Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Мужики, как оно там, когда за 40?

• Автор теми Автор теми Egyensúlyi
  • Дата створення Дата створення
Но я то с Лешкой умудрился посраться...

А какие срачи были в этой Теме 5 лет назад! :D

лешики у меня в игноре давно не как *политические*
лешики в игноре по причине нерациональности траты времени на прокручивание колесиком шамбулизма.

Очень жаль. Тебе идёт новый образ, идёт борода.

все ок у тебя?

А можно я еще напомню, что позициия Кернеса поменялась кардинально после полета из Белгорода в Женеву к Коломойскому.
Да, я тоже сегодня кое-кому напоминала :угу: Что Гепа быстро "что ж ты, фраер, сдал назад" (с) после шиканья на него Бени :угу: А то, понимаешь, размахался триколорами!

:рл:
:іржач: сколько вас тут таких, смотрящих:confused:
В голову не приходило, что чел просто может не смотреть тв, вообще? Даже сериалы. Ну неинтересно челу шоу.

Не. Не так. Ну нищеброд я, на тиливизира денег нет-- так и тебе понятнее будет, и мне спокойнее что-то пояснять за себя.

Да мне в общем-то все равно. Особенно учитывая, что я вообще то сообщение в другой теме писал:D Чего ты в этой ответила, ХЗ))

Чего ты в этой ответила, ХЗ))

в ответ на удивление пользователя Стасичка в п.#51683 : про лично мое покращення в реалиях сьогодення
+цитата из ХФ глубокосмысленно точно описала суть демократии. Засим и привела примером.
Что непонятно:незнаю:

Да мне в общем-то все равно.

да я тоже удивляюсь : никогда незамеченный в этой теме пользователь нашел цитату, не обозначенную его ником, как свою)
+ как чел достаточно разумный в случайности не верю.

Пристально подглядываете за темой?)

Володимир Рапопорт
8 ч. ·

Постоянно читаю - это Порошенко сделал, что голосуют за Зеленского.
Вот Денис Казанский написал большой пост,, мол, если бы команда Порошенко сняла сериал о некомпетентном президенте из народа и последствиях его правления, то не проголосовали бы за Зеленского.

В ленте читаю упреки, мол это Порошенко своим 1-м сроком привел к тому, что люди захотели голосовать за Зеленского.

В детстве, наверное, большинству из нас, читали сказку о глупом маленьком мышонке. Этому мышонку из сказки не нравились песенки ни одного из животных - та тихо поет, эта громко, третья страшно.
В результате оказалось, что лучше всех пела кошка, которая мышонка съела.
Интересно, что мораль сказки была вовсе не в том, что плохие лошадь, утка, щука своим неправильным пением привели к гибели мышонка.
Потому что лошадь, утка и щука - они такие. какие есть и пели как умели.
Беда была в неправильном выборе мышонка. Ну, потому что маленький и глупый.
Он выбирал по принципу, кто его лучше ублажит. А надо было - кто принесет больше пользы и меньше вреда. Во всяком случае, кто не слопает :(
Вот вроде учили нас всех в детстве этому, но многих не научили :(

Президент не должен ублажать избирателей, Он показывает, что умеет. А избиратель сравнивает его умения с умением его оппонентов и выбирает наилучшее для себя. Так поступает взрослый избиратель в развитой стране.

У нас нет, не ублажил. Будем поддерживать кошку :(

hfabe5.webp

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
у Центра Разумкова, который обслуживал всю предвыборную кампанию Зе, а до этого Януковича, могли быть иные результаты? :D

у Центра Разумкова, который обслуживал всю предвыборную кампанию Зе, а до этого Януковича, могли быть иные результаты? :D
Пусть центр г-на Порошенко опровергнет.
Ты часто грешишь неконструктивной критикой. Это тебя не красит
Знание – столь драгоценная вещь, что его не зазорно добывать из любого источника (Абу-ль-Фарадж бин Харун)

миф и реальность:(

в сетях все выглядело красиво

миф и реальность:(

в сетях все выглядело красиво
:незнаю: какие мифы.
Только феерическая **** может соблазниться тем, чтобы улучшить своё материальное благополучие подобным браком. Ну, или напротив - мошенница, которая знает законы их страны лучше их же граждан и вознамерившаяся кинуть благоверного раньше, чем он - её.
Любой вменяемый мужиг из Германии, или Штатов женится на соотечественнице. Потому что брак, это - союз по расчёту на семью. Попробуй, ввези иностранку, которая ни бельмеса не разумеет в тамошней жизни, имеет проблемы с языком и возможностью заработка.
Я уже наслушался донэсхочу разных историй о том, как мужики из благополучных стран обращаются со своими завезенными жёнами.
Но, понятно, что когда очень хочется, никто никого не слушает.
Всё равно едут и - ****** об асфальт.
Некоторые только так и в состоянии поумнеть

в ответ на удивление пользователя Стасичка в п.#51683 : про лично мое покращення в реалиях сьогодення
+цитата из ХФ глубокосмысленно точно описала суть демократии. Засим и привела примером.
Что непонятно:незнаю:

да я тоже удивляюсь : никогда незамеченный в этой теме пользователь нашел цитату, не обозначенную его ником, как свою)
+ как чел достаточно разумный в случайности не верю.

Пристально подглядываете за темой?)

