Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Новое украинское поколение радует. Поддержим флешмоб)

• Автор теми Автор теми Belkina Olga
  • Дата створення Дата створення
Re: Новое украинское поколение радует. Поддержим флешмоб)

та то же ******.
ты накручиваешь
были темы как темы без порохо-юли--зеле.... весёлые темы о разном и ни капли политики... а потом прям как кто то открыл ящик пандоры и понос оттуда попёр...

учитель русского языка?
пшел ***** - правильно написал?

Не, ты пошёл *****. И не учитель я. Просто надо знать свой родной язык. *****, ***ть (с)

кстати, галичани слово "*****и" редко используют, они традиционно "*******" говорят. ))

опа.

e3150280ae7e3e7161ec5.webp

были темы как темы без порохо-юли--зеле.... весёлые темы о разном и ни капли политики... а потом прям как кто то открыл ящик пандоры и понос оттуда попёр...

ААа это да политиканов развели дохуя.

У 14му пуйло відкрив
А раніше його креатура тупий зек яник.

это я к тому что твоя надежда на пороховатное будущее не исполниться.

У тебя больное воображение, ты пытаешься выдать свои ватные фантази за мои мысли.

хибний висновок.
Я з Західної. Читаю ваш *****омовний форум, аби мати картину зі всієї країни.
Так от, ці діти явно не з Харкова і навіть не з Києва, бо тамтешня дітвора така сама *****омовна як і ви, отже ці діти з Західної. А одна Західна погоду всієї країни не робить.
Але не це головне, в 15 років, а цим дітям стільки, подібною фігнею страждають лише зі спонуки дорослих. Воювати, як вони співають, ніхто не буде,мами і тати їх відкуплять, вже тепер у Львівській обл не вистачає призрвників, і комісари з поліцаями роблять рейди по селах.
Потім ці діти вивчаться, і 10-15% отримає по блату батьків тепленьке місце в бюджетній сфері. Ще 20-30% знайде таку-сяку роботу тут, а більше половини похуярить на заробітки закордон. І їм ***** буде на Україну, яка змусила їх ****увати закордон.
І ще. Вся наша молодь не вилазить з рос серіалів в неті, з рос ютюба, і слухає переважно російську музику, отже їх формує не українська, а *****ська культура.
І коли я тут читаю оцю ***ню, що ці діти побудують вам Україну, чи тим більше *****оязичні діти Харкова і Києва я сміюсь нестримним реготом.

иди с богом, малохольная ***ня, якобы с ЗУ..знаю массу правильной детворы, которые могут и сделают. В то время, когда дохуя украинская детвора ЗУ уже лыжи навострила на польшу

з донецько-луганськими стикався в армії, в кінці 90тих. Як правило, нахабні слизькі хамовиті типи. В Харкові був, але харків'ян не знаю, тому про відмінність їх від донецьких говорити не буду. Ну от полтавчани, сусіди харківян, вде значно відрізняються від луганських.
Про те, як на війні заробляли, я в курсі. Наші мєнти спєцом теж їхали, аби отримати доплату до получки. В небойові зони, звісно. Але ще більше їзали по власній волі, і тепер їздять. Тих, кого зараз знімають *****ські снайпери, це бійці переважно із Західної. Люди різні, в кожного своя мотивація.
Але я не розумію, чому тішиться ТС, бачучи і знаючи дітей, з Західної. 95% з них ніколи не поїде на ніякий донбас, і "воюватимуть" лише в пісні, яку доя них придумали дорослі. Діти вже не ведуться на ілеології, поспівати звісно можуть, для приколу і щоб викласти в нет, але не більше.
Флешмоб - тупа постанова, і до реалій немає жодного відношення
конченая ты ***ня. посмотри состав добробатов. большая часть: ДНЕПР, ХЕРСОН, ЗАПОРОЖЬЕ,ХАРЬКОВ..И ЕДИНИЦИ С зу

ПОКА восток *****ов ганяет, западенци в польшу майнули. оттуда на мовiвсе проще Родину любить))

ПОКА восток *****ов ганяет, западенци в польшу майнули
Не ведитесь на ольгинские методички. Это они только видят разницу между украинцами с разных областей.

Не ведитесь на ольгинские методички. Это они только видят разницу между украинцами с разных областей.

та да..*****ездол, сьебал *****

ПОКА восток *****ов ганяет, западенци в польшу майнули. оттуда на мовiвсе проще Родину любить))
ЗУ сейчас далеко не та, шо в 50-х была...

Твої слово лише слова.
харківські діти теж укріпляють *****ський мір,викладаючи в нет контент *****ською мовою, а не українською. Такі діти не будують Україну, а росію в Україні

*****, *****ездол!))

остыньте, политологи хреновы

*****омовний хую, візьми статистику, і подивись кого *****ські снайпери відстрілюють останнім часом - це мешканці Західної України.
А добробати... ще мені Семенченка тут в приклад наведи, "героя" командира добробата ***ть

:іржач:дадада..по паспорту стреляют)) ***** иди, животное

Назад
Зверху Знизу