Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Мужики, как оно там, когда за 40?

• Автор теми Автор теми Egyensúlyi
  • Дата створення Дата створення
Re: Мужики, как оно там, когда за 40?

595dd46ad74cba0e.webp

ооо...совсем как у меня дома.....:D

ооо...совсем как у меня дома.....:D
Патамушта конструктивный диалог иногда предполагает удары оппоненту в морду, в противном случае диспут переходит в бессмысленные словопрения, площадную ругань даже. Это плохо отражается как на личном росте, так и на общечеловеческих отношениях в социуме.
Вот котики - в курсе. Потому у них зачастую морды шибко поцарапаны. Жисть, да.

Патамушта конструктивный диалог иногда предполагает удары оппоненту в морду, в противном случае диспут переходит в бессмысленные словопрения, площадную ругань даже. Это плохо отражается как на личном росте, так и на общечеловеческих отношениях в социуме.
Вот котики - в курсе. Потому у них зачастую морды шибко поцарапаны. Жисть, да.

есть такое выражение ...
жизнь как в курятнике....взлететь повыше , клюнуть ближнего, обгадить нижнего......

есть такое выражение ...
жизнь как в курятнике....взлететь повыше , клюнуть ближнего, обгадить нижнего......
Все мы в какой-то степени - потомки динозавров :збентежений:

постановка самого питання в дядька вже є хибною, бо встановлює чорно-білу конструкцію рамок для запихання туди сторін конфлікту
:) блогер какой-то.
Тільки, бачте, поняттяя правда-кривда, добро-зло - бінарні. На паркані між добром й злом сидіти дуже невдобно, бо сідниці боляче.
Так не може бути трішки підступного вчинку.
ЗМІ... бачте, їх сама суть у тому, щоб донести громадянам інформацію. Але у всьому світі, мабуть, тільки той белинкет - вільна журналістика. Й теє - бабка надвоє сказала.
Індормація завжди була ресурсом, але із розвитком інформаційних технологій стала зброєю. Зрозуміло, коли сторонні країни вводять громадян інших країн в оману. Але те, що будь-яка держава світу контролює свої ЗМІ... то недобре, шановний пане. Саме - будь-яка.
Для чого - він добре сказав. Саме для того.
росія закрила свій і-нет. Саме щоб брехати громадянам. Це ви розумієте, чи не так?

тобто тварини не пнреходять дорогу на відстані 1, 5 чи 10 км від віадукту, бо в курсі його існування і чемно прямують туди? яке вражаюче дотримання техніки безпеки! Не те що люди, які не хочуть зробити пару метрів до пішпереходу
Тварини не ідійоти, вони йдуть повз отой шлях, поки не бачать переходу. А хто не йде - вмирає. Йолопи завжди вмирають, часто-густо не встигаючи дати потомство. Та народжуються ще :) Нові дурні

Ви зачепили кілька питань
Я про що... ну наприклад, покажіть мені зразок вільної журналістики; будь-де. Вельми вдячний буду за змогу черпати неупереджену інфу.
Друге. Будь-яка держава світу не контролює свої змі. Але часто певна держава світу контролює змі іншої країни (принаймі ключові), за посередництвом певних прокладок, підконтрольних.
Ну і ще, свіженьке. Те, що росія закрила своїм громадянам, якби мене не стосується. Але, наприклад, я сьогодні не зміг відкрити сайт сегменту ру, який виключно присвячений вивченню мовам. What the ****?
:незнаю: Щодо ЗММІ то навіть не моє враження, то я читав щось з Штатів. Плач Ярославни. Чи Рахілі, здається... Пам'ятаю дещо про Германію, їм не можна було відкрити дещо з ютуба, що я посилав...
Мені, скажімо, найбільш інформаційними здаються ізраільтяни. Бо не є сторонами конфлікту...
Ок. Не державва. Я неточно виразився. Ті, чи інші політичні сили.

виходить, комусь цифра 80 дуже до вподоби.:D
З таким самим успіхом могли б вказати 70 чи 90%.
Припускаю, що з цим випадком можна сміливо проводити паралелі з українськими голосуваннями; однотуровими і 73%-ними:D
Ох, ну это же - нормальное распределение :) Завтра ужо
Доброй ночи :)

1617908090_47-p-kotik-spit-v-krovatke-54.jpg

Достойно, главное достойно
любые встретить времена,
когда эпоха то застойна,
то взбаламучена до дна.

Достойно, главное достойно,
чтоб раздаватели щедрот
не довели тебя до стойла
и не заткнули сеном рот.

Страх перед временем — паденье,
на трусость душу не потрать,
но приготовь себя к потере
всего, что страшно потерять.

И если все переломалось,
как невозможно предрешить,
скажи себе такую малость:
«И это надо пережить…» (Евтушенко)

Класична ситуація, коли деруться дві мавпи, третя спостерігає і користає.

.

