Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Новая вводная. Залужный.

• Автор теми Автор теми Dynafit
  • Дата створення Дата створення
где тебя можно навестить с передачами продуктов.
так можеш приїздити. адрес надати? продуктів не треба, в мене все є, навіть більше, ніж твій дегенративний "мозок" уявляє

жри своє лайно, *********
аналогiчно, имбецил

brain-trash.gif

кажуть очевидцi, ти один вижив...:збентежений:
це ти особисто свідків у бєлгороді допитував? дивно, я наче у Харкові вчора був. навіть фото з Харкова на ХФ постив. а ти де була, потвора, у бєлгороді? а ну спитай но там в бєлгороді, що там ще про "мене кажуть"? ти ж там за свого?

Останнє редагування:
це ти особисто свідків у бєлгороді допитував? дивно, я наче у Харкові вчора був. навіть фото з Харкова на ХФ постив. а ти де була, потвора, у бєлгороді? а ну спитай там в бєлгороді, що там ще про "мене кажуть"? ти ж там за свого?

значить ти вижив...:збентежений:

значить ти вижив...:збентежений:
а чому я маю "не вижити", тупе створіння? я мав би померти від сміху з ваших з ***дорусом тупих висерів та мемасиків, чи що? так вони давно вже нікого не тішать, крім вас обох, а лише виступають у якості додаткових, нікому втім не потрібних, доказів вашої в"ялотекучої шизофренії, з періодами загострення... :D:D

или порошенко накормит какашками в палате,
завжди така асоциація? а з батьком твоїм в тебе какашки ніяк не асоцийовані? намагаюся просто з"ясувати для себе, чим тебе годували у дитинстві, що згадуєш кожного дня.
краще і не скажеш. ти також "начебто міркуєш", але ми то розуміємо, що два форумних довбойоба можуть лише імітувати вищу нервову діяльність. :D втім, зі сторони це виглядає наче папуга спілкується з Окей Гугл.

Останнє редагування:
завжди така асоциація? а з батьком твоїм в тебе какашки ніяк не асоцийовані?
это потому что ты считаешь что твой батько ***ло московское, вот ты и думаешь что дерьмом всех кормили.

это потому что ты считаешь что твой батько ***ло московское, вот ты и думаешь что дерьмом всех кормили.
до чого тут мій батько та я? я ж про тебе спитав. чи я вгадав... так, напевне вгадав... дідусь Фрейд ще жодного разу не схибив.

а кто тебя еще мог дерьмом кормить?
точно, я вгадав.... :браво:хоча і не сказав би що здивований. transference, первоначально нем. Übertragung) — феномен в психодинамической психологии, заключающийся в бессознательном перемещении ранее пережитых (особенно в детстве) чувств и отношений, проявлявшихся к одному лицу, совсем на другое лицо. В том числе, и на психотерапевта в ходе сеанса психотерапии. суко, як по нотах імбецили йдуть.. :D

Назад
Зверху Знизу