Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Насильственная русификация - они понимают что делают?

• Автор теми Автор теми White Rabbit
  • Дата створення Дата створення
вы боитесь что перестанут знать и понимать украинскую?:D:D:D

Я не бачу сенсу витрачати 12-17млрд на рік і я проти порушення конституцію --- а також не бачу сенсу робити дві мови державними, якщо вони так схожі між собою!!!

И что ты этим изменил ход истории?

Якої саме?

как много голосов против мовного закона собрала БЮТ/ОО/Свобода/Яйценюк/... в Харькове;)

Більше ніж в усіх інших регіонах сходу...

Але це не можна порівнювати --- бо одна справа голосувати за партію, а інше висловлювати свою думку лише за одним питанням!!!

сьогодні у конституції України написано саме таке і буде завжди написано --- поки є незалежна Україна!!!
:

Ага, завжди... 30 лет назад нам говорили, что "нынешнее поколение советских людей будет жить при коммунизме" :D И хде тот коммунизЬм? :D

а где нарушение конституции??? гос язык поменялся? нет... так чего переживать-то:D:D:D

Справа в тому, що згідно нового закону будяка регіональна мова прирівнюється до державної!!!

Тому болгарам і не дають їх мову визнати регіональною, у якомусь там селищі...;)

Ага, завжди... 30 лет назад нам говорили, что "нынешнее поколение советских людей будет жить при коммунизме" :D И хде тот коммунизЬм? :D

"Не має комунізму" --- нема СРСР, теж саме і про українську...

Просто тогда не знали такого слова, как "*****изм" ну и пытались хоть как-то предупредить потомков! :D

Да всё у тебя не так. Выдохни, послушай песню на народном и красивом украинском языке, а не на том безграмотном убожестве, который ты тщетно пытаешься здесь из себя выдавливать:

ONsgbw_VLms

Да всё у тебя не так. Выдохни, послушай песню на народном и красивом украинском языке, а не на том безграмотном убожестве, который ты тщетно пытаешься здесь из себя выдавливать:

Пані, не має критики, не має аргументів...

Так пісня добра

вот из-за таких ..... в партиях бют,свобода,.... на востоке голосуют за пр
лишь бы не допустить таких как ющ и жюлька к власти

благодаря алеону на этих выборах буду голосовать за витренко

"Але це не можна порівнювати --- бо одна справа голосувати за партію, а інше висловлювати свою думку лише за одним питанням!!! "

вотъ раз уж обвиняют в рускодумании ,так нужно оправдывать доверие
и голосовать за Наталию Витренко:D

Витренко вперед:клас:

розважайся...

и оппозиция не собирала подписи везде в людных местах и возле станций метрополитена:іржач:

1) це не можна порівнювати з референдумом
2) Якщо Українці приймуть рішення, що на рос мову вони згодні витрачати щорічно 12-17млрд --- то є їх право як громадян України...

Справа в тому, що згідно нового закону будяка регіональна мова прирівнюється до державної!!!
Это схуяли. Ану докажи!

2) Якщо Українці приймуть рішення, що на рос мову вони згодні витрачати щорічно 12-17млрд --- то є їх право як громадян України...
Это по неподтвержденным словам какого то ****а из нацбанка без расчетов? Ну-ну, а я вот утверждаю, что сравнимую сумму будут экономить.

Это схуяли. Ану докажи!

Бо наприклад:

Регіональна мова, може використовуватися для листування та комунікацій органів месцевої влади, з огрганами центральної влади (Київ) та між собою.
Що надає регіональній мові, загально державного значення і ставить знак "=" між державною та регіональною!!!

Это по неподтвержденным словам какого то ****а из нацбанка без расчетов? Ну-ну, а я вот утверждаю, что сравнимую сумму будут экономить.

Пробачте, але називати жінку "****ом"...
Не нац банку, а міністерства фінансів, а саме --- Начальник відділу департаменту фінансів соціальної сфери!!!

Також нагадаю --- що більше ніяких розрахунків взагалі нема!!!
На мій погляд то було зроблено, щоб розділити економічну і політичну складові цього рішення...
А враховуючи сьогоднішні позиції ПР, не дивно, що пані з міністерства фінансів так й не привела розрахунків;)

всё ясно:D:баран:

ты туда не ходи, сюда ходи...
это не читай,читай вот это...

пс.подписи и собирали для проведения референдума
но почему-то не смогли собрать
то ли нет сторонников
то ли их слишком мало

о фидерзейн,пане

пользователь добавлен в список игнорирования

Я в тебе ще раз запитаю --- хто у своєму лайні вариться?
Не аргументів, ні критики --- лише піна та слина...:D

А кто, кого насильственно руссифицирует?

Є кількість російських та українських класів шкіл, кількість учнів, що виявили бажання навчатись українською або російською (у ті класи батьки і подали заяви) - для чого заяви ще?

Назад
Зверху Знизу