Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Научный атеизм.

Неа! Не угадал. Все так в купе и существует. А "реальности" только в твоём представлении. И нас-рать кто, что там мелит своим языком, они так же выдают Нагора то что у них в башке клубится. Типа: "Облака мыслей, гонимые ветрами мотивов, проливаются дождём слов". К реальности это мало имеет отношение.
a721b44ed3c46aa42199623c.webp

А ви знали, що у московського патріархату є так званий синодальний відділ з питань охорони здоров'я і пастирської опіки медичних закладів? Там вже придумали молитву від коронавірусу. Залишилося тільки покликати Лару Крофт, щоб вона ці ієрогліфи розшифрувала :)

ca33ab564a3afcc9.webp

В средние века Джуню точно на костре инквизиция зажарила бы.
Как сектанта, а стало быть еретика.

Да в принципі те саме можна сказати про модних, як вони самі про себе думають, агностиків, і ще довгий список.

Да в принципі те саме можна сказати про модних, як вони самі про себе думають, агностиків, і ще довгий список.
Говорят, больше всего еретикам попадало. Своим тобишь. Топящих за Иисуса.

Прочитав усі 613 заповідей Тори. Моя психіка тепер потребує відновлення. Зробив для вас невеличку підбірку маразмів:
Проломити віслюку голову, якщо господар відмовився його викупити - Шмот 34:20
Зламати шию корові, якщо в полі знайшли труп, і невідомо хто його вбив - Дварим 21:1
Перевіряти сарану на кошерність - Ваїкра 11:21
Забити камінням невірну дружину та її коханця - Дварим 22:23
Не бути з юних років ненажерою і п'яницею - Дварим 21:19 (на перший погляд це хороша заповідь, але є один нюанс, алкоголіка пропонують не лікувати, а на смерть забити камінням)
Гвалтівник зобов'язаний одружитися зі своєю жертвою - Дварим 22:28
Якщо сподобалася полонена жінка, то дати їй місяць, щоб оплакала своїх вбитих родичів, а потім одружитися з нею - Дварим 21:10
Кастрат не може увійти в суспільство Єгови - Дварим 23:2 (це трактують як заборону кастрованим чоловікам вступати в інтимну близькість з єврейками)
Ще там про те, які народи треба знищити, як поводитися з рабами, якими способами страчувати людей за різні гріхи. Повний набір божої “милості”. Християни, ви не думайте, що вашої віри це не стосується, всю цю маячню придумав татусь вашого Ісуса.

Чоловічі геніталії як перепустка до царства Єгови...
Я завжди дивуюсь тому, який же той давньо-іудейський божок дріб'язковий та побутовий. Але те, що він в першу чергу аналізує людські геніталії - це вже край. Уявляю собі картину: Єгова стоїть біля входу в своє царство, та вимагає від всіх чоловіків, що бажають туди потрапити, показати наявність у них яєць. Якщо не всі на місці, тоді - до побачення, шановний! :D

Фома, тебя кособочит конкретно :відстій:
1 нет в духлвном мире полов,
нет ни мужчин, ни женщин (об этом много раз написано в Новои Завете, и ты это знаешь)
2 "гениталии" - не проблема Иеговы, а проблема нашего общества,
я бы даже сказал: проказа, потому что "****о" - это наше ваше ВСЕ … оно есть везде, от интернета до огромных билбордов в городе,
но хуже всего то,
что оно есть в умах почти у всего населения, начиная с детского садика,
и это есть проказа нашего общества, и выражается она в постоянной матерщине, как я уже сказал: от детского садика до кладбища,
а все потому что эта зараза - духовная болезнь, она сидит не в мозгу, а глубже :

Прочитав усі 613 заповідей Тори. Моя психіка тепер потребує відновлення. Зробив для вас невеличку підбірку маразмів:
Проломити віслюку голову, якщо господар відмовився його викупити - Шмот 34:20

ну и как со психикой дела обстоят? реабилитация прошла успешно? … или болезнь неизлечима ?

меня вот поражает то, что кухарка начинает критиковать балерину, слесарь критикует айтишника,
ну то есть люди не понимающие ничего в какой то отрасли начинают критиковать ее спецов …
я не стал дальше читать подборку критики невежды, но хочу спросить тебя: неужели ты думаешь, что иудеи со всей их религией тупее каких бы то ни было агностиков ???

вот я уверен на 100% что всю твою (или чью то) подборку критики заповедей Торы легко можно разнести в пух и прах, покопавшись пару часиков в истоках (и если до этого дойдет, я это с удовольствием сделаю), а сейчас отвечу от себя, не вникая в истоки …
никакая страна не существует без налогов, подобно этому и заповеди Торы гласят, что какая то часть имения (не бедного человека) принадлежит не ему, а Богу-государству-обществу-бедным,
вот и "віслюк" в своем юном возрасте является налогом, и если владелец не усматривает в нем дальнейшую рабочую силу, приносящую доход и соответственно не намерен платить за него налог, а рассматривает его лишь как "мясо", то пусть тут же, при налоговой инспекции, начнет процедуру забоя животного …
ну и ? … прочманел?
или дальше лечить твою психику?