третья их стравила и контролирует....что бы получить нужный ей результат

отут, припускаю, ви помиляєтесь. Йолопами не народжуються, ними стають або ж такими їх роблять/виховують
:)
Бачте, ми просто не одне й те ж називаємо тими ж словами. Скоріш за все.
****** від умника відрізняється відсутністю критичного мислення. Люди просто фізично не можуть провести причинно-наслідкові зв'язки, тож не вміють виприяляти свої помилки при навчанні, чи негативному досвіді. З таким треба народитися.
Ми всі народжуємось із якимись якостями. Усі тварини. Хтось більш добрий, хтось злюка, хтось видумкуватий, а хтось консерватор, хтось хоробрий, хтось - ні... Й розум дається не кожному.

Політсили, неважливо де, є лише інструментом фінансових угрупувань, часто - наднаціональних.
Гадаю, що не всі. Навіщо покупати всіх, як можна - не всіх? Із тою ж ефективністю, до речі.
Що ж до іншого :) Мова виключно про конкретні якісь питання. Як розуміти, що конкретно відбувається, можна зрозуміти, хто за тим стоїть, чи не так?
А для того, щоб зрозуміти, треба просто глянути ... зі сторони, без емоцій й впередженності :)
Нам не обов'язково дивитись одне й те ж. Я нікого нікуди не запрошую й не тягну. То - так, як спитають, можу відповісти. Чи не відповісти :)

виходить, комусь цифра 80 дуже до вподоби.:D
З таким самим успіхом могли б вказати 70 чи 90%.
Припускаю, що з цим випадком можна сміливо проводити паралелі з українськими голосуваннями; однотуровими і 73%-ними:D
А що саме у голосуванні вас здивувало? :незнаю:
А по числам, що є у природі, я хочу лише нагадати про саму суть терміна "норма". У природі є такий "нормальний розподіл". Як ви глянете на його графік, в отой пагорб завжди підпаде приблизно три чверті усієї виборки. Завжди, розумієте? Оте й зветься нормою. А те, що по краям - не норма.
Тож що до лосів, що переходять дорогу через місточок, такий рівень інтелекту для лося - норма. Може, хтось є більш розумний, й вони взагалі нікуди не йдуть - навіщо... а є менш розумні, вони йдуть по дорозі й вмирають...
До речь, хоч всі вони разом помруть, дурні, дуже скоро їх чисельність вийде на той же рівень, бо - закони природи. Ми можемо їх не розуміти дещо, але вже багато знаємо.

До речі ж, оті дурні, що виживають, дуже ефективні :) То є так. Саме тому, що не сумніваються, ставлять собі задачі й йдуть до них. Може сломають шію, а може й отримають бажане

"...В *****е вызревает гигантская биологическая энергия. Его не одолевают ни совесть, ни сомнения.. Самолюбие его безмерно, мораль ему неведома. Он может сделать всё, что угодно, особенно влечёт *****а страсть к разрушению, к переделке мира..." (А.Д.Сахаров)

и как мне зарегистрироваться, если я работаю на фрилансе??
Таки есть какие-то условия, кто бы мог подумать :)
Глава Закарпатской ОВА Виктор Микита заявил, что в области будут освобождать от мобилизации еще одну категорию украинцев, но только при соблюдении некоторых условий.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

что шаинский с лепсом
что металлика
равноценны в морге
для виталика

самурай ложится
засветло в кровать
завтра харакири
как бы не проспать

что не ставит лайки
не переживай
может просто умер
друг твой николай

сутки беззаботно
я лежу в пыли
антидепрессанты
очень помогли

мы станок включили
просьбе вопреки
больше нам василий
не подаст руки

не найдут утята
маму в камыше
потому что мама
крякнула уже

игорь ждет когда же
кончится *****
но любовь девичья
не проходит нет

бьёт себя аркадий
по лбу кирпичом
потому что смысла
нет вобще ни в чём

зоя не ходила
в тренажерный зал
потому что в двери
зад не пролезал

у плиты на кухне
стаж работы мой
в принципе позволит
управлять страной

c0fab9ccaa0711d6.webp

Я нe сдурeла. Я вoобще тaкая.
Чeго стeсняешься? Вeдь голaя-то — я!
Чeм хужe голос, тeм корочe юбкa…
Люблю вас. Просто в очень редкой форме.
Любить Вас с Вами легче, чем без Вас…
Лежать, молчать! А то я растеряюсь…
И ты любви покорен? Это возраст…
Опять мы так бездарно артистичны…
Забыла. Мы чего уединились?
Я гений. Парадоксы — лишь прикрытье…
Как утомляет симулировать нормальность…
Приятно в голых фактах быть одетой.
Вы снились мне! Не смейте отпираться!
Ты смотришься на фоне *****ов.
Любимых и родных не выбирают…
Он даже сушки ест ножом и вилкой!
Мы — глубоко поверхностные люди!
Вам всем бы памятник! А то вас не упомнишь…
Противный, но в хорошем смысле слова…
Нормальность в этом мире неуместна.
Два звонаря на колокольнях: Созвонимся!
Со мною — ей? Ну, это не измена.
Не жертвуйте собой, когда не просят!
Чего хочу, то и не буду делать!
О, не мешайте мне побыть несчастной!
Уйди, я одинока не настолько!
Купил ты не того. И СЛИШКОМ МАЛО!!!
Как трудно делать вид, что мы знакомы…
Я всё могу — тогда, когда не надо.
Куда вы выходили из себя?