Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Неславянская россия и откуда взялся так называемый русский язык

• Автор теми Автор теми XAPKIB
  • Дата створення Дата створення
Знаю точно что Хрещатик взорвали большевики.А пытались свалить на немцев, как в случае с Катынью.
Еще Успенский собор подорвали.
Благодетели.
Русский, я русский. Почему Вас это так нервирует?
А я американский. - сказал Киссинджер.

Голландець Альберт Кампанзе 1523 року в листі до папи Климента VІІ писав про Московське князівство, що воно заселене різними народами: юграми, карельцями, печоранами, вогуличами, чемерисами. А далі пише: "Київ столиця давнішої держави Росів при річці Бористені (Дніпро) є одним із найгарніших і найбагатших міст".

А відомий чеський історик Франтішек Палацький у 1830 році напише:

"Русинський нарід щодо мови відмінний як від росіян, так і поляків, уже за давніх віків. На південь русинський нарід простягається аж до Угорщини, ціла Східна Галичина є русинська, звідтам простягаються русини по Поділля, Волинь, аж за Дніпро, до Полтави, також в південній Руси до ріки Кубань… Козаки всі властиво русини, а не росіяне... Мушу констатувати.., що русини не "винайдений" нарід. Є (він) цілком самостійним народом".

Доречі, зайди москвофільскі, якщо вашій мові як і історії тисячі років, і ви первинніше за нас, то чому ж це Ярослав Мудрий, а не Умний? А в ваших казках курочка ряба, а не пєструшка? Колобок, а не круглобок?

бо нема ніяких русских і не існувало ніколи! а ти звичайний росіянин з промитим мізками!:D

Фоменко и Носовский как бы не историки. Официальная историческая наука их теории опровергает.

офіційна це та, що пишиться кремлем?:іржач:

Кто там из классиков говорил: Потри русского и увидишь татарина?:D

"
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
"
[1823 J. Gallatin Diary 2 Jan. (1914) 229]
Гумилев в таких случаях добавлял: "И наоборот".

Что интересно, о поляках говорят: "Покарябай поляка и увидишь поляка. Даже если он коммунист".

И это меня спрашивает дипломированный филолог.

Я задаю этот вопрос "русскому", который козыряет словом, значения которого, судя по всему, не знает.

ПыСы: А ты таки уверен, что ты русский?

Давайте 1 квітня вшануємо найпопулярнішу літеру кирилиці - Х (по-старому Хер). 1150 років нашого алфавіту святкуватимемо восени, а 1 квітня відзначимо літеру, що утворила корінь для найбільшої кількості слів, навіть дала назву одному з міст України, але при цьому чомусь вважається непристойною. Реабілітуємо ХЕР разом!

529945_394465580650371_1565170255_n.jpg

Шо це за ганьба?? Славянская буквица состоит из 49 символов. И представляет собой математическую матрицу 7*7

az_big.png

На Вашей картинке урезанное христианское ****ецо адептов Кирюши и Мифодия

Німецький лінгвіст 18 століття Карл Фрідріх Абель стверджував, що фінноруси, яких тоді на наших землях називали *******тами, а тепер - росіянами, переймаючи слов'янську мову, не сприйняли слов'янського способу мислення, а стали надавати інших відтінків слов'яноруським словам. Звукове оформлення слів у багатьох випадках позалишалося майже без змін.

В українській мові слово "лає" означає і "сварить", а в російській його вживають тільки стосовно собаки. Те ж саме стосується багатьох інших слів.

Українське "лихий" – це злий, поганий, у росіян "лихой" – сміливий, бравий; українське "дитина" народ-сусід вимовляє "дєтіна" і означає в них воно здорового чоловіка, українське "вродливий" і російське "****ливий" теж показовий приклад.

"Дотуліть до наведеної низки слів по літері "я" - і отримаєте "руські-є" слова: добра, зла, велика, мала, весела, печальна, мудра, дурна, стара, молода... Виявляється, більшість прикметників жіночого роду в російській мові створені із самодостатніх староукраїнських слів.

Зайвість, пародійність прийому яскраво підкреслюють "яя" в словах, де "я" вже присутнє в слові українською мовою: "давня-я", "крайня-я", "синя-я"...

То що там ви кажете про ваш штучний ізиг, сусіди?! :D

Напомни, что было построено в Киеве равнозначное построенному в Москве или Питере.
Памятник основателям Киева (1982 год) в зачет? Не?

