поясни будь ласка.
До речi, здається, воно щось базiкало про навчання в педiнститутi...

Ты дятел, хоть бы правила бы поучил бы, а потом пытался бы **** рвать! Насчет случайного пробела в слове "дехто" в "сперичався", согласна, д.б. "е", а в остальном - ты баран :баран:
Еще одна птица...
С какого такого перепуга, я педагогом стала?
:баран::баран::баран:

Головушке не больно, солнце мое? Сотрясение моска так получишь, если будешь так об стенку стучаться... :іржач:

Как вам результаты голосования в русскоязычном городе?

Брейк!!! Если щас на грамматике зациклимся, останется только пиписками меряться. А с красивой девушкой это будет очень неприлично выглядеть. Давайте будем помягче к написанию мыслей, все-таки более важней их содержание. :пиво:

Брейк!!! Если щас на грамматике зациклимся, останется только пиписками меряться. А с красивой девушкой это будет очень неприлично выглядеть. Давайте будем помягче к написанию мыслей, все-таки более важней их содержание. :пиво:

Тю, тема изначально не подразумевала никаких мыслей, все равно все останутся при своем мнении. Можно уже ее смело переименовывать во "Флудильню" и дальше непринужденно общаться с KeyTi :іржач:

Але мене дивує, що людина, яка добре знає обидві мови і вільно може користуватися обома, заявляє про випадки приниження у магазінах Кієва російськомовних покупців. Також я хотів би дізнатися, чому використання української мови визиває почуття принизливості у таких людей. З чим це пов`язано? :незнаю:

ну конечно...красивая девушка... содержание...
тебе б лишь бы бурячок вставить..
а люди за грамотность беспокоятся....

Назад
Зверху Знизу