Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Насильственная русификация - они понимают что делают?

• Автор теми Автор теми White Rabbit
  • Дата створення Дата створення
Є кількість російських та українських класів шкіл, кількість учнів, що виявили бажання навчатись українською або російською (у ті класи батьки і подали заяви) - для чого заяви ще?

Коли це вони їх подали?
Закон від початку Серпня...

Є кількість російських та українських класів шкіл, кількість учнів, що виявили бажання навчатись українською або російською (у ті класи батьки і подали заяви) - для чого заяви ще?

Хорошенькое дело. Сначала позакрывали большинство русскоязычных школ, а теперь те, кто поневоле там учатся считаются выбравшими это добровольно? :)

Коли це вони їх подали?
Закон від початку Серпня...

Т.е. если раньше ложили болт на желание родителей и учеников, то это было правильно, а если теперь разрешили спрашивать их мнение, то это неправильно? Какая-то вывихнутая свидомая логика.. :)

Хорошенькое дело. Сначала позакрывали большинство русскоязычных школ, а теперь те, кто поневоле там учатся считаются выбравшими это добровольно? :)

А шо рос мовні школи заборонили?
Байдуже було, от і все...

Т.е. если раньше ложили болт на желание родителей и учеников, то это было правильно, а если теперь разрешили спрашивать их мнение, то это неправильно? Какая-то вывихнутая свидомая логика.. :)

Про що ти кажеш, якщо їх не спитали?
Буде теж саме, що й було з укр школами --- рішення про мову викладання будуть приймати директори та вчителі шкіл...
Як це було наприклад з ВУЗами Харківщини

У травні місяці :D, коли почали оформлювати своїх чад до школи.

:клас::клас::клас:

Да, к сожалению это так. Я вот думала сына отправить на подготовку в УВК(сад, совместный со школой, начальная школа с дополнительными нянями, своя раздевалка, туалет, столовая...- всё, вроде, идеально), но там оказались только украинские классы.

Т.е. если раньше ложили болт на желание родителей и учеников, то это было правильно, а если теперь разрешили спрашивать их мнение, то это неправильно? Какая-то вывихнутая свидомая логика..
Это не логика это душевная болезнь, сродни защиты мови на русском. Ну или подлость великая, я уж не знаю что лучше.

А що так ? Ви ж казали, що ніхто не писав заяв, нікого не спитали....?!...

Заяву на що?
Згідно з законодавством не можна було вибирати регіональну мову у всіх державних закладах навчання...

То є макс побажанням!!!
І не підстава для друку підручників...

Де це з вас заяву просили?
То є неправовою дією...

xZGcw9HHOkU&feature=g-vrec

А шо рос мовні школи заборонили?
Байдуже було, от і все...

Какие-же вы, свидомые, лицемерные люди.
Не забронылы, а тупо перевели на мову. Причем не спрашивая ничьего мнения.
И не байдуже було. а многим просто невозможно стало возить ребенка на другой конец города в русскоязычную школу.

Заяву на що?
Згідно з законодавством не можна було вибирати регіональну мову у всіх державних закладах навчання...

То є макс побажанням!!!
До чого Ви тут чіпляєте цей закон? Не всі школи українізовані, є російськомовні школи, є російські класи в українських школах, це було до закону, це було б, якщо б закону взагалі не існувало, в травні місяці батьки майбутніх першокласників подали заяви до вступу у школу в тієї або іншої мови клас - це підстава до друку підручників, а не закон новоіспечений, який ще коли і як почне впроваджуватись -хто зна?

До чого Ви тут чіпляєте цей закон? Не всі школи українізовані, є російськомовні школи, є російські класи в українських школах, це було до закону, це було б, якщо б закону взагалі не існувало, в травні місяці батьки майбутніх першокласників подали заяви до вступу в школу в тієї або іншої мови клас - це підстава до друку підручників, а не закон новоіспечений, який ще коли і як почне впроваджуватись -хто зна?

Подивіться на кількість рос мовних підручників, що надрукував Табачник...;)

Заяву на що?

То є макс побажанням!!!

Де це з вас заяву просили?
То є неправовою дією...

xZGcw9HHOkU&feature=g-vrec
Іще раз: заяву до вступу дитини в перший клас!

Подивіться на кількість рос мовних підручників, що надрукував Табачник...;)
А Ви в курсі, що зараз до школи вступає більше дітей, тому, що в країні нестабільна народжуванність, кількість класів, та дітей в класах зростає? І для того, щоб оцінювати дії міністерсва, треба мати ті цифри, що вони мають.

Та й я - не міністр, мені нічого пхати пику не в своє. От коли мені нав'язують щось - то інше. А Табачник тим нікого не силює, нас силити не треба, ми всі російськомовні. Українських класів та шкіл ніхто не анулює.

Іще раз: заяву до вступу дитини в перший клас!

Тобто заяв, що до рос мови як мови начаня не було і ПР взяло на себе право вирішувати це питання?

А Ви в курсі, що зараз до школи вступає більше дітей, тому, що в країні нестабільна народжуванність, кількість класів, та дітей в класах зростає? І для того, щоб оцінювати дії міністерсва, треба мати ті ціфри, що вони мають.

Шановна, пані --- не на стільки...;)

Та й я - не міністр, мені нічого пхати пику не в своє. От коли мені нав'язують щось - то інше. А Табачник тим нікого не силює, нас силити не треба, ми всі російськомовні. Українських класів та шкіл ніхто не анулює.

Тоді навіщо йому стільки підручників?

Як вже я писав --- питання про мову навчання будуть вирішувати не батьки, а директори й вчителя...
Якце й було на практиці до цих пір!!!

Українська мова просто зникне --- і ми будимо псевдо росією...

нас силити не треба, ми всі російськомовні. Українських класів та шкіл ніхто не анулює.

Так свидомые же борются не за мову. а именно против языка. Самоутверждаются таким образом, думаю. Начинают чувствовать свое превосходство и свою значимость. Пусть и в собственных глазах.. :D

Так свидомые же борются не за мову. а именно против языка. Самоутверждаются таким образом, думаю. Начинают чувствовать свое превосходство и свою значимость. Пусть и в собственных глазах.. :D

В Україні нема потреби в рос мові...
Російська й Українська дуже схожі між собою...

А ось єдності нам не вистачає;)

В Україні нема потреби в рос мові...
Російська й Українська дуже схожі між собою...

А ось єдності нам не вистачає;)

Ага, и поэтому запретами родного языка для половины собственных же сограждан вы этой едности добавляете? :D
Я ж и говорю - свидомая логика = вывихнутая логика.

Ага, и поэтому запретами родного языка для половины собственных же сограждан вы этой едности добавляете? :D
Я ж и говорю - свидомая логика = вывихнутая логика.

Хто заборонив рідну мову --- покажіть мені того поганця...

Вот и мне так кажется, что не за "мову" борятся, а против русского, хотя...какая "мова" -есть украинская? На каком языке общались украиноязычные предки( у кого они вообще были украиноязычными)? Насколько повлияло на укр. мову разделение и колонизация укр. земель другими народностями, с другими языками и чей язык из них теперь пытаются сделать украинским? И зачем менять язык коренных жителей этих земель? И зачем привязывать русский язык к России? И т.д. Скорее всего эти борцы или уже есть насуржикеговорящими или ...(не хочется выражаться). Вот пишут, что через пару поколений все заговорят на укр. мове, но судя по всему на польском диалекте, а эти 2 поколения побалакают на мове Верки Сердючки.

Останнє редагування:
Назад
Зверху Знизу