Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
ЦПУЗ ніхєра не покаже, коли просяде +12В і комп піде в ребут. Ткнутися мультиком в жовтий провід на молексі і подивитися, що там діється, коли стартує ГТА.Да. Что им померяьт? Напряжение? Так оно в CPU-Z есть
Там скоріше не діод випаювати, а висохлі конденсатори на виході, якщо блок старий. Єбанутися - це припаяти 10000 + 1000 + 10 мкФ прямо на роз'єм живлення відюхиМожет ****утся на отличненько поискать в интернете схему как отключить защиту эту
Вскрыть и выпаять какой-нибудь диод![]()

Нет. Он куплен полгода назад всегоТам скоріше не діод випаювати, а висохлі конденсатори на виході, якщо блок старий
Обновлял. Самые последние...дрова обнови
Хуюльтиком, там мінімум осцил потрібен, та й то, треба знати, що дивитися.Ткнутися мультиком
жовтий провід

на молексі

Щоб комп ребутнувся, напруга має просісти або зникнути на сотні мілісекунд. Мультиметр це побачить. Не з першого разу, так з другого.Хуюльтиком, там мінімум осцил потрібен, та й то, треба знати, що дивитися.
На ней точно всё работало отлично до установки 3070. Никаких ребутов не было...затести на ней
Ні, Дімокс годний відос знайшов.Щоб комп ребутнувся, напруга має просісти або зникнути на сотні мілісекунд. Мультиметр це побачить. Не з першого разу, так з другого.
І взагалі, чого лаєшся? В піво стєкломоя намішали?
Викинь це лайно. Якщо ще на гарантії - здай ***** і заміни. Я неїбу для чого воно так зроблено, як на мене - то проста проїбали і продали нашим. Там же ***** - аби дешевше.На ней точно всё работало отлично до установки 3070. Никаких ребутов не было...
Кстати такое впечатление, что эта "ступенчатая защита" блока питания, называется она по умному SIP (Surge & Inrush Protection) работает и в обратном направлении.
Идёт игра - всё ок. Я жму Alt-F4 закрывая игру.
На блоке питания резко падает нагрузка - комп уходит в ребут. На долю секунды после Alt-F4
А раптом не має? Раптом там пила з амплітудою в пару сотень мілівольт з'являється, яка теж цілком може спричиняти ребут - теж побачить?Щоб комп ребутнувся, напруга має просісти або зникнути на сотні мілісекунд. Мультиметр це побачить.
Та не лаюся, просто ржачно читати про жовті провода, ще й на молексахІ взагалі, чого лаєшся?
Я ані того, ані іншого, вже років 15 не бачив
Косвенно связаны, но прямо пропорционально, такой картины как у тебя, быть не должно, чем меньше нагрузка на видло, тем меньше и на проц.Что за игра такая? Это как-то связно? Я про power limit и проц?
він RMS побачить, у вигляді просадки напруги. Але, це якщо вона є. Судячи з того відоса - там проста уведено компаратор по dI. Введео ****амотно, без врахування специфіки профіля навантаження в ігрових машинах. Може для серверів це добре, х.з., щоб БП не дозволяв винести автомати і вирубався першим, але, це не працює на іграх, де миттєво вмикається 300Вт і скаче на всю амплітуду.А раптом не має? Раптом там пила з амплітудою в пару сотень мілівольт з'являється, яка теж цілком може спричиняти ребут - теж побачить?
пасту заміни, походу я вже писав - висохла на проці.Вчера указал power limit 60 в MSI Afterburner
запустил Fortnite
Поиграть не получилось, только меню игры увидел первый раз.
Пока разбирался с меню комп ушел в ребут, но уже по температуре процессора
БИОС ругался после перезагрузки на это.
Зашел в БИОС - пишет 67 градусов
Что за игра такая? Это как-то связно? Я про power limit и проц?
Можна. але, все ж таки - перевір пасту під кулерами.Может ****утся на отличненько поискать в интернете схему как отключить защиту эту
Вскрыть и выпаять какой-нибудь диод![]()
Там было сухо. Поменял пасту.Можна. але, все ж таки - перевір пасту під кулерами.
Так а шо, 100 градусів і після заміни пасти є?