Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Ну так усе, що говорять їхні змі чи карлик, чи його посіпаки, усе розраховано виключно на внутрішню аудиторію. За межами мордору ніхто серйозно не сприймає їхні слова. Навіть для аналізу.
Не ленд Лиз. А фин помощь.
Вобще там хер разберёшься, что как работает
сегодня, вернее завтра по Киеву (так они чуть перенесли, но у них будет 18-е) должны проголосовать
Точно, это я перепутал.Не ленд Лиз. А фин помощь.
Вобще там хер разберёшься, что как работает
Я так думал, что лендлиз - это отдельная история. Закон подписали, заводы запустили, ****** поехало.
А это долго - месяц, может два.
Доя того чтоб русню мочить в сортирах краденых, пока делают лендлиз, нам выделяют фин помощь 40млрд, на которые мы это время сможем закупать ****** напрямую, у той же Польши или Дании.
Вполне ожидаемо. Долго как-то готовили.
Чого це 4 хвилини? Я цього відмазування чекав ще з початку березня. "Проєбалі" було першою ластівкою, а ось це вже більш професійно зроблено.
Думка військового про «сдачу Херсона».
Є ще "думки" від військового
Є ще "думки" від військового і не тільки.Коментарі цікаві,особливо від херсонців.
Відео 48 хв, з них 30 хв він розповідає про те, що ми були не зовсім готові до війни. Тим паче на тому напрямку.
Ти через 4 хв після мого посту банально натякнув на зраду.
Я не кажу, що він каже істину. Питань дуже багато. Потрібно збирати інфу, щоб потім її аналізувати.
Я вперше почув думку військового з приводу цієї події. Мені було цікаво.