Статус: Офлайн
Повідом.: 50712
Повідом.: 50712
я "петя і залужний" для тебе.

Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
я "петя і залужний" для тебе.
так можеш приїздити. адрес надати? продуктів не треба, в мене все є, навіть більше, ніж твій дегенративний "мозок" уявляєгде тебя можно навестить с передачами продуктов.
номера палаты будет достаточно.так можеш приїздити. адрес надати?
№6. чекаю. на вході скажеш, що до залужного на ставку .номера палаты будет достаточно.
напильник будет в буханке хлеба,хлеб отдашь ленину, он вылепит чернильницу.№6. чекаю
то вже на ставці залужному особисто передаси.напильник будет в буханке хлеба,хлеб отдашь ленину, он вылепит чернильницу.
іди *****, тупа потвора. працюй іди, на благо партії, а то знову ****юлін від шефа за пусті пости отримаєш.аналогiчно, имбецил
іди *****, тупа потвора. працюй іди, на благо партії, а то знову ****юлін від шефа за пусті пости отримаєш.![]()
це ти особисто свідків у бєлгороді допитував? дивно, я наче у Харкові вчора був. навіть фото з Харкова на ХФ постив. а ти де була, потвора, у бєлгороді? а ну спитай но там в бєлгороді, що там ще про "мене кажуть"? ти ж там за свого?кажуть очевидцi, ти один вижив...![]()
це ти особисто свідків у бєлгороді допитував? дивно, я наче у Харкові вчора був. навіть фото з Харкова на ХФ постив. а ти де була, потвора, у бєлгороді? а ну спитай там в бєлгороді, що там ще про "мене кажуть"? ти ж там за свого?
а чому я маю "не вижити", тупе створіння? я мав би померти від сміху з ваших з ***дорусом тупих висерів та мемасиків, чи що? так вони давно вже нікого не тішать, крім вас обох, а лише виступають у якості додаткових, нікому втім не потрібних, доказів вашої в"ялотекучої шизофренії, з періодами загострення...значить ти вижив...![]()
наверное думает, что на больничной еде загнешься, или порошенко накормит какашками в палате, а может наполеон заставит выпрыгнуть с окна.а чому я маю "не вижити"![]()
завжди така асоциація? а з батьком твоїм в тебе какашки ніяк не асоцийовані? намагаюся просто з"ясувати для себе, чим тебе годували у дитинстві, що згадуєш кожного дня.или порошенко накормит какашками в палате,
краще і не скажеш. ти також "начебто міркуєш", але ми то розуміємо, що два форумних довбойоба можуть лише імітувати вищу нервову діяльність.наверное думает
это потому что ты считаешь что твой батько ***ло московское, вот ты и думаешь что дерьмом всех кормили.завжди така асоциація? а з батьком твоїм в тебе какашки ніяк не асоцийовані?
мы это кто? ты и тумбочка?з, але ми то розуміємо,
до чого тут мій батько та я? я ж про тебе спитав. чи я вгадав... так, напевне вгадав... дідусь Фрейд ще жодного разу не схибив.это потому что ты считаешь что твой батько ***ло московское, вот ты и думаешь что дерьмом всех кормили.
а кто тебя еще мог дерьмом кормить?до чого тут мій батько та я?
та відомо ж хто: я петя та залужний. твої щоденні співбесідники та допівідачі...мы это кто?
точно, я вгадав....а кто тебя еще мог дерьмом кормить?