Русский или росийский, как писал Ломоносов?
Ты шо, до сих пор еще современник Ломоносова?! :eek: Хорошо сохранился, диду!:іржач::іржач::іржач:

И это меня спрашивает дипломированный филолог.

Да вы как-то непонятно излагаете. Будто методичек по истории начитались. Ну и таблетку величия не забываете принимать 3 раза в день. Вы нас в чем хотите убедить? Только без лишнего базара - чего вы хотите, чтоб мы вам нахаляву отдали или сделали?

Дык смотря какой генерал.Ежели козачий то и пенсия соответствующая-никакая.
Молодець. Сам собі задаєш запитання, сам і відповідаєш. :іржач: Дива єврейської "класичної" логіки!

Вы, мабуть, не поверите, но я хочу убедить свидомых товарищей, что русские - это русские, а россия - это россия. Была, есть и будет. Казалось бы, вещь эта абсолютно очевидная, но свидомые несогласны почему-то.

Ааа, ну я с вами согласился с этим неспорным уверждением. Можете идти спать.

Насчет будет - посмотрим. Империи они такие - законам распада подвержены.

Была, есть и будет.
Всегда? А в 860 году россия была?
Вы, мабуть, не поверите, но я хочу убедить свидомых товарищей, что русские - это русские, а россия - это россия.
То есть несознательные знают что русские это русские а россия россия?
Вы точно русский, а не таджик, судя по стилю изложения?

Вы, мабуть, не поверите, но я хочу убедить свидомых товарищей, что русские - это русские, а россия - это россия. Была, есть и будет. Казалось бы, вещь эта абсолютно очевидная, но свидомые несогласны почему-то.
Так Ви ж це робите у несвідомому стані! Це дуже небезпечно. Пролікуйтесь, може до Вас повернеться свідомість. І тоді усі Вас будуть розуміти. ;)

Та не було Росії до 1713 року.
1713 р. – Московія наказом Петра Кривавого привласнює собі нашу назву Русь – росія. У такий спосіб завжди ворожі до Руси-України *******ти, основу яких складали угро-фінські та тюркські племена, підміною понять, тобто шахрайством, привласнюють собі нашу тисячолітню історичну та духовну спадщину (Грецька назва Руси звучить як "росія"). "У всіх курантах (газетах) друкують державу нашу Московською, а цього ради звольте застерегти, щоб друкували Російською, про що й іншим по всіх дворах писано" (з розпорядження послу Московії у Копенгагені, 1713 р.). З цією метою для підкупу журналістів та "дворів" була виділена значна сума грошей. Але будучи штучною по відношенню до Московії, назва "росія" приживалася дуже довго і ще за Катерини ІІ не мала прикметника в національному значенні. Лише в кінці 18 ст. урядово запроваджена і національність "рускій". Так отримали ми "старшого брата", який вийшов на історичну арену на кілька тисячоліть пізніше від "молодших братів" (Ю. Липа, Розподіл Росії, Львів, 1995 р., стор. 27-28).
А щоб ніхто не знав про це :
1718 р. – *******ти спалили архіви та книгозбірню Києво-Печерського монастиря (збиралася понад 700 років). яка витримала навали монголів, поляків, татар. "...численна і найдавніша книгозбірня, зібрана і збагачена великим князем Київським Ярославом Володимировичем і збережена в печерах від усіх ворожих нападів і руїн, але нині, ...серед добробуту і тиші полум'ям пожерта. В ній зберігалось багато тисяч рукописних і всіляких дорогоцінних манускриптів, писаних різними мовами, і багато з-поміж них такими, що й ученим тодішнім мужам не були відомі, а особливо всі записки й документи щодо історії правління слов'янських племен та царів стосувались" ("Історія Русів", ст... 303-304, вид. 1956 р.).

Погоди еще:
А Баден это Баден!:іржач::іржач::іржач:

Для наследников истории Руси - Киев не может быть провинцией.
Сиванми, душечка, объясни-ка ты мне, лаптю пролетарскому, что это такое - НАСЛЕДНИК ИСТОРИИ?

И где можно получить свою долю этого наследства? А то ведь для меня Киев всю мою жизнь - столица, а не провинция...

:D
Ехал путин через реку, Видит путин — в реке путин, Сунул путин путин в путин путин путин путин путин.
Висновок. Не годиться президенту в нетверезому стані їздити на річку. :D

Это те, кто нашу совместную историю рисует исключительно чёрными красками.
Ну, а що ж у цій історії є такого, що можна малювати білими фарбами? ;)

Назад
Зверху Знизу