Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Новая вводная. Залужный.

• Автор теми Автор теми Dynafit
  • Дата створення Дата створення
nc_ohc=aNpxSC3uRisAX9r52RE&_nc_ht=scontent.fhrk8-1.jpg
вот только честно, Петя был на всех саммитах нато с 2014, что это дало Украине, кроме расходов на эти поездки? Они сранное пдч морозились давать Украине

що, війна скінчилася? чи Зеленський вчергове пообіцяв "страшну помсту" за загиблих у Кривому Розі? які у вас "гарні новини"?
На Курщыне и Белгородщыне бэспорядки. Корчинский сказал.

не кушай гавно из своего холодильника.
не їм, в мене там його і немає. а чого ти вже вп"яте про це згадуєш? лайно сьогодні тебе
- бентежить?
- збуджує?
- змушує забути про стрес?

На Курщыне и Белгородщыне бэспорядки.
а у соседній темі ойвенго обурюється цим. ви вже там домовьтеся, гарні це новини чи нікому не потрібна х-ня.
твій вшивий поплічник взагалі мене у" белгороді шукав", а гомельский міський божевільний шукає зранку у моєму холодильнику своє лайно...

зазвичай, надають якесь посилання. навіть куля на це спромоглася. а ти? а чому юля, вілкул та бойко не під слідством? вони що, заодно з Зе?
так бы и сказал что ты у нас представитель партии рыгов

так бы и сказал что ты у нас представитель партии рыгов
ні я не представник ніякої партії. а де я про це говорив. наведи. і наскільки мені відомо, цієї партії давно вже не існує. а чому ти про неї згадуєш? теплі спогади про доллар по 8?

Останнє редагування:
а у соседній темі ойвенго обурюється цим. ви вже там домовьтеся, гарні це новини чи нікому не потрібна х-ня.
твій вшивий поплічник взагалі мене у" белгороді шукав", а гомельский міський божевільний шукає зранку у моєму холодильнику своє лайно...
А вы своим темонам намекните, что нехер компромат на главнокомандующего постить, пусть даже и бывшего. Росповсюджує та тиражує *****ській фейкі - ганьба!

Сказано, у порохоботов ни стыда, ни совести и "деньги не
пахнут" - так спешил, что даже не соображал, как это выглядит.

А вы своим темонам намекните, что нехер компромат на главнокомандующего постить, пусть даже и бывшего
добре натякну. а це про що?
у порохоботов ни стыда, ни совести
в них лише лайно на думці. ***дорус це сьогодні багаторазово довів.
"деньги не
пахнут"
вшивий підтверджує.

Останнє редагування:
так там же написано "це фейк". для роз"яснення та попередження.
у такому пуританському разі може ви зробите зауваження вшивим гомельським лайнярям, аби вони сюди не таскали різноманітну поєбень про петю?
бо тема про залужного, для цих двох *****ів створені спеціальні шоколадні резервації...
вас вони послухають... бо у відповідь на наші зауваження лише гукають гигикають та кидаються какашками. :D

Назад
Зверху Знизу