Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Російська мова, на щастя, помре.
У Вас, мабуть, дуже серьйозні пробеми із слухом! Зараз у Харкові можна придбати дуже хороші слухові апарати...В Харькове, мовы не слышу вообще... Только - вильна касса!
У Вас, мабуть, дуже серьйозні пробеми із слухом! Зараз у Харкові можна придбати дуже хороші слухові апарати...
Якби знав, який Вам індивідуально підійде, то обов"язково не пожалів грошей для реклами. Але, вимушений попередити, що, якщо у голові бігають зелені таргани, то може не допомогти. Треба спочатку зробити промивання через вухи препаратами від тарганів, а потім вже підбирати необхідний апарат.Заплати сначала за рекламу, потом и анонсируй "дуже хороші слухові апарати". .
В Харькове, мовы не слышу вообще...
якщо у голові бігають зелені таргани, то може не допомогти. Треба спочатку зробити промивання через вухи препаратами від тарганів, а потім вже підбирати необхідний апарат.
То-то тебя и не видно в темах про "насильственную украинизацию"...
Мабуть, Вам це виднішеі, бо... відчувається...Володимир, школота острит смешнее.
Мабуть, Вам це виднішеі, бо... відчувається...
Они работают у них на уровне астрала и потаенных хотелок.Ладно, буду ждать выхода на рынок ваших слуховых аппаратов, помогающих услышать мову в Харькове.
Якщо можна, приберіть, будь ласка Ваших зелених тарганів. Ну, блимають так, що не хочеться читати Ваші пости. Думаю, що і іншим це заважає розуміти Ваші слушні пропозиції.Ладно, буду ждать выхода на рынок ваших слуховых аппаратов, помогающих услышать мову в Харькове.
Есть элементарное решение проблемы:Якщо можна, приберіть, будь ласка Ваших зелених тарганів. Ну, блимають так, що не хочеться читати Ваші пости. Думаю, що і іншим це заважає розуміти Ваші слушні пропозиції.
Якщо можна
що не хочеться читати Ваші пости
Думаю, що і іншим це заважає розуміти Ваші слушні пропозиції.
Легше поставити в ігнор.Есть идея. Отключите отображение картинок в браузере. Осилите?
Не понял..
Что это Вы меня всё на "предлагаешь" "берете"?
(У масковской гопоты это нынче в моде, что-ли?)
Как же, "обережно, двері зачиняються"
Це його родинне фото.Якщо можна, приберіть, будь ласка Ваших зелених тарганів.
Та було би там що читати.Ну, блимають так, що не хочеться читати Ваші пости.
Це його родинне фото.
Таки підеш у мене в ігнор. Не люблю хамів!Интересно, что скажет поборник демократических ценностей и цывилизацийный гэуропэець в 8-ом поколении Володимир.![]()
Правильно підказують, що все рівно нічого читати у Ваших постах.