Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Новая вводная. Залужный.

• Автор теми Автор теми Dynafit
  • Дата створення Дата створення
це твоє шоколадне життя суцільний жах, *****о. але далі буде набагато гірше. гарантую. :D
baby-turns-around.gif

Це принципово, чи треба доєбатися аби до чого?
Якщо вважаєте, що це "доєбатися" - то вважайте, ваше право. І також хто ж заборонить називати "бандюком" людину, щодо якої немає відповідного вироку суду?
Тільки це дуже нагадує "а какая разница?"

навіть так: Залужний та його діяльність стали заручником "політики", а насправді - банальних інтриг та параної.
Залужный хоть об это знает?
как легко наложить ****а в головы верующих, и потом использовать их в своих интересах.

Вкладення

• 85_main-v1508494426.webp
    85_main-v1508494426.webp
    56.3 КБ · Перегляди: 23
а хто ти таке, щоб я тобі докази шукав, *****о? порийся в купі лайна "політбавовна" - там знайдеш свої докази. або у лайняної кули спитай - вона в нас фахівець по "доказах"... :D:D
у лузерiв слуг нема...

ray-liotta-laughing.gif

а, що я залучений до керівництва державою?
я понял ты считаешь себя *****ом, только потому что не управляешь государством?
Зеленский умный, Залужный умный, Порошенко вместе с тобой ******?

я понял ты считаешь себя *****ом,
не так ти все "зрозумів". на відміну від тебе, якого три роки поспіль 70% спільноти ввжають "довбойобом року", я спираюся на думку людей, які мене оточують. і "*****ом" мене називає лише заслужений "довбойоб року" та ще один олігофрен на зарплатні. дивний збіг, чи не так? але, звичайно, на думку цих дегенератів з родовідом мені ******и.

не так ти все "зрозумів". на відміну від тебе, якого три роки поспіль 70% спільноти ввжають "довбойобом року",
тебя все 99% считают ***есосом и ты же как то живешь, сосешь себе потихоньку.:D

не так ти все "зрозумів". на відміну від тебе, якого три роки поспіль 70% спільноти ввжають "довбойобом року", я спираюся на думку людей, які мене оточують. і "*****ом" мене називає лише заслужений "довбойоб року" та ще один олігофрен на зарплатні. дивний збіг, чи не так? але, звичайно, на думку цих дегенератів мені ******и.
ти засвiтився, тебе зняли на камеру...

Назад
Зверху Знизу