Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Мужики, как оно там, когда за 40? - Part 4

• Автор теми Автор теми Sconosciuto
  • Дата створення Дата створення
-------------
Президент всенародно избран и получает право на ряд действий от имени большинства, он использует это право
так в чём проблемы то?

Вот абсолютно с Вами согласен.
Только что делать, когда он себя ведёт как начинающая *********** на панели?:(
Скажите, почему претензии к Европе были озвучены за неделю до саммита?
Почему после поездки к путину?
Почему вообще все переговоры с Россией больше напоминают " терки на малине"?
Наше правительство последние два года вообще аппелирует к харьковским "пацанским договоренностям":confused:

Стасичка, блин, железка.
Та я не убеждаю, скажу вам больше, все определились с появления на свет, предопределена сторона в каком то месте психики, изменить ничего нельзя. я просто сбрасываю в космос лишние эмоции.
-----------
Оно там вообще может оказаться крайне гнило, возможно и отдавший приказ купленый, тот что уволился, тогда нужно ожидать что его по быстрому свои завалят чтоб не спалился. будем смотреть.
---------
не понимаю я многого пока что в механике этого цирка, ох и времена ожидают нас жаркие

стенограмма доклада моего знакомого по Евроинтеграции, думаю всем полезно почитать:

Найважливіша тема сьогодення – інтеграція України до міжнародних структур.
Часто запитують – що дає Україні евроінтеграція. Дискусія йде десь так

- В Європі вищий рівень життя
- Так що, ми підпишемо євро інтеграцію і будемо жити як в Європі?

Ні, так не буває. Треба 1 раз прояснити для себе – нас ніде годувати не будуть. Ні в Європі, ні в Росії. Інтеграція - це можливості, яких не має в ізольованій Україні.
Інтеграція до Європи ці можливості дає.
Інтеграція до Євразійського простору прибирає.
З цього треба виходити.
Коли кажуть «Європа – це не ковбаса, а цінності» багато хто посміхається.
Але насправді так вийшло, що деякі європейські країни у 15-16ст. виробили для себе нові цінності. І тільки у 18ст. в результаті у цих країнах рівень життя значно перевищили рівень у інших країнах, які ці цінності не сприйняли.
Іншим країнам такий рівень життя сподобався, вони також його схотіли. І заходились копіювати назви інститутів, тексти законів. Заводили собі президентів, парламенти, конституції. І нічого не виходило. Переймали технічні рішення. Але вони не мали власного розвитку.
Виявилося, що як це не смішно багатьом, цінності лежать в основі добробуту.
Бо «цінності» це лише звучить абстрактно. На практиці це дуже конкретні речі Ми всі живемо в неякісному житлі за погане обслуговування якого беруть великі гроші. черги та хабарі чекають будь-кого, хто потребує державних послуг – в ЖЕКах, в паспортних столах, в поліклініці, в ісполкомі чи інспекції В Європі так не живуть. І саме тому в них заможніше життя.
Так нам достатньо підписати договір про Асоціацію? питають одні. Навіщо нам приєднуватись до Європи, чому ми не можемо самі налагодити достойне життя в Україні, питають інші. Це ж образливо для України?

Насправді, образливо жити за середньовічними правилами
Вчитися в того, хто вміє краще ніколи не образливо. Україна вже 22 роки будує самостійне життя, а виходить за гіршими радянськими зразками. І це не дивно. В старі часи майстер вчив учня в процесі спільної роботи. Учень допомагав і вчився сам. Сьогодні аспірант приймає участь в дослідах професора і сам отримує кваліфікацію. Найкраще вчаться не з книжок, а на практиці.
1 приклад. Скільки казали, що інститут прописки – це радянський рудимент, що придумав Сталін для контролю населення. Що у світі є реєстрація за місцем проживання. і немає прописки. Давай і в нас так зробимо. Зробили. Назвали реєстрацією. А за процедурою – та сама прописка.
За що не візьмемось навіть в останній рік – кадастри нерухомості, технічна інвентаризація – все намагались зробити зручнішими, а зробили більш обтяжливими. Бо наші керівники не бачили іншого порядку, ніж той, що був в СРСР. Нажаль, більшість населення також не жили в Європі навіть короткого часу. І також не бачили інших порядків. Тому і відношення до такого урядування поблажливе.
Безкарність, безвідповідальність, хабарництво чиновників. Невимогливість громадян. Немає ані стимулів, ані знань, щоб самим вийти з цього принизливого становища.
Перші європейські країни створювали своє сьогоднішнє благополуччя сторіччями. Нам за допомогою європейських країн може вистачити десятка років.
Це можливість працювати разом з європейцями, переймати їх стандарти не лише на папері, а й разом застосовувати на практиці. Це можливість для багатьох побачити як живуть і працюють в Європі, це повсякденний тиск на наших урядовців з боку європейців, які будуть співпрацювати з Україною.
Якщо захочемо скористатися нагодою. Тому і кажемо – договір – це можливість якою треба скористатись.
Основне заперечення харків’ян, яке доводилось чути – наша машинобудівна продукція в Європі не потрібна, а росія її купує. Підпишемо асоціацію – припинить покупати. Де ж ми будемо працювати?
В цьому треба розібратись – де тут правла, а де міф.
За статистикою на машинобудівних підприємствах Харкова працює 68т.працівників. У 1990р. працювало десь разів в 10 більше. Чому? Та саме тому, що з тих пір росія припинила купувати українську продукцію. І тому що сама скорочували випуск зброї та застарілих образців. І тому, що випускала ****огічну продукцію самостійно. І тому, що вигідніше було купувати більш якісну європейську продукцію чи більш дешеву китайську. Цей процес почався з початку 1990-х коли ніхто не згадував про асоціацію з ЄС, а призвіща Ющенка чи Януковича знали тільки їх близькі. Тобто це об’єктивний процес не пов’язаний, насправді, з політикою. Там де співробітництво економічно обґрунтовано, воно продовжиться. Там, де воно ґрунтується на особистих (іноді корупційних) зв’язках, там рано чи пізно воно припиниться – приходять нові люди, які не знали що було за СРСР, в них свої постачальники. Більшість наших постачальників вже замінили. Когось замінять через 5років, когось через 10. Я розумію тих, хто за цей час вийде на пенсію і каже – «дайте доробити, а там робить що хочете». Лише підкреслюю – така політика не має перспектив. Рано чи пізніше в нас залишаться тільки ті підприємства, чию продукцію купує Європа. Тільки таку продукцію погодиться купувати і росія.
Тому в середньостроковій перспективі шлях в Європу – це також шлях і до Росії

