Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Новий виток війни Росії проти України 2022 року

Re: Новый виток войны России против Украины 2022 года

- як волонтери шукають та знаходять російських воєнних злочинців?
- чому одного фото може бути достатньо, щоб вирахувати місцезнаходження ворога?
- чому росіяни бояться кадирівців і не забирають тіла своїх загиблих?
А також – що робити з «хорошими рускими», навіщо потрібен Арестович та як позбавити Росію ядерної зброї?

Цікаво знати відповіді?
Нам теж було цікаво. Тож питання ми поставили Речнику міжнародної волонтерської спільноти InformNapalm Михайло Макаруку.
Нове інтерв’ю на каналі LB Live

У цих Берлусконь-Меркель-Макрошок ідея тільки одна завжди - "Да віддайте Путену шо небудь". Геніальні бл*ьо геостратеги. Хай віддадуть йому шматок Італії чи Франції.

У меня есть нехорошее впечатление, что со Змеиным *****ы показали нашим кино, что будет с Одессой, если продолжат их беспокоить на острове, и наши эти правила игры приняли. После чего силы на острове уже спокойно развернулись, окопались, и вот- Сьогодні зранку цивільне судно "Britta K" під прапором Республіки Того, здійснюючи транзитний прохід (transit passage) українськими територіальними водами поблизу острова Зміїний, отримало сигнал від росіян з вимогою покинути тер.води рф, інакше по ньому буде застосовано зброю.

У цих Берлусконь-Меркель-Макрошок ідея тільки одна завжди - "Да віддайте Путену шо небудь". Геніальні бл*ьо геостратеги. Хай віддадуть йому шматок Італії чи Франції.

Не свое ж отдавать им....

Как там у Пикуля? Отдайте мне этот кусок и я успокоюсь.
По этим граблям прошли уже дважды

Не свое ж отдавать им....

Заради справедливості треба сказати шо французи прийняли участь не тільки в здачі Чехословаччини і Польщі, але здали Гітлеру і Францію. Можуть повторити.

Шо за пипец, что творится? Пишут что и Циркуны пытались отбивать?

Так а Тишки тогда чьи выходит?

Не понятно, что значит ВСУ отошли а теробороне оставили? Тероборона и есть ВСУ. Такая херня часто была в 14 тогда из за разного подчинения МО (ВСУ) и МВД (НГУ) были частые проблемы во взаимодействии. Потом то и создали оперативное командование ООС. Тоесть подчинили всех начиная ВСУ, НГУ, Погранслужбу и даже полицию с СБУ одному штабу.

Я и сам ПОКА толком ничего не понял.Что мне рассказали -то и имею. Знаю, что тела выдают по нескольку в день, чтобы не нагнетать. Не ищу виноватых, война есть война. Уверен, что те, кто должен, разберутся и сделают необходимые выводы. А пока. Земля пухом пацанам.

Назад
Зверху Знизу