Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
...
Я с ним соглашусь
с тем, что количество половых партнёров мешает женщинам рожать?
дО, понимаешь?Если у женщины до рождения ребенка было
я, конечно, поищу
а, не, не подходит
Вам тогда с паспортом и кодом
И Вас посчитают![]()
А Харьков, оказывается, жутко криминальный город.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
По информации филолога, специалиста по истории и субкультуре русского уголовного мира Александра Сидорова, возникновение супружеской пары "Ростов-папа" "Одесса-мама" относится к концу 19 века и связано с уголовным миром. По его словам, именно в это время Ростов и Одесса стали развитыми, богатыми торгово-промышленными центрами, которые располагались на юге, "что было ценно для босяков".
"Поневоле Ростов с Одессой стали двумя южными столицами уголовного мира, и именно босяки, которые не могли поделить между собой одинаково притягательные для них города, стали называть их "папой" и "мамой", - рассказал Сидоров. Он отметил, что в то время в преступном мире было очень "модно" быть бродягой. "Когда сотрудники милиции задерживали уголовника без паспорта и спрашивали о том, кто его родители, он отвечал: "Ростов мой папа, Одесса - мама", потому что это были две столицы уголовного мира", - добавил Сидоров.
РИА Новости⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
И тут я такой:
- Я зарегистрировался на сайте. Там сказано подойти в Поликлинику с удостоверением личности.
Она:
- У нас такого нет. У нас и сайта еще нет
Так что отказались меня считать.![]()
))
а Вы точно один и тот же человек, кот. вчера маму в электронке регал, так как ей отказали *вручном* режиме в регистрации?
А Вы точно совершали одни и те же процедуры регистрации в одном и том же городе?
А Вы....?
Знаете, если кому-то из иностранцев рассказать, то не поверит))
Первым на электронку перешел б. Дзержинский р-н. Летом еще
Даже и не знала, что пока не весь город))
пока свобода!![]()
Но в роганской поликлинике (это б. Орджоникидзевский) компьютер уже есть и сотрудники регистратуры вполне себе в этом всем свободно ориентируются.
и у вас заведут))
Дело времени
Возможно, не только компов не хватает, но и персонала, согласившегося б слепать за комп по 8 ч. . за копейки
Там же текучка страшная
Бачив щойно в аеропорту Бориспіль ситуацію. Працівник заводить до зали очікування бізнес-класу групу іноземців, по вимові американці. Очевидно що дуже їм перед тим чимось підсобив, бо дуже дякували за допомогу. Потім одна дівчина питає: “хау ту сей сенк*ю ін йо ленгвідж?”.
Чувак: “спасібо”.
Америкоси всі разом: “Спасібо”.
Ви знаєте моє абсолютно лояльне ставлення до російськомовних українців. Я ніколи не торпедую мовне питання, бо на жаль чи на щастя, маю як купу україномовних засранців, так і купу російськомовних адекватів навколо себе. Приблизно в тих самих пропорціях, як і російськомовних засранців і україномовних адекватів.
Але, тут добряче вкурвило.
Бо 3 тижні тому в Монреалі, купляв в магазині куртку. Продавчиня відмітила мій акцент і перепитала звідки я.
Кажу: Юкрейн.
Вона: ооооу, Юкрейн. Ю спік рашн ін Юкрейн?
Я: ноу. Ві спік юкрейніан.
Вона: бат ю воз е парт оф Совєт Юніон.
Я: єс, енд зіс іс е різон, вай сам ауер піпл спік рашн.
Вона: ай сод ол піпл ін Юкрейн спік рашн. Йо ленгвіджіс а сімілар?
Я: ленгвіджіс – сімілар, піпл – діфферент!
І от один бориспільський засранець зробив все, щоб 6 американських туристів були переконані, що українською “Сенк*ю” буде “спасібо”. І коли вони будуть чути від росіян “спасібо”, вони не будуть бачити різниці між одними і другими. І для широкого загалу ми будемо залишатись “рашнс” або “парт оф сов*єт юніон вер ол спік рашн”.
