Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Неславянская россия и откуда взялся так называемый русский язык

• Автор теми Автор теми XAPKIB
  • Дата створення Дата створення
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Російська мова, на щастя, помре. :пиво:І так росіяни все частіше вживають американські слова замість російських.

У Вас, мабуть, дуже серьйозні пробеми із слухом! Зараз у Харкові можна придбати дуже хороші слухові апарати...

Заплати сначала за рекламу, потом и анонсируй "дуже хороші слухові апарати".

Не бывавшие в Харькове всполошились, они-то представляли Харьков по их любимой передаче "сильська годына".

Заплати сначала за рекламу, потом и анонсируй "дуже хороші слухові апарати". .
Якби знав, який Вам індивідуально підійде, то обов"язково не пожалів грошей для реклами. Але, вимушений попередити, що, якщо у голові бігають зелені таргани, то може не допомогти. Треба спочатку зробити промивання через вухи препаратами від тарганів, а потім вже підбирати необхідний апарат. ;)

якщо у голові бігають зелені таргани, то може не допомогти. Треба спочатку зробити промивання через вухи препаратами від тарганів, а потім вже підбирати необхідний апарат.

Володимир, школота острит смешнее.

То-то тебя и не видно в темах про "насильственную украинизацию"...

КЭП?

Ладно, буду ждать выхода на рынок ваших слуховых аппаратов, помогающих услышать мову в Харькове.
Они работают у них на уровне астрала и потаенных хотелок.
Устройство дивайса в приложении.

Вкладення

• podborka_81.webp
    podborka_81.webp
    33.1 КБ · Перегляди: 56
Ладно, буду ждать выхода на рынок ваших слуховых аппаратов, помогающих услышать мову в Харькове.
Якщо можна, приберіть, будь ласка Ваших зелених тарганів. Ну, блимають так, що не хочеться читати Ваші пости. Думаю, що і іншим це заважає розуміти Ваші слушні пропозиції. :eek:

Якщо можна, приберіть, будь ласка Ваших зелених тарганів. Ну, блимають так, що не хочеться читати Ваші пости. Думаю, що і іншим це заважає розуміти Ваші слушні пропозиції.
Есть элементарное решение проблемы:
adblock Plus : заблокировать изображение. Весьма гибкий в настройке плагин.

Нельзя.

що не хочеться читати Ваші пости

Что значит не хочется? Надо, Володимир.

Думаю, що і іншим це заважає розуміти Ваші слушні пропозиції.

Есть идея. Отключите отображение картинок в браузере. Осилите?

Ясно.

Что это Вы меня всё на "предлагаешь" "берете"?

Зачем мне вас брать. Сходите, ваша станция :ги:

(У масковской гопоты это нынче в моде, что-ли?)

Поезжай в "маскву" там и узнаешь, что у них в моде.:незнаю:

Как же, "обережно, двері зачиняються"

Точно. Но я редко в метро езжу.

Интересно, что скажет поборник демократических ценностей и цывилизацийный гэуропэець в 8-ом поколении Володимир. :попкорн:
Таки підеш у мене в ігнор. Не люблю хамів! ;)
Правильно підказують, що все рівно нічого читати у Ваших постах. ;)

Назад
Зверху Знизу