Ноутбуки-гівно

• Автор теми Автор теми gemix
  • Дата створення Дата створення
новый инструмент в Windows 11, который отслеживает и запоминает все, что пользователь делает на компьютере. То есть буквально все: работу внутри приложений, видеозвонки, посещение сайтов и многое другое. Все это хранится в виде скриншотов, содержимое которых сможет распознать ИИ. В Microsoft это сравнивают с «фотографической памятью».
чудово. а як бути з безпекою зберігання усіх цих данних? вважаю, більшості користувачів домашнього ПС - цей "новий інструмент" і ***** не потрібний. а може й навіть налякати та відвернути. концепції у МС - як завжди, цікаві але малозрозумілі пересічному користувачу. та ще припущу, що ноут, готовий для роботи з цією віндоуз надбудовою коштуватиме вдвічи-тричи дорожче за звичайний стандартний ноут (500$), спроможностей якого вистачає більшості для повсякденних завдань без усіляких ШІ

Останнє редагування:
чудово. а як бути з безпекою зберігання усіх цих данних?
Мені здається 50% пофіг на данні :)
Взагалі дуже дивно що система створена на зчитувані інформації з скринів...
Чому не можна просто слідкувати що робить людина "напряму"

готовий для роботи з цією віндоуз надбудовою коштуватиме вдвічи-тричи дорожче за звичайний стандартний ноут (500$), спроможностей якого вистачає більшості для повсякденних завдань без усіляких ШІ
Ніт. NPU - це міліпіздричний блочок поруч із вбудованою відяхою, на ціну ноута він ніяк не вплине. Власне, в поточних процесорах АМД 7040 і 8040 він вже є, у Інтела скоро буде.

Все эти интеллекту херня,даже даром не нужны , уже тулят ихнее дополнение в опере ,все отключил к херам,неудобно и стремное

кто шарит в Опере - как при переустановки оперы синхронизировать экспресс-панель?
она у меня никогда раньше не синхронизировалась (да, я зареген в Опере и включена "синхронизация", а закладками я вообще не пользуюсь)
раньше это можно было сделать ручками через файл bookmarks, потом и это престало работать

1716548840071.webp

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

• Це лайк!
Реакції: Ah
кто шарит в Опере - как при переустановки оперы синхронизировать экспресс-панель?
она у меня никогда раньше не синхронизировалась (да, я зареген в Опере и включена "синхронизация", а закладками я вообще не пользуюсь)
раньше это можно было сделать ручками через файл bookmarks, потом и это престало работать

1716548840071.png
Файли в профілі користувача забекапити хіба ні?

Може я трошки туплю, але не можу знайти в меню папкі пункт "переместити". Тільки "копіювати". Win 11.
Хтось може підказати, як переміщати папкі і чому убрали цей пункт?

Може я трошки туплю, але не можу знайти в меню папкі пункт "переместити". Тільки "копіювати". Win 11.
Хтось може підказати, як переміщати папкі і чому убрали цей пункт?
Можна через Ctrl-X Ctrl-V. Я навіть і не знав, що можна було переміщати з меню :)

перетащить с зажатой ПКМ
1.webp

Перетягнути можна, якщо потрібна папка в тому ж вікні. Якщо десь в іншому місці - не зручно.
так стандарт работы с Проводником Винды - открывать 2 экземпляра (или более) Проводника и таскать файлы между ними.
а норм файл-менеджеры типа того же Total Commander не заходят?

так стандарт работы с Проводником Винды - открывать 2 экземпляра (или более) Проводника и таскать файлы между ними.
а норм файл-менеджеры типа того же Total Commander не заходят?
Це для вас - стандарт ?. А я заскочую домой після їбашкі на пару днів, закинув одяг попратися, сам помився, скинув фоткі по швиденькому на комп - і назад, на війненьку...

Це для вас - стандарт ?. А я заскочую домой після їбашкі на пару днів, закинув одяг попратися, сам помився, скинув фоткі по швиденькому на комп - і назад, на війненьку...
я имел в виду "стандарт обучения". все ж чему-то и когда-то учились. удачи Вам.

ставлю на новый ноут windows 11, и шо ему надо? ошибка сразу после нажатия "установить".
образы чистые, это уже второй образ с такой же ошибкой.
порты USB менял - не помогло
делал обраp UltraISO 9PE

1716909094576.png

update: версия UltraISO 9PE оказалась видимо старая. скачал rufus вроде всё заработало (хотя образ создавался дольше)

Останнє редагування:
А какую ты винду ставишь? Что вообще народ ставит сейчас?
С торрентов качают или оригинальный образ и ключ за 5 долларов?

Назад
Зверху Знизу