Найбільший абсурд християнства
Спочатку коротеньке пояснення для тих, хто не в курсі. Християнська Біблія складається зі Старого і Нового заповіту. Юдейське священне писання називається Танах. Це те саме, що й християнський Старий Заповіт. Починається Танах з п'яти книг, які нібито були написані Мойсеєм під диктовку бога. Це п'ятикнижжя в юдаїзмі називається Тора. Новий Заповіт писали учні Ісуса, якого юдеї вважають лжепророком. Відповідно, цю книгу юдеї не визнають. Навіть сама назва “Новий Заповіт” дає нам зрозуміти, що Ісус був тим, хто змінив заповіді Тори. А я нагадаю, що Ісус був юдеєм. Він визнавав Мойсея як пророка. А тепер давайте прочитаємо, чи допускав сам Мойсей, що Тору може хтось змінити:
Кожне слово, що я наказую його вам, будете додержувати і виконувати, не додаси до нього, і не відіймеш від нього. Якщо повстане серед тебе пророк або сновидець, і дасть тобі ознаку або чудо, і збудеться та ознака й те чудо, що сказав він тобі, до того говорячи: Ходімо ж за іншими богами, яких ти не знав, і будемо їм служити, то не слухайся слів того пророка або того сновидця, бо цим Господь, Бог ваш, випробовує вас, щоб пізнати, чи ви любите Господа, Бога вашого, усім своїм серцем і всією своєю душею. За Господом, Богом вашим, будете ходити, і Його будете боятися, і заповіді його будете виконувати, і голосу Його будете слухатися, і Йому будете служити, і до Нього будете линути. А пророк той або той сновидець нехай буде забитий, бо намовляв на відступство від Господа, Бога вашого, що вивів вас із єгипетського краю й викупив вас з дому рабства, щоб звести тебе з дороги, що наказав тобі Господь, Бог твій, ходити нею; і вигубиш зло з-посеред себе. (Второзаконня 13:1)

Навіть якщо ви віруючий, задайте собі декілька логічних питань:
Чи може бог скасувати заповіді, які діяли півтори тисячі років, і за порушення яких карав смертю? (Числа 15:32)
Чи буде він посилати того, хто від його імені буде скасовувати навіть ті заповіді, які сам бог назвав вічними? (Вихід 31:16)
В чому провина тих юдеїв, які вимагали стратити Ісуса, якщо вони всього лише виконали заповіді Тори ?
І взагалі, якщо ви не єврей, навіщо вам релігія, яку придумали євреї виключно для себе?

Християни, ви не думайте, що вашої віри це не стосується, всю цю маячню придумав татусь вашого Ісуса.

Просто христианство формирует компульсивно-импульсивные девиации психосоматики в сторону аутичности. :незнаю::D

Это позволяет им многого не замечать.

Чому б не пошукати в Торі корисне, а не негатив?

Агностики чомусь страшно пишаються що вони агностики. Що в цьому видатного?

Найбільший абсурд християнства
Спочатку коротеньке пояснення для тих, хто не в курсі. Християнська Біблія складається зі Старого і Нового заповіту. Юдейське священне писання називається Танах. Це те саме, що й християнський Старий Заповіт. Починається Танах з п'яти книг, які нібито були написані Мойсеєм під диктовку бога. Це п'ятикнижжя в юдаїзмі називається Тора. Новий Заповіт писали учні Ісуса, якого юдеї вважають лжепророком. Відповідно, цю книгу юдеї не визнають. Навіть сама назва “Новий Заповіт” дає нам зрозуміти, що Ісус був тим, хто змінив заповіді Тори. А я нагадаю, що Ісус був юдеєм. Він визнавав Мойсея як пророка. А тепер давайте прочитаємо, чи допускав сам Мойсей, що Тору може хтось змінити:
Кожне слово, що я наказую його вам, будете додержувати і виконувати, не додаси до нього, і не відіймеш від нього. Якщо повстане серед тебе пророк або сновидець, і дасть тобі ознаку або чудо, і збудеться та ознака й те чудо, що сказав він тобі, до того говорячи: Ходімо ж за іншими богами, яких ти не знав, і будемо їм служити, то не слухайся слів того пророка або того сновидця, бо цим Господь, Бог ваш, випробовує вас, щоб пізнати, чи ви любите Господа, Бога вашого, усім своїм серцем і всією своєю душею. За Господом, Богом вашим, будете ходити, і Його будете боятися, і заповіді його будете виконувати, і голосу Його будете слухатися, і Йому будете служити, і до Нього будете линути. А пророк той або той сновидець нехай буде забитий, бо намовляв на відступство від Господа, Бога вашого, що вивів вас із єгипетського краю й викупив вас з дому рабства, щоб звести тебе з дороги, що наказав тобі Господь, Бог твій, ходити нею; і вигубиш зло з-посеред себе. (Второзаконня 13:1)

Навіть якщо ви віруючий, задайте собі декілька логічних питань:
Чи може бог скасувати заповіді, які діяли півтори тисячі років, і за порушення яких карав смертю? (Числа 15:32)
Чи буде він посилати того, хто від його імені буде скасовувати навіть ті заповіді, які сам бог назвав вічними? (Вихід 31:16)
В чому провина тих юдеїв, які вимагали стратити Ісуса, якщо вони всього лише виконали заповіді Тори ?
І взагалі, якщо ви не єврей, навіщо вам релігія, яку придумали євреї виключно для себе?

нет проблем ответить на все вопросы агностиков,
но ты ж к диалогу не готов, ты ж просто копипастер,
поэтому скажу главное:
Бог иудеев - Иегова, Бог только иудеев, или Бог всей вселенной? … и никакой иудей не скажет, что Иегова только их "местечковый" Бог,
так вот прежде чем открыться всему человечеству любящим и милующим Богом, Бог избрал один народ, как пилотный проект, и вечные заповеди Иеговы, они и остались вечными, но блудниц ныне камнями не побивают, потому что Христос умер вместо них, как и за все грехи всех людей

а тут вот всё наоборот:
youtube Какое-то зомби-видео

Бедные дети, вынуждены играть в какую-то непонятную для них игру, которую навязывают взрослые. :D

Пи. Си. А сейчас твоя секта собирается на свои коронавирусные собрания? В масках или без масок? :D

Назад
Зверху Знизу