Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
*****омовний хую, візьми статистику, і подивись кого *****ські снайпери відстрілюють останнім часом - це мешканці Західної України.
А добробати... ще мені Семенченка тут в приклад наведи, "героя" командира добробата ***ть
Не, просто племяшка во Львове...Галичина - ето моя малая родина, а ви діду в схронах сиділи?![]()
Та не - мусор он.
С такими взападло общаться.
Даже тут![]()
На ЗУ кажуть "вуйку"...Мужик,
подивись звідки хлопці, яких вбили *****ські снайпери, ***** ти кончений!
Спалилсо ШтЫрлицЪ...лол.. МУЖИК..МУЖИК? с ЗУ))))палится *****))
Ти зовсім охуїв, *****о їбане, чи шо?
Ваші харькафчянє те й роблять, шо натовпами бродять по Львову та Карпатах з пивом в руках як туристи, а як *****и ***нули би на Харків ви всі похуярили би щурами до Києва і до Львова вже жити, як і донбасці
Мужик, ну от
Тобто ти працюєш проти України. А будучи *****омовним і виправляючи єдину букву в можму слові, ого
а яке ти маєш право називати українську мову "нашою", якщо твоя мова *****ська???
І ти пишеш і розмовляєш в побуті *****ською, значить твоя "наша" це *****ська мова. а "нашою"українську мову можемо нпзивати лише ми, україномовні
Не гони, *****чег. Был бы ты украинец - не стал бы маты писать на украинском, который ты якобы исповедуешь. Для матюков *****ская есть. А на украинском ты лопочешь хуже Таи Повалий, шо на закате дня улетела. Пора видно и тебе вслед.іди ти *****, стрийку
Свої рідні перли ми не розкидуємо. Ще чого, аби якогось *****омовного *** вуйком називати. Він мужик, як і ти. *****омовні мужики
це добре, *****омовні ***рять один одного. Чим менше *****омовних, тим краще Україні
Ты ж якобы борешься за чистоту украинского языка. Начни с себя.Перебування в союзі пішло на зло Галичині. Серед іншого союз заразив нас матюччям, і тепер в кожному галицькому селі кожне третє слово - це матюк.
Будете китайский учить?Ну нам ще може пощастить,
А скажи ка мне, патриот:а яке ти маєш право називати українську мову "нашою", якщо твоя мова *****ська???
І ти пишеш і розмовляєш в побуті *****ською, значить твоя "наша" це *****ська мова. а "нашою"українську мову можемо нпзивати лише ми, україномовні
От Генадия Генадьевича не надо трогать.
- Хлопці, а де тут останівка?
- Зупинка там, а ти Москалику, вже приїхав ...
Я тебе напишу. Я сам не Украинец, и не руцкий, когда пытаюсь говорить на мове,все ржут. Понимаю все, иногда некоторые слова переспрашиваю. Если писать под диктовку то медленно и по буквам. И что? Даже не гражданин Украины, но люблю ее всем сердцем.ви не лише не хочете говорити українською,
Я тебе напишу. Я сам не Украинец, и не руцкий, когда пытаюсь говорить на мове,все ржут. Понимаю все, иногда некоторые слова переспрашиваю. Если писать под диктовку то медленно и по буквам. И что? Даже не гражданин Украины, но люблю ее всем сердцем.