Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Когда машина сбила насмерть моего пса, на следующий день или через день, отец с другом только зашли в подъезд и буквально в тот же момент на дом, именно на этот подъезд упал старый сухой тополь где-то с метр в диаметре. Не успей они зайти внутрь... Разница была буквально в какие-то мгновения.всегда считал, что они уходят, потому что отводят от нас что то плохое.
У меня не получилось...имхо, считаю, что вот именно с животными проходит вариант: клин клином..т.е. взамен одного сразу другого
В Харькове четверо пьяных парней стреляли по прохожим из окна многоэтажки
Животные как и люди приходят к нам из прошлой жизни...У меня не получилось...![]()
как Лизий
Только Лизий красивее
для Стасички
даёшь стрелялки пересичным!
Господин Стастичка, уместно ли на первом свидании предлагать дамам алкоголь?![]()
Дразнишься, да?для Стасички
даёшь стрелялки пересичным!
Тим більш не розумію, що коїться, якщо мова була такою захищеною та чому ми маємо те що маємо. Невже той закон Колєсніченка-ківалова так вплинув на свідомість громадян?))Я, извините, не могу посмотреть сейчас.
А про Союз, который "міцніше захищав", мне профессор не нужен.
Я ещё за часів ... попередників якихось бачив інтерв'ю київського книговидавця, що сказав, що у 80х у рік виходило більше книжок українською мовою, ніж у будь-який рік незалежності - на усіх мовах загалом.
Я вже не кажу про те, що я у загальньосвітній школі отримав володіння мовою, а мої однокласники ходили у гурток народного танцю (треба казати, що то був безкоштовний гурток?), із яким вони їздили по Європі, гроші заробляли.
У меня не получилось...![]()
Соломон-♥;58797820 сказав(ла):"Чем дальше в тыл, тем больше патриотов", - писатель Жадан
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Я не розумію, як закон міг на щось вплинути. Закони лише формалізують громадські відношення, не більш того.Тим більш не розумію, що коїться, якщо мова була такою захищеною та чому ми маємо те що маємо. Невже той закон Колєсніченка-ківалова так вплинув на свідомість громадян?))
До речі, у церквах УПЦ всі послуги бескоштовні, бо некомерційна організація)) Мене, як агностика, ця інфо дуже здивувала, бо я упереджена скепсисом щодо церков. А ви ж буцімто православна людина? То вам може стати у пригоді ця новина, якщо вона є новиною для Вас, безумовно.
Я не розумію, як закон міг на щось вплинути. Закони лише формалізують громадські відношення, не більш того.
Російську, як таку до статуту, що повинна мати вплив на будь які законоутворення в Україні)І що саме ми маємо?
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
По церквах то є дивно, бо ж на усіх церквах, здається, що я бачив, я таки бачив прейскуранти. Просто на вході. Я звісно не перепитував, чия то церква, але не міг же я так попадати лише на РПЦ...
Даруйте, а київська "софійка"?.. Вона вже аніяк не може бути під російським патріахатом. Однак, я пом'ятаю, дружина, коли там була в останній раз, платила за будь-що.Невже то сама мова впливала так на відносини громадян, аж до супротиву?
Російську, як таку до статуту, що повинна мати вплив на будь які законоутворення в Україні)
Дійсно, міг.
https://www.kharkovforum.com/1323633-cerkvi_ukrainskogo_patriarhata-page7
Хто зна, може мені та людина, котра хрестила там дитину збрехалаДаруйте, а київська "софійка"?.. Вона вже аніяк не може бути під російським патріахатом. Однак, я пом'ятаю, дружина, коли там була в останній раз, платила за будь-що.
Що ж о іншого... мені дуже нелегко із Вами щось виішити, б Ві даєте якісь уривки думок. Будь ласка, Ви пишіть повні речення. Із початком, кульмінацією й фіналом. А то я боюся, що Вас невірно розумію. Чи взагалі не розумію. Думок бо я не читаю![]()
Може й ні, я там дитину не хрестивХто зна, може мені та людина, котра хрестила там дитину збрехала
Я сама по церквах не ходжу. Ні по яких.
Ви краще при нагоді передивіться відео з професором. Він забагато що мені особисто розтлумачив своїми відповідями до Конституційного суду.
Я ж тому і кажу - мені не все зрозуміло)
Соломон-♥;58797820 сказав(ла):"Чем дальше в тыл, тем больше патриотов", - писатель Жадан
Дразнишься, да?![]()
у церквах УПЦ всі послуги бескоштовні
![]()
Однофамильца нашел
Владимир Петров · Kyiv, Ukraine
Если "зацепиться" за картинку, то проблема санкций конкретно vs водки "Столичная" может быть в том, что уже с 1990-х она производится на латвийском заводе "Latvijas Balzams" (фильтрация, купажирование и бутилирование), а бренд выкуплен компанией SPI Group. Например, в Украине продается именно такая. И с SPI "у европах" судится "Союзплодимпорт", чтобы вернуть себе бренд хотя бы на рынках некоторых европейских стран. Т.е. не факт, что в США поставляется "Столичная" made in Russia.