Ви розумієте і сприймаєте історію в перевернутому і фальсіфікованому вигляді, на мій особистий погляд. Мій погляд в тому, що Русічі, Руські і Русини одна і єдина національність Християнської Київської Русі. Не чіпая теми, хто і як їх поділив на 3 ніби різні народи, головне тут на навіщо? Прийнявши тезу, що ми єдиний і один народ по національному признаку т.т. Українці, Білоруси і Руські в "Росії", бо національності "росянин" не існує. Звернемось до стародавніх часів Біблейського писання: "Хто виправдає того, що грішить сам проти себе? Хто прославить того, хто
життя своє безчестить?" (Сирах: 10 ;29). Якщо 2000 р. тому люди це розуміли, то чого ви і сьогодні цього простого Божого і людського нерозумієте? Прочитайте вами написане, ви тільки накручуїте спираль на ворожнечу між між одним і єдиним національним народом між собою. Хіба не руськомовні східу та півдня обрали собі президентом держави крраїни, 2 судимого за злочини? Це факт очевидний. А українськомовні в більшості своїй голосували проти. І це теж факт очевидний. І якщо ви спитаєте в мене, чому так сталося? Я відповім без сумніву в собі, саме тому, що Українськомовні більше розуміють, бо вірять в Божу істину і людську правду і справедливість! Саме тому я категорично виступаю проти другої (2) державної мови в Україні, і нового закону про мови, під видом ніби захисту "русского языка". Бо: "Усьому час-пора, і на все слушна хвилина під небом:" (Проповідник: 3 ;1) 22/10 – 2010 р.