приспособленческий менталитет
а в кого він не такий?люди до всього пристосовуються та звикають....
Где что то можно получить на халяву - там будут с домбасса. Наплевав на принципы, законы, обещания, убеждения или традиции.
узагальнено.
Житель домбасса не знает понятия "заработать". Можно получить, украсть, прокомбинировать. Но ни в коем случае не купить.
це теж досить узагальнено. В мене були контакти по роботі з донецької області.До сих пір працюю іноді з донецькою областю (міста що під контролем України,звісно).
Так, на мій погляд, вони часом занадто імпульсивні, але те саме я можу і про харківян сказати.
Ви описали люмпенів, а вони,нажаль є кругом.
Нерозважливо ділити людей за територіальною ознакою. Хоча б того,шо загроза утворення так званих "одеської/запорізької республік" хоч і знизилась, але повністю не зникла.
Житель домбасса будет требовать халявы от всех. И возмущаться, что мало.
а жителі криму? нічого не нагадує?
Запропонуйте 10 людям щось "нахаляву", побачте скільки відмовилось?
Жителю домбасса все всегда должны по гроб жизни. При этом сам он никому ничего не должен и всех вертел на хую.
прямо як про севастополь

Боюсь, що ця теза про донбас застаріла.На три роки
Сидеть накухне и хаять карателей им не мешает на селудующий день ехать сюда за пенсиями
Хай собі сидять по кухням і триндять про що завгодно. В будь якому випадку, погодьтесь, тих хто покликав війну , життя наказало та наказує.
Рахунки сплатять всі.Як власне сплачуємо їх і ми, ті хто не кликав війну.
Все це я до чого.Я знаю купу людей,нормальних,освічених, з роботою,кругозором і тд, які вимушені були покинути все та тинятись по іншим містам,де їх чесно кажучи, не зовсім чекали.Поставте себе на їх місце,шоб хто робив якби в Харкові було хнр?
Засуджувати завжди простіше.