Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Національний кешбек

• Автор теми Автор теми Ah
  • Дата створення Дата створення
Вже разів з 10 було написано офіційно - податки з кешбеку вираховуватися не будуть. Гугл хоча б відкрийте, не будьте сніговиками...
По-перше, не ставте нікому діагнозів, щоб не було поставлено діагнозів Вам.
По-друге, сплата податку в даному випадку була б логічною.
По-третє, я читав, що були плани звільнити цей дохід від оподаткування, але це питання не настільки мене турбує, щоб шукати відповідну інформацію.
По-четверте, будьте ласкаві, дайте відповідні 10 офіційних посилань

Ну в мене була ситуація навпаки. Взяв в АТБ олію кращий вибір і кешбеку не було а через тиждень взяв ще бутилочку такої олії і кешбек уже з'явився на неї. Додали товар в програму.
А от так щоб товар був в програмі а потім перестав бути в програмі такого не чув.
А в Авроре можно приложить к экранчику товар, где цену узнают, и там видно учавствует товар в программе или нет. Так я накупила всего нужного, и моющее и стиральное и мыло, выбирала, чтоб был кешбэк. Прошло только мыло, а остальное, подороже, не засчитали. Вот так.

А в Авроре можно приложить к экранчику товар, где цену узнают, и там видно учавствует товар в программе или нет. Так я накупила всего нужного, и моющее и стиральное и мыло, выбирала, чтоб был кешбэк. Прошло только мыло, а остальное, подороже, не засчитали. Вот так.
А шотам в Авроре можно брать из моющих средств для стиралки?
А то выглядит всё через чур дёшево, что лично меня отталкивает

Покупала у них только носки, перчатки, шапку, ковшик для каши.
Всё Кетай. :)
Не, последние 2 пары носков таки наши.

У меня мама лежачая и стираю часто,каждый день, в основном руками. Ищу подешевле. И мне все равно какое стиральное, лишь бы пахло и мылилось.

По-перше, не ставте нікому діагнозів, щоб не було поставлено діагнозів Вам.
По-друге, сплата податку в даному випадку була б логічною.
По-третє, я читав, що були плани звільнити цей дохід від оподаткування, але це питання не настільки мене турбує, щоб шукати відповідну інформацію.
По-четверте, будьте ласкаві, дайте відповідні 10 офіційних посилань
По-п'яте, у бідних слуг нема. Самі йдіть в гугль та шукайте. А якщо не турбує, то, вибачаюсь, сидимо і не ****имо.
Ось одне посилання, щоб зрозуміти.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

вроде чудо маркет теперь присоединилось к кешбеку.

По-п'яте, у бідних слуг нема. Самі йдіть в гугль та шукайте. А якщо не турбує, то, вибачаюсь, сидимо і не ****имо.
Ось одне посилання, щоб зрозуміти.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Так це Ви влізли в розмову зі своїм ****ежем. Ще раз - мене все влаштовувало і я не переймався.

Це посилання є "написано офіційно"??? :рл:

Так це Ви влізли в розмову зі своїм ****ежем. Ще раз - мене все влаштовувало і я не переймався.

Це посилання є "написано офіційно"??? :рл:
Тема для всіх. Якщо воно вам не цікаве, то не треба й скиглити. На порталі ВР воно з'явиться як ухвалене тільки після підписання. зараз ніяких податкових вирахувань з попередньо нарахованих сум не спостерігається. І не треба тут накручувати на рівному місті зраду.

Тема для всіх. Якщо воно вам не цікаве, то не треба й скиглити. На порталі ВР воно з'явиться як ухвалене тільки після підписання. зараз ніяких податкових вирахувань з попередньо нарахованих сум не спостерігається. І не треба тут накручувати на рівному місті зраду.
У Вас все добре??? Де я скиглив??? Де я накручував зраду???

Зрозуміло. 10 разів "написано офіційно", але ще не написали.

*****, я саме це лише і написав - що податки не вирахували. Крапка. Ні, декому потрібно було нагородити сім бочок арештантів

За вересень отримав 247 грн, за жовтень вже накопичено 429 грн (по факту трохи більше через затримку в 2-3 дні).

Помітив, що за покупки в Велмарт кешбек нараховується через раз (було 3-4 випадки, коли кешбек так і не прийшов, хоча товари українського виробництва були).

Товар українського виробництва не означає що за нього автоматично нарахують кешбек. Кешбек нарахує тільки на той товар штрих-код якого зареєстрований у програмі кешбеку.
Я в курсі. В мене кожного разу +- один і той самий товар на схожі суми. Може прийти 50 грн, а може нічого

У меня мама лежачая и стираю часто,каждый день, в основном руками. Ищу подешевле. И мне все равно какое стиральное, лишь бы пахло и мылилось.
понял. сегодня был в Авроре - гель для стирки на 100 стирок стоит 149 грн, надо будет попробовать как-нибудь

Назад
Зверху Знизу