Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: Для цієї функції наразі потрібен доступ до сайту за допомогою вбудованого браузера Safari.
один шапошно-знакомый скакун, набравшись мочой для народа, визжит в компании: ненавижу совок... нееенавижжжу - ребенку за молоком очереди надо было выстаивать с утра. Ненавиижу!
Ребёнок раптом:
- па, я в 94-м родилась
Вперше бачу, щоб жаба душила черешню))да-да
Тут все пожалели одинокую пенсиню с 60-и квадратов - ту, которой , пАнимаш, не подходит отечественный препарат
Ти дура?давай, поной ещё.
Прекрасная история
Отсюда и вспомнилось.в 1989-91
Вперше бачу,
я не против того, чтобы внести это в правила.
ты - дурень?Ти дура?
ты прокси забыл поменять
то что я пишу из Будапешта
У тебя "за уралом" уже зима? А воняешь ты здесь зачетно... целыми домами отключают горячую воду. И это зимой. Приходится ходить вонючими, как бомжи. И это в 21 веке.
... ну и дура! (С)но пенсионерку, проживающую в одиночку на 60 кв - ту, которой и отечественный инсулин не угодил - ты заметил, не И не забыл наныть здесь)
Ще не впоралася жаба з черешнею, не додушила...Я, зая, знаю пенсионерку - работающую пенсионерку + не берущую мои налоги на инсулин - обратившуюся по аналогичному поводу в места присутственные за помощью, и знаешь что ей ответили, не? Угу, навродь : *не можешь, гражданочка, жилье своё оплатить - песдуй в жилье по средствам. И это мы еще тебе не насчитали за излишек площади. Пока не насчитали.* Наверное, это правильно при капитализме, чай не совок.
Но тебе - кастрюлеголовому - уже и капитализм не угодил
Твої податки? "Да полноте!"... З якої це пори ти стала "кормільцем"? Чи, може, ти з даунбасу? Чи, може, ти мала на увазі ту частину податків, яку б собі привласнила із задоволенням, аж тут якісь пєнси випередили?А хитросраким за счет моих налогов быть не надо.
Пусть КПД газовых колонок был не 98%, а 70-80% из за толстого медного змеевика, но газ был дешевый.
та що ви кажете? Правда? у вас у хуйляндії саме так? - бо в Україні саме малозабезпечені верстви населення - платять справно. Не платять - заможні.половина населения не может их оплачивать.
Ну, співчуваю кацапам, коли у вас усе так... Хоча, ходити вонючими - вам не звикати. Бо у вас, "великої газової держави", й досі приблизно половина населення ані того газу, ані центрального опалення з таким самим постачанням горячої води - й в очі не бачили...В ответ им целыми домами отключают горячую воду. И это зимой. Приходится ходить вонючими, как бомжи. И это в 21 веке.
И это в 21 веке.
Мой ответ был на твое сообщение о численности украинцев и русских в Острогожском уезде Воронежской области. Ты указал цифры украинцы 96%, русские 4%. МОи посты потерли, пришлось отвечать на данные по твоей карте. О фальшивке говорит хотя бы то, что у тебя данные только по украинцам и русским (тогда к русским причисляли малороссов, великороссов и белоруссов). В перписи укзывались и другие национальности: поляки, евреи и другие.Если сложить твои данные, то другим нациям места нет. Умнее надо быть с фальшивками, когда их стряпаешь.![]()
Твоя моя не понимать.![]()
Никто не оспаривает. Только масштабы приувеличены. Армия это срез общества, а в обществе есть грабители, убийцы, воры,насильники. Их садят в тюрьмы, но от этого они не исчезают. Верующий православный человек на насилие не пойдет. Есть внутреннее табу.
от якби ти писав з України, то було б ліпше
Чи мо тобі бандерівці на Будапешті розмовляти російською забороняють, що сим тутво нам скаржився?
Недавно был в вене, на шверценбергплаце ничего не поменялось.Чомусь після виведення радянських окупаційних військ їх позносили.
... ну и дура! (С)
Ще не впоралася жаба з черешнею, не додушила...
