Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Ноутбуки-гівно

• Автор теми Автор теми gemix
  • Дата створення Дата створення
Что за игра такая? Это как-то связно? Я про power limit и проц?
Косвенно связаны, но прямо пропорционально, такой картины как у тебя, быть не должно, чем меньше нагрузка на видло, тем меньше и на проц.

БП
в элмире надеюсь тебя знают.
обрисуй им ситуацию и конфиг.они тебе дадут нужный бп.если ситуация не исправится-сможешь вернуть.

Останнє редагування:
А раптом не має? Раптом там пила з амплітудою в пару сотень мілівольт з'являється, яка теж цілком може спричиняти ребут - теж побачить?
він RMS побачить, у вигляді просадки напруги. Але, це якщо вона є. Судячи з того відоса - там проста уведено компаратор по dI. Введео ****амотно, без врахування специфіки профіля навантаження в ігрових машинах. Може для серверів це добре, х.з., щоб БП не дозволяв винести автомати і вирубався першим, але, це не працює на іграх, де миттєво вмикається 300Вт і скаче на всю амплітуду.
Проста не надо таке робити, а тих. хто робить - клеймити позором. Разом з тими, хто це називає "ігровой блок пітанія".

Вчера указал power limit 60 в MSI Afterburner
запустил Fortnite
Поиграть не получилось, только меню игры увидел первый раз.
Пока разбирался с меню комп ушел в ребут, но уже по температуре процессора
БИОС ругался после перезагрузки на это.
Зашел в БИОС - пишет 67 градусов

Что за игра такая? Это как-то связно? Я про power limit и проц?
пасту заміни, походу я вже писав - висохла на проці.

Может ****утся на отличненько поискать в интернете схему как отключить защиту эту :)
Вскрыть и выпаять какой-нибудь диод :D
Можна. але, все ж таки - перевір пасту під кулерами.

@Das Zugunfall @Reset

Может я гоню на блок питания зря :(
Посмотрел что температура процессора при запуске игры 100 градусов. Не знаю как я раньше не заметил...

Можна. але, все ж таки - перевір пасту під кулерами.
Там было сухо. Поменял пасту.
Разницы никакой особо... Это я запускаю Fortnite
При этом сама игра так и не запустилась. Кроме заставки я ничего не вижу.
Т.е. в 3Д ещё даже не бегаю

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Rust на 1030 - температура ЦПУ 62 градуси :)
Діма, в тебе не відводиться тепло. Або криво стоїть, або не дістає радіатор до чіпа.
Або, працюючи без пасти ти вже його спалив, бо температура GPU - в нормі, а вони поряд.

93 градуси - ліміт цього чыпа, який заявлений виробником. Вона і буде вирубатись.

Неповинно бути. Тепло, все одно, не відводиться. Або його там дохуя вже, і воно не відведеться.
Важко лікувати по аурі у відкритому астралі. В цього чіпа максимальна допустима температура 93 градуси. Він і буде падати якщо до 100 до гріється.

не может быть после замены пасты никаких изменений.явно криво поставлен кул...

Якщо залишається, радіатор холодний, а проц реально 11-ї серії, може бути так, що кристал відпаявся від кришки.

Конечно не очень в этом разбираюсь, в отличие от уважаемых экспертов. Но есть вопрос: а кулер крутится?

не может быть после замены пасты никаких изменений.явно криво поставлен кул...
Может это игра кривая? ;)
Удалил ее пока.
Я нашел видео в интернете, у человека такой-же проц, мать, кулер
Я запускал параллельно с ним такие-же тесты.
У меня на 5-10 градусов выше температура. Но ни одного ребута не было

Назад
Зверху Знизу