Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Новий виток війни Росії проти України 2022 року

Re: Новый виток войны России против Украины 2022 года

Про не готові, хз, я не військовий.
Про вузьке місце. Говорить, що наша арта швидко відійшла. Він не розуміє чому саме, але швидше всього тому, що ті позиції були під ракетними та авіа обстрілами. В цінністі арти ми могли вже переконатися. Напевно, її вирішили зберегти.
По мосту не почув від нього твердої позиції.
Припускає, що могли радіоподавити підривний елемент.
У нас сітуація пісочного годинника - арта розпологаєтся так щоб працювати по вузкостях, при цьому щоб до неїдобити артою противник повинен позиції розташовувати вжє в узкості - ми пристріляні. Авіація - давится ешелонованою ппо. Так що тулят вам ***ню :незнаю:

На это модно смотреть бесконесно долго! :кручусь:
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Один раз пытался найти коррупцию на закупках ЕМНИП Козаков последней модификации но больше похоже было на заказной материал т.к. в технических деталях оказался нулем и на указанные ему ошибки только отгавкивался, работает на ютуб канале Исландия владельца которого Петрова некоторые причисляют к пулу блогеров-журналистов АП

Отблядь в них і прізвища. Іванов-Петров. Сідорова там нема часом?
Нє, я дійсно про нього нічого не знав. Взагалі-то я оці ролики рідко дивлюсь, ліниво. Ролик на 10 хвилин можна легко відкоментити в два-три невеликих абзаци. О, тоді я прочитаю.
А тут вирішив глянути. Ну ***, я вище писав) Сам накинув, сам розмазав, сам розігнав. Таке собі

У нас сітуація пісочного годинника - арта розпологаєтся так щоб працювати по вузкостях, при цьому щоб до неїдобити артою противник повинен позиції розташовувати вжє в узкості - ми пристріляні. Авіація - давится ешелонованою ппо. Так що тулят вам ***ню :незнаю:

Він не підтверджував там наявність ппо.
Казав щось типу, гаубиці проти літаків.

Можливо тулять. Треба більше інфи з різних джерел.

С луганских прокуроров, мутный луй. Дозор всегда сюда какой-то мусор тащит.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
)

мутный не мутный- то тебе , наверно, виднее -ты ж кристально чистый?:D

вот еще "мусор", смотри не запачкайся..

Как же так можно ВСУ же непогрешимо? Ну так утверждают те кто на раскол пытается поиграть на зрадоньку.
А хіба я щось писав про ЗСУ? Ніби ні. Ти знаєш що входить у функції верховного головнокомандувача збройними силами України та міністерства оборони України?

І відкрий для нас таємницю: на кому головна відповідальність за Іловайськ? Ну так, на майбутнє, щоб можна було розмовляти про другий на 500 000 людей.

Хоч би посоромились дивитися цю ****у з ватних каналів Влащєнко під час війни. Люди взагалі не вчаться нічому, я так бачу.

нехай бере за руку невзорова, латиніну та ін. і ****ують
в напрямку воєнного корабля...

ну, ты имеешь право на такое мнение.

Нафига мне этот мусор слушать? Я и без него прекрасно знаю наших *******ов и гуглом пользоваться умею.

Хоч би посоромились дивитися цю ****у з ватних каналів Влащєнко під час війни. Люди взагалі не вчаться нічому, я так бачу.

я не дивлюся

Что-то *********** стянули все что можно под Попасную и резервы в том числе, тучи там сгущаются сильно, но верим в ВСУ:україна:

Та я взагалі. Вона ж тепер у "телемарафоні" і офіційний патріот, а ще 3 місяці тому лизала яйця мураєвим та ківам

Та я взагалі. Вона ж тепер у "телемарафоні" і офіційний патріот, а ще 3 місяці тому лизала яйця мураєвим та ківам

Я не думаю, что она в марафоне. Она свои видео снимает из Франции и выкладывает в ютюбе, приглашая разных собеседников.

Назад
Зверху Знизу