- 🟡 15:48 Відбій тривоги в Харківський район.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Харківський район#Харківський_район
17е 800озвучили.О , а шопачем на Алексеевке 16е переобуть ?
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: Для цієї функції наразі потрібен доступ до сайту за допомогою вбудованого браузера Safari.
17е 800озвучили.О , а шопачем на Алексеевке 16е переобуть ?
Bridgestone lm001. Но я не думаю что эта модель какая-то особеннаяА что за модель?
Забей , Сеня , я п стольк долго не размышлял . Уже стоит . 600 16я со всеми делами , попиздеть о жизни и пара свежих анекдотов .17е 800озвучили.
Че ты мозг ебешь себе и людям , покажи челу на монтажке , он-то наверное знает чтокудаИкак .Походу моим летним шинам возможна пизда
Все мой похуизм и лень
Бросил осенью в сарай на какой то хлам
В местах где они где то на чем то лежали остались следы
Как бы вмятинки по корду
Я так понимаю их могло повести?
Или под давлением выравняет и норм?
Я тебя умоляюЧе ты мозг ебешь себе и людям , покажи челу на монтажке , он-то наверное знает чтокудаИкак .
Ну это средняк, если взять что-то из топового то будут явно другие впечатления. Я посматриваю на контик ts.Bridgestone lm001. Но я не думаю что эта модель какая-то особенная
Ну это средняк, если взять что-то из топового то будут явно другие впечатления. Я посматриваю на контик нтик на наших дорогах
Контик конечно лучше, но пожалуй слабоват для наших дорог.Ну это средняк, если взять что-то из топового то будут явно другие впечатления. Я посматриваю на контик ts.
ну я на його головному конкуренті - мішелін альпін 6 катався кілька зим, все норм. може якщо в їбенях десь таких живеш де треба по чистому льоду вгору їхати - тоді шипам звісно не буде альтернативи.Контик конечно лучше, но пожалуй слабоват для наших дорог.
Він має на увазі слабкість боковини. Мовляв, тільки бріджі мають достатньо товсту боковину, щоби можна було не об'їжджати ті дірки в асфальті, що притаманні, нажаль, харківським дорогам.ну я на його головному конкуренті - мішелін альпін 6 катався кілька зим, все норм. може якщо в їбенях десь таких живеш де треба по чистому льоду вгору їхати - тоді шипам звісно не буде альтернативи.
Так я спеціально брав навіть не XL версію. А в них боковина взагалі всього нічого. "Ні єдінаго разрива" Але так, дірки стараюсь обʼїзджати. Диски катав від овалів, а мішленам пох..Він має на увазі слабкість боковини. Мовляв, тільки бріджі мають достатньо товсту боковину, щоби можна було не об'їжджати ті дірки в асфальті, що притаманні, нажаль, харківським дорогам.
зараз на літо взяв Michelin Pilot Sport 4, теж м'яка боковина, подивимося як себе покаже і тоді буде видно варто на зиму брати контік чи ні.Він має на увазі слабкість боковини. Мовляв, тільки бріджі мають достатньо товсту боковину, щоби можна було не об'їжджати ті дірки в асфальті, що притаманні, нажаль, харківським дорогам.
Был у меня Контик ПрэмиумТак я спеціально брав навіть не XL версію. А в них боковина взагалі всього нічого. "Ні єдінаго разрива" Але так, дірки стараюсь обʼїзджати. Диски катав від овалів, а мішленам пох..
Ну і власне як пан бажає їздити не розбираючи дороги то завжди можна взяти runflat версію ))
накинул только перед, два колеса зиму не пережили, или по диску или что-то словил, спустилти, оставил на монтажке завтра поеду накину
Был у меня Контик Прэмиум
на трассе машину качает от проезжающих рядом -для резких разгонов не пойдет -на ямах сильно пробивало, а переодевши ее зимнюю тойю спокойно ездил. При езде по реально плохой дороге ехал медленно объезжая ямы и острые кромки, всю машину шатало. ощущение недокачананных колес - правда ходовая осталась целой за 60000, может достоинство резины?
Короче мягкая резина, для плавания по автобанам
моя супруга мишки боготворит, жертва рекламиидеала не существует
Я вот не скажу что прям в восторге от новых мишек, которые многие считают богоподобными, при обычной гражданской езде ничего выдающегося, резина как резина, может в спортивно-агрессивной езде они еще себя проявят конечно.
А мені зимню тільки но підігнали
однозначно пора
О,и я.однозначно пора
записался на завтра