****** широкое понятие а немецкий-частный случай. Его хватает везде, даже в Японии и Китае(молчу про Украину).
****** - різновид фашизму і використовується лише відносно 3 Рейху. Це факт. Подивиться хоча б Вікі.
Напомню, что понятия нацизма к коммунизму неприемлемо вообще. Там интернационализм!
Єдинна відмінність - ******и іноземців просто за людей не вважали, а самі жили як комуністи.
...Но ******ский ибо прутики в метле это диктатура проллетариата.
Можна чітко це сформулювати. А то якось невдало.
Геноцида бы небыло, если бы кремлёвские мечтатели не забегали вперёд в своём стремлении жить при коммунизме. Утопия!
Ви що, ще їх виправдовуєте? Геноцид українців, казахів і т.д.? Виправдовуєте депортацію кримських татар? Мені не цікаво про що ці тварюки думали, факт є фактом. Фашизм також вважався спочатку привабливою ідеологією, навіть у США. Доки Гітлер не прийшов до влади.
Да нет! Хозрасчёт затмил человеческие ценности. Кстати вы в курсе, что Сталин 1 апреля понижал цены и собирался сделать хлеб бесплатным?
Це жарт? А ще кажете ні. Саме через такі "усе було" СРСР і розвалився Бо блага були результатом не еволюції, природного розвитку, а тиску і насильства.
Странное понятие- империя. Особенно применительно к России. Если бы у нас была колония, скажем в Индии или Алжире, да. А тут всё рядом, по-соседству. разве что не было названия штат Армения, Калмыкия или Грузия (тоже федеративные..)
Римська Імперія також була "поряд". І Візантійська. Так що незнання терміну не звільняє від відповідальності.
А федерація була б, якби не великоросійський шовінізм і більшовики. Грушевський, Шевченко, Костомаров і т.д. саме за слов'янську федерацію боролися.
Если целью интегрироватся в европейский механизм на равных то без этого не обойтись... Мы не интересны(по-хорошему) никому, кроме России. Для США мы плацдарм.
Повторюю якщо не зрозуміли - нам ваше ЄЕП і задарма не потрібно. І потрібна Україна лише власному народу. Не РФ, ні ЄС, ні США - вони до нас байдужі. Усі. Для Росії найкращій вираз - "бійтеся нанайців, що несуть дари"
Это областная передача из Луганска была. На Ютубе чисто...
Чисто-конкретно. Якщо є злочин, хочу бачити юридичні наслідки...
Украина общая. Ни ваша, ни моя, она теперь ...в залоге перед МВФ. И никакая национальная политика не изменит ситуацию...
Та ні, "общая" це термінологія СРСР. А Україна саме українська. І моя також. Я українець і тому Я - господар України. Якщо ви не вважаєте себе повноправним господарем української землі - значить це ваші проблеми. Зітріть вже ці радянські стереотипи нарешті...
эка удивил! губерния называлась, Слободсько-Українська, с 1765 по 1835, не в курсе?
І які висновки ти з цього робиш?