Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
може ти ще й перестати передавати свої дані хочеш?только что лазил по Моно приложению - а закрыть карту кешбека вообще можно?
что-то не нашел такой возможности, бо пока остановился на карте Привата
Это бутик закрытого типа, онли с доходом больше лимона в день.это что за контора?
Не судьба.
у меня 999 999
Как там у Рязанова? "А это Шура — симпатичная, но, к сожалению, активная. Когда-то её выдвинули на общественную работу и с тех пор никак не могут задвинуть обратно."може ти ще й перестати передавати свої дані хочеш?![]()
моно тоже есть.но требуют создать фоп⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Стартує бета-тестування програми «Національний кешбек» для споживачів: що треба зробити, щоб взяти участь
что-то Приват24 буксует второй день и не пускает на этапе подтверждения договора
![]()
в Монобанке та же процедура прошла молниеносно
![]()
Приват24 чехлит пока
![]()
Що за маячня? Який ФОП???моно тоже есть.но требуют создать фоп
как бы не вышло в минус.
Ну от навіщо?Ну та ясно, програма для підтримки виробників, а не споживачів. У більшості споживачів грошей на потужні покупки для потужних кешбеків просто нема.
Самий потужний проект це карта харків'янина, а то всьо від лукавого)
бред. никакой ФОП не требовался, это совсем другая тема.моно тоже есть.но требуют создать фоп
как бы не вышло в минус.
доказано многими идеями зеленского.
Мне в Свижыне по карті харків'янина вроде гривну с мелочью списали за курицу 220 что ли гривен.Ну та ясно, програма для підтримки виробників, а не споживачів. У більшості споживачів грошей на потужні покупки для потужних кешбеків просто нема.
Самий потужний проект це карта харків'янина, а то всьо від лукавого)
Вес пакета от веса курицы не зависит. Если курица по 100 гривен за кило, то эти3.5 грамма тоже будут по 100 гривен.Ну це ви по багатому.
Я купую в "м'ясник", там де сам м'ясо вибираєш і там пакети безкоштовні.
Хоча насправді навіть безкоштовні пакети не безкоштовні, тому що коли важать товар з пакетом, то ти оплачуєш по ціні товару і вагу пакета, пакет там важить 3,5 г, отже купуючи товар ціною в 100 грн/кг я автоматично доплачую ще за пакет 35 копійок а якщо товар ціною 200 грн/кг то вартість пакета в цій покупці складе вже 70 копійок.
Колись у "Рості" з ваговими чаєм та кофе схоже робили. Припинили.Хоча от в треші часто бачив ваги на яких не нуль а мінус два грама стояло, чесні люди були, жаль закрилися.
рано. самое интересное начнется чуть папизжеВы все еще играете?
Тогда мы от вас уходим.![]()
У меня некоторые атб- ские и авроровские не начислялись, хотя до того начислялись.Не начислился кешбек за покупки в Росте,хотя и сеть и товары входят в программу нац.кешбека.У всех такие проблемы с начислением в Росте или мне так повезло?
Єслі только в колготках1Надо посмотреть1 Входит ли провесная тюлька в національний кешбєк1111