Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Національний кешбек

• Автор теми Автор теми Ah
  • Дата створення Дата створення
...а я ось оформив і нема ні копійки, мабуть купляю не там і не те

Первый раз засчитали покупку в классе, покупал в воскресенье, от роста пока тишина

Первый раз засчитали покупку в классе, покупал в воскресенье, от роста пока тишина
По росту у меня тоже ни одного начисления,похоже рост мимо программы.
В классе засчитанная покупка на кассе или на самообслуживании?Платил на кассе-ничего не начислилось,хотя были товары по программе.

В классе засчитанная покупка на кассе или на самообслуживании?Платил на кассе-ничего не начислилось,хотя были товары по программе.
До этого все время ходил через самообслуживание, а вот в последний раз посетил кассу

...мені начислено 35,82 грн за покупку масла у восторзі?‍♂️

В Классе почти всегда плачу на самообслуживании, ни разу ничего.

В КЛАССі завжди розраховуюсь на касі самообслуговування. За дві останні покупки нарахували кешбек. Але не нарахували за товари, за які нарахували у Чуді і Сільпо. Але, що смішно - нарахували навіть на вино Коблево ))

За покупки у РОСТі жодного разу не нарахували, хоча там також купував товари, на які нарахували у Чуді і Сільпо.

З мого досвіду - ще у Єві і АНЦ нараховували (хоча у АНЦ були покупки ліків, які є у переліку, але на них не був нараховоний кешбек)

Возник вопрос, почему прописью они там цифры не пишут?
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Я за пидтрымку бизнэсу и розминування.
Поэтому Вова идет лесом.

Назад
Зверху Знизу