Тому любі мої російськомовні друзі, а давайте будемо іноземцям казати “вітаю”, “дякую” і “до побачення”. Бо навчити “спасібо” їх є кому.
Дякую.
Сергій Притула
Они хотели отблагодарить именно ЕГО. Не государство. Не страну. Не нацию.Очевидно що дуже їм перед тим чимось підсобив, бо дуже дякували за допомогу.
...ну,не исключено,...прочитал твой пост и тут же увидел сообщение в новостях
вскорости увидим, кто соврамши.
А.
дО, понимаешь?
Если б один хоть родился, то ***довать можно до несхочу
проще в акушер-гинеколога и вести опрос среди ********ых, потом синтезировать-анализировать и вывести кривую.
Но кто ж признается, что было n партнёров)
Она же не спытала "ин юкрэйн". Вот и ответ получила. На каком говорил, на том и сказал.“хау ту сей сенк*ю ін йо ленгвідж?”
А...
Когда с и.о. министра МОЗ такое будет?![]()
Якось зустрілися Дюймовочка, Білосніжка та Баба Яга. Метою їхньої зустрічі було підтвердження того, що кожна з них є найкращою в своєму роді. Погодилася їм допомогти у вирішенні цього питання чарівна хатинка посеред лісу, яка знала відповіді на всі запитання.
Першою дізнатися істину вирішила Дюймовочка і без остраху зайшла в хатинку. Через декілька хвилин вона вибігла із неї зі сльозами на обличчі, приговорюючи:
“Я була впевнена, що я наймініатюрніша дівчина на цілому білому світі, але ще є Хлопчик з пальчик. О, яка я тепер нещасна…”
Другою дізнатися істину вирішила Білосніжка і з обережністю зайшла в хатинку. Через хвилину вона вийшла із неї гірко плачучи, приговорюючи:
“Я вважала, що я найгарніша дівчина на цілому білому світі, але ще є Спляча красуня та Попелюшка. Як же мені тепер витримата цю конкуренцію? Краще б я цього не знала…”
Третьою дізнатися істину вирішила Баба Яга і з посмішкою на обличчі зайшла в хатинку. Через деякий час Баба Яга вийшла з чарівної хатинки, але вона була дуже засмученою, обуреною і переповнена злістю, та приговорювала:
“На протязі багатьох тисячоліть за мною було закріплене звання наймерзотнішого створіння на цілому білому світі, яке приносить біди, розруху та розчарування. Але я не можу зрозуміти, хто така Уляна Супрун і звідки вона взялася?”
"Думаю, що їх спонукало до такої позиції усвідомлення того, що влада неодноразово невірно подавала їх погляди і вони не хочуть пережити це знову, тому вони звертаються до громадськості", - зауважив він.
Серед прикладів невірного інформування, Аслунд назвав випадок в Давосі.
"10 січня Рон Ван Роден, голова місії МВФ, надіслав дуже чіткий лист голові адміністрації президента Ігорю Райніну, а після зустрічі президента Порошенка з Крістін Лаґард в Давосі просочилась інформація, немов, вона не знала про лист. Очевидно, що це - неправда", - наголосив аналітик.
И, пожалуй, актуально. Сольют, сцука, Украину
Я уверен, что и не было никогда в планах вытягивать Украину хоть на какой европейский уровень. Ну, т.е., - Европы-производителя. А что-т типа Черногории, или Литвы, это для Украины - априори деградация. Квоты, заробитчаны и вяло исчезающий народ. Стареющий и растворяющийся в общеевропейском котле.Похоже уже началось.
Ибо достало их тащить чемодан без ручки.
А когда он еще и скользкий от соплейИ еще обвиняет всех в том, что у него ручку оторвали, насморком заразили, гравитацию не отменили
Никогда столько публикаций в мировой прессе одновременно против украинских элит не было. Так это еще Саакашвили не подключился.![]()