Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Недвижимость. Аренда. Факты и общение. БФ

• Автор теми Автор теми mik12345
  • Дата створення Дата створення
Re: Недвижимость. Аренда. Факты и общение. БФ

Честно кажучі я не знайшов дійсно спекулятивноі ціни, щоб можна було ризикнути 15 000 дол. Образно кажучи питання стояло так : або я роблю ремонт тут у Львові в однушці на весну , або купляю там. Робити ремонт я не хочу поки війна не закінчеться , тобто весна + ті гроші просто лежать. Тому я і готов був вкластися в добру пропозицію. Щодо того московського придурка - він мене меньше за все турбує.Лише питання часу , коли вони виведуть війська .

Розпродавай майно, роби опіку над родичем інвалідом і дуй до Канади. Через 10 років згадай ці слова.

Розпродавай майно, роби опіку над родичем інвалідом і дуй до Канади. Через 10 років згадай ці слова.

В мене нема проблем з виіздом за кордон. Кожен тиждень катаюсь по справах. Не бачу жодного смислу в ваших словах для себе. Працювати офіціантом в Канаді -то для ніщіх духом. Таким тільки єблани займаються.

В мене нема проблем з виіздом за кордон. Кожен тиждень катаюсь по справах. Не бачу жодного смислу в ваших словах для себе. Працювати офіціантом в Канаді -то для ніщіх духом. Таким тільки єблани займаються.

У будь якому разі згадай ці слова через десять років.

Fink,

В мене сусід в Канаду поїхав . В нього тут будинок проданий за 200 000, дві машини по 20, і квартира однушка. Він продає двері та вікна від завода . Я його питаю , хіба тобі тут погано , ким ти там будеш ? Навіщо міняти це на роботу руками з 8 до 5?
Каже , що заради безпеки майбутньої дітей та щоб їм не довелося такого пережити.
Та що ти там бляха пережив такого ???? Сидячи у Львові. Короче , він за Порошенко , все з ним ясно .
Зелені назавжди , країна розвалюється

Всё правильно он сделал. Я в своё время также поступил. На сегодня понимаю, что это было самое правильное решение в жизни.

Правильно чи неправильно воно для кожного своє .
Якщо хтось може жити не на батьківщині, серед чужої ментальності , природи , історії пращурів - ну добре . Тільки заради чого ? Ну я розумію , що війна значно шальки терезів посунула в сторону еміграції , але будемо відверті . Справа не в ній. А в тому, що комусь там зручніше . Удобненько. І навіщо страждати . Але побутовий комфорт в налагодженому соціумі Канади ( доречі привіт метро Торонто ) я ніколи не поміняю на можливість бачити як моя власна країна і держава змінюються на краще . Я змінюю . І мої діти будуть . А ви приспособленці. Це без поганого значення. Суть .

Поміняти можливість спілкуватись рідною мовою тата і мами на зручний ковролін в офісі

Джус, чого ми не знаємо? )
Ти тоді в жіночому писав, що не реєструвався у Львові через військомат...А тепер виявляється немає проблем з виїздом.

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Почали нове життя в евакуації: Харківське підприємство налагодило виробництво на Дніпропетровщині

... и забрало работников из Харькова, построив им там общагу. Минус несколько десятков арендаторов и потенциально плюс несколько десятков квартир на продажу.

Пока одни регионы страдают от войны, другие в шоколаде. Можно посмотреть как изменилась цена аренды в Полтаве или Кропивницком.

... и забрало работников из Харькова, построив им там общагу. Минус несколько десятков арендаторов и потенциально плюс несколько десятков квартир на продажу.
Офигеть достижение - общага в Новомосковском районе Днепр обл. Интересно сколько их там останется когда все закончится

полезная возможность в нынешнее время. возможно ли обзавестись таким же умением и на сколько дорого?

Скорее всего типа волонтёр

Джус, чого ми не знаємо? )
Ти тоді в жіночому писав, що не реєструвався у Львові через військомат...А тепер виявляється немає проблем з виїздом.

Обставини змінились . Зараз краще бути на обліку .

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Почали нове життя в евакуації: Харківське підприємство налагодило виробництво на Дніпропетровщині

Пока одни регионы страдают от войны, другие в шоколаде. Можно посмотреть как изменилась цена аренды в Полтаве или Кропивницком.

Ну не сказати , що решта регіонів в шоколаді . Економіка мінус 70 відсотків від довоєнної

Это скрепы по-украински?

Нам немає про що спілкуватись . Хіба що , коли буду туристом в ваших краях , можу передати української землі в мішечку . Щоб ви поплакали .

Нам немає про що спілкуватись .
значит точно скрепы и традиционные ценности!

Обычно про землю и березки (в нашем случае - калину) упоминают те, которым больше нечего терять.

можу передати української землі в мішечку .
лучше привези уголок моего лифта на Салтовке, вечно обоссаного непойми-кем.

Правильно чи неправильно воно для кожного своє .
Якщо хтось може жити не на батьківщині, серед чужої ментальності , природи , історії пращурів - ну добре . Тільки заради чого ? Ну я розумію , що війна значно шальки терезів посунула в сторону еміграції , але будемо відверті . Справа не в ній. А в тому, що комусь там зручніше . Удобненько. І навіщо страждати . Але побутовий комфорт в налагодженому соціумі Канади ( доречі привіт метро Торонто ) я ніколи не поміняю на можливість бачити як моя власна країна і держава змінюються на краще . Я змінюю . І мої діти будуть . А ви приспособленці. Це без поганого значення. Суть .

Вам сколько лет?:)

Мені майже 38. Скоро День Народження. День народження у тебе . Не сумуй ,а веселись

Назад
Зверху Знизу