Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
вспоминаю, в 14г по телевизору бегущей строкой было "схід і захід разом". (В силу некоторых жизненных обстоятельств, являюсь живым воплощением етого тезиса. ))І через вас, підерасів *****омоаних, Західна Україна щораз більше окацаплюється.
Как можно трогать святое?От Генадия Генадьевича не надо трогать.![]()
таке написати може лише довбойоб або ***** по натурі
Перебування в союзі пішло на зло Галичині. Серед іншого союз заразив нас матюччям, і тепер в кожному галицькому селі кожне третє слово - це матюк.
І через вас, підерасів *****омоаних, Західна Україна щораз більше окацаплюється. Ну нам ще може пощастить, але ******* Харків стопудово відтяпають, бо ви не хочете бути українцями, ви не лише не хочете говорити українською, ви нею й писати не хочете, *****и їбані
Я вже помітив. Очевидно, багато кому платять, бо твереза людина стільки не писатиме одне й те саме, особливо в політичному розділі.хоча тут неменше заангажованих, як з боку пороха, так і зеленого. зі своєю думкою тут мало хто, бо очевидно, за неї не платять
*****, подпевай своему вождю
ти теж укріплюєш *****омінний фундамент в Україні, тиражуючи *****ську мову в українському неті.
Ти станеш українкою і працюватимеш на Україну лише тоді, коли почнеш хочаб писати в неті українською. Говорити, ти ж ніколи не будеш в побуті українською, як і твої діти. Словом, ти є зразкова представниця *****ського міра в Україні, як і твої діти
А якщо я почну писати китайською або хінді, чий мір (???) буду зміцнювати? Забагато помилок твій телефон робе.зміцнюєте фундамент *****ского міра в Україні збільшуючи контент *****скькою мовою
Ти - натуральный сепар и разрушаешь Украину по территориальному и языковому признаку. И такой вопрос: что такое "*****скій мір"? - Переклади українською.Саме ми, україномовні, робимо Україну українською.
Ти ж казав, що гроші заробляють? Десь збрехав.тут люди просто развлекаются....
Зачем менту запятые? В карман не положишь.Пиши правильно. А то запятых не хватает
а дурнів з ХФ это устраивает, их греет мысль "что у кого то пукан рванул", а то что территории уже навряд ли в ближайшие лет сто вернутся так то ***нябачучи і знаючи дітей, з Західної. 95% з них ніколи не поїде на ніякий донбас, і "воюватимуть" лише в пісні
какие нынче безграмотные нерашисты пошли..писать хоть научись для начала, умникдедектед!!!
Спалился какцапчик на гуглтрансляйторе. По украински говорится: погоду в усій країні не робить. )))
*****скій мір
Ти станеш українкою і працюватимеш на Україну лише тоді, коли почнеш хочаб писати в неті українською. Говорити, ти ж ніколи не будеш в побуті українською, як і твої діти. Словом, ти є зразкова представниця *****ського міра в Україні, як і твої діти
Что быда модератором.
більше неясностей
Шо-шо..
ти укріпляєш
з телефону пишу, незручно
Я говорю і пишу українською
Невзоров говорит, шо уже пылают пуканы в *****стане по поводу этих видосов![]()