Как не обозначенную? У меня высветился ответ на мое сообщение в новости про дебаты. Я тоже ответил и оказался в этой теме:D А то без моего ника для примера было?
Ну ладно, проехали)

Пусть центр г-на Порошенко опровергнет.
Зоя Казанжи:
А я хочу, щоб переміг Зеленський. Щоб всі, хто зараз з піною біля рота доказує, що «Порох – враг нашего народа», відчули «покращення» зразу після інавгурації.

g5dgfd.webp

А я хочу, щоб переміг Зеленський.

Щоб всі, хто зараз з піною біля рота доказує, що «Порох – враг нашего народа», відчули «покращення» зразу після інавгурації.

Я хочу, щоб ті, хто зараз не чує жодного аргументу і несамовито кричить про те, що «Вова их всех посадит», сіли першими.

Щоб ті, хто потирає руки і регоче від того, як «Вова его вставил», реготав всі наступні 5 років – і аж до сліз.

Ми – слабка країна з хиткими інституціями. Ми ще продовжуємо балансувати над прірвою. Нас мало не бути. У нас продовжують гинути люди. Не ми переходили кордон з Російською Федерацією. Не ми захоплювали в полон бійців і не ми виколювали їм очі і відрізали голови. Не ми безкарно пошматували чужу землю.

Зараз відбувається не просто двобій персоналій. Зараз відбувається зіткнення світоглядів. І так, ми вибираємо кращого з гірших. Знаючи, ЩО САМЕ ми вибираємо.

Я дуже свідома всіх мінусів і косяків, які були допущені Президентом Порошенком. Але я знаю, що мене чекає наступні 5 років, коли він буде залишатися Президентом України. Я знаю, що цей холодний душ, який він отримав в 1 турі, змусить його робити жорсткі висновки. В першу чергу, для самого себе.

Я не маю зеленого поняття про Зеленського в ролі президента. Що нас чекає? Хто складає команду? Куди ми будемо рухатися?

Я знаю лише одне – всі ті, хто тихо сидів, як миші під віником, бо “русская весна” не вдалась, збудилися і вже святкують перемогу. Я знаю, що штаби на Одещині складаються винятково з колишніх регіоналів. І представники Зеленського в комісіях – з них же. Я знаю, що вся ригівська шобла – починаючи від Лєни Бондаренко и закінчуючи Азіровим в екзилі, вітає Зеленського і радіє його перемозі. Вони пишуть про це відкрито. Вони хочуть реваншу – і саме він може їм його забезпечити.

Якби до 2014 року все у нас було добре, то ми на цьому запасі ще років 10 протягли б.

У нас все було погано. Стагнація економіки, падіння рівня життя, дерібан країни – і статки для кількох сімей в Україні.
І кожного разу країна велась на популістів і на фантазійні обіцянки. І кожного разу провалювалися ще глибше.

Я багато їжджу країною. Я слухаю людей і розмовляю з людьми. Нам всім жити тяжко. Ми всі хочемо більші зарплати. Ми хочемо нижчі ціни. І ми, безумовно, хочемо справедливості.

Я питаю у тих, з ким розмовляю, коли вони останній раз давали хабарі? Люди згадують. 95 відсотків не можуть згадати, кому давали хабарі за останні роки. Кажуть про винагороду для лікаря. Провідник в потязі сказав: – Кожного дня відстібую. Кому? Наверх – багатозначно показав пальцем. Серйозно? А навіщо? Так треба – сказав. Не платити не пробували? А навіщо мені з ними заводитися? Так спокійніше.

Провідник їде в новому вагоні, з нормальними умовами для роботи. Заробітна плата, з усіма надбавками, 15 тисяч. Звісно, хочеться більше. 31 березня не голосував. Був у рейсі. Але не хоче Порошенка. «Хочу, щоб все змінилось». Що саме, не уточнює. Все.

Людей можна зрозуміти. Ми хочемо швидких змін. І багато хто вже забув, звідки ми вирвались. Електронні реєстри, ЦНАПи, безвіз і так далі – ну, подумаєш, а хто в ту Європу їздить?

Я знаю купу людей, які за остані 5 років купували собі нерухомість і нові машини, хто працює на кеш і не платить всіх податків і навіть будь яких. От вони люто ненавидять Пороха. За що? “Надоел со своим Томосом, людям кушать нечего”.

У нас є ще трохи часу, щоб розмовляти з тими, хто добросовісно помиляється. Я не про ті 30 відсотків, яким хоч в очі пісяй, їм все божа роса.

Я не про тих, хто вже приміряється заходити в соціальні ліфти, щоб отримати посади при «президентові Зеленському». Головне, щоб ті соціальні ліфти не виявились для ними катапультами.

Я про тих, хто не бачить із двох кандидатів жодного свого. Хто вагається і не має відповідей на свої питання. Ми знову маємо взятися до роботи. Працювати і переконувати. Розмовляти. Бо це наш 2014-й рік.

Знаєте, а електорат Порошенка виживе. Принаймі, моє оточення, мої колеги. Бо це той самий середній клас, який сам, своїми руками і своїм мозком створює своє життя і несе за нього відповідальність. Без патерналізму і завивань. Ми свідомі того, що відбувається і що може бути. Ми вибираємо мозком, а не серцем. Ми розуміємо рівень небезпек і викликів. Ми це вже проходили. За президенства Януковича. І де тепер Янукович?

А ви, ті, хто вибирає собі президента із телевізору, через півроку, з гиканнями і улюлюканням, поженете його геть.

Жалко, що ми знову, навіть якщо несвідомо, ставимо країну на паузу. І самі у себе крадемо шматок життя.

Zoya Kazanzhy

Назад
Зверху Знизу