Отака трапилася лінива жаба, мабуть - теж кацапська, як і черешня))
Зи: й чого в кацапів заведено нести ахінею, намагаючись це робити з виглядом, наче вони кажуть вселенську мудрість?
З початку мова йшла лише про те, що кацап затулив нахабну туфту, начебто за часів овоча комуналка для більшості коштувала 100-200грн. на місяць на фоні пенсій під тисячу і більше. Я, природно, навів факти, а саме: наприкінці десятого року комуналка за трьошку - 790, пенсія - 840. І - все, тобто спростував кацапську брехню.
Але не всиділа на місці кацапська черешня, й почала ритуальні пляски - тут тобі й каструлі, тут тобі й "капіталізм не догодив" (цікаво, де це вона побачила капіталізм у середовищі дикого комунячого феодалізму пост-радянського типу, з якого Україна ще не вибралася?), й інше... Аби відволікти увагу читача власне від факту кацапської брехні у бік тупорилого черешнєвого трьопу... Що поробиш - черешня - типово майданута, на всю бОшку, й маніакальне згадування нею каструль - це вже, мабуть, складова її анамнезу, імхо - або вона колись з бодуна на себе каструлю окропу впустила, або якась каструля їй з полиці на маківку гепнулася серед ночі, при спробі опохмєлкі... Так, чи інакше - каструлі вона ненавидить, і, мабуть, через це - й перші блюда вживати кинула, й картоплю з кашею варить у чайнику... Якось так.
Твої податки? "Да полноте!"... З якої це пори ти стала "кормільцем"? Чи, може, ти з даунбасу? Чи, може, ти мала на увазі ту частину податків, яку б собі привласнила із задоволенням, аж тут якісь пєнси випередили?
Яка ж, всеж, нахабна кацапська тварюка!
Людина, честно відпрацювавши все життя, отримує жебрацьку пенсію, і - нічого більше, навіть не рипаючись у бік субсидій - вона принципово не хоче таких "подачєк", сплачуючи за своє, куплене свого часу за повну ціну за свої кревні гроші, житло, і тут якась московитська потвора аж слиною ляпає від люті, що, мовляв, претензія на безкоштовний інсулін - це, мовляв, до неї, кацапки, до кишені лізуть! Що сказати? Тільки побажати, щоб оця кацапська мразота у старості залишилася сама-одна, на мінималці, у країні, де якесь хуйло править, і щоб жила - довго, саме на згаданих умовах... Щоб краще відчула...
Фубля! мерзота кацапська...
наглий піздьож.
за трикімнатну (радянську) на ПП у Харкові моя знайома сплачувала 790 у місяць, маючи пенсію 840.
Фубля! мерзота кацапська...
Жить надо по-средствам.
одинокая пенсионерка с трехкомнатной получает в месяц больше денег, чем ты их видел за тот же период.
Сегодня молодежь думает, что прри СССР людей сажали за то, что они слушали музыку Beatles
Все по законам военного времени. Без расстрелов нет дисциплины. Как пример, командир говорит: надо на бомбардировщик вешать больше авиабомб для большей эффективности каждого полета. Летчик в строю возражает, что машина не взлетит. Командир в бешенстве, ставят под сомнение его приказ.Он достает пистолет и говорит, что если машина взлетит, то он лично расстреляет возразившего прямо перед строем. Вызывает лучший экипаж, вешают бомбы и самолет делает разбег, прыгает, но подняться не может до конца летного поля. Командир в ярости, всех кроет матом, что они зажрались, когда такое тяжелое положение в стране. При такой дисциплине советская армия перемолола 80% живой силы немецких фашистов.Реальные собственные потери были более 40 млн. Их преуменьшили вдвое. Потом приподняли до 27 млн. Ни один народ в мире не стал бы так воевать. А теперь на СССР посыпались всяческие обвинения.
Сперва анекдот.
- Пулемет, огонь!
- Патронов нет, товарищ комиссар!
- Но ты же коммунист!
И пулемет застрочил снова...