конечно. и мы с вами знакомы:)
мышечная память (заезженный термин) даст о себе знать, если пройти 2-3х недельный курс с гантелями, а потом уж перейти к подтягиваниям.
у меня дома шведская стенка, сыну было в этом отношении проще - ноги на перекладину и.....
В таком случае, Вы - уникум. :)
т.е. там массовая безработица?:D
Да.
Разумеется, официальные показатели безработицы с стране с открытыми границами - туфта. Но почитайте, что пишут о трудовой эмиграции прибалтов.
aQ0PyQQbafA

Никакой Евросоюз никаких производственных мощностей в Прибалтике не создал.
ощущается "родом из СССР". масштабность, заводы на полгорода, фабрики, цеха в 2км длиной....
уровень жизнь каждого отдельного гражданина - есть главный показатель развитого государства. но никак не кол-во заводов:)
а уровень жизни в Прибалтике на порядок лучше чем в Украине.

В таком случае, Вы - уникум.
вероятно. но если человек подтягивался ранее, но мышцам необходимо "вспомнить" что есть нагрузка.
ставлю 1тыс евро что никакой войны, даже подобия военного конфликта не будет.
спорим?;)

михаил67
Просто я не смотрю новости, а почему нельзя было озвучивать претензии именно тогда? я не в курсе правил саммита честно говоря.
Но чисто из геополитики он просто мечется как укушенный ищет где не раздавят ***** украину, то гей парад, то претензии, то путин. У него просто нет веса и нет аргументов как и у любого на его месте, только гейпарад.
Но его скорее жалко, чем можно назвать блатным договорщиком.

почитайте, что пишут о трудовой эмиграции прибалтов.
не хочу. если бы где-то была официальная статистика+ряды недовольных жизнью, выступающих на площади в массовых забастовках прибалтов, то возможно я бы поверил.

михаил67
Просто я не смотрю новости, а почему нельзя было озвучивать претензии именно тогда? я не в курсе правил саммита честно говоря.
Но чисто из геополитики он просто мечется как укушенный ищет где не раздавят ***** украину, то гей парад, то претензии, то путин. У него просто нет веса и нет аргументов как и у любого на его месте, только гейпарад.
Но его скорее жалко, чем можно назвать блатным договорщиком.

так в этом и ответ:незнаю:, зачем такой президент?:(

Дадон, ну что вы строчите как гебельс всякую ерунду, вы же высоко нравственны, скажите лучше как относится к тому факту, что единственный аргумент этого майдана, это насилие им же планомерно спровоцированное. Как отнестись к этому?
Считаете ли вы только оранжевое большинство правильным?
Или у вас что то сразу переклинивает и вы начинаете не понимать о чём речь, и сразу хотите постить голых бап?
объясните, какое законное основание и требование было изначально у этого сборища недоносков? при учёте что президент законно выражает волю большинства за него проголосовавшего
Или это именно военное решение, против воли большей половины страны, так? То есть из этой логики, если есть преступная сила, то решит вопрос законная всенародная *****?
ваша сторона этого добивается?

сайты Президента, МВД и Кабмина лежат....

ощущается "родом из СССР". масштабность, заводы на полгорода, фабрики, цеха в 2км длиной....
уровень жизнь каждого отдельного гражданина - есть главный показатель развитого государства. но никак не кол-во заводов:)
а уровень жизни в Прибалтике на порядок лучше чем в Украине.
:) Угу. Страна, которая нихрена не производит. Уровень жизни. Щаз. Пытались они в прошлом десятилетии сделать ставку на банковскую сферу. Лопнуло пузырём. Потому и - валят. Кто куда.
вероятно. но если человек подтягивался ранее, но мышцам необходимо "вспомнить" что есть нагрузка.
ставлю 1тыс евро что никакой войны, даже подобия военного конфликта не будет.
спорим?;)
Не. Не стану.
Война будет непременно. Но не прямо нынче. Не из-за Украины. Это - только стратегический плацдарм, не более.
Я не знаю, когда она начнётся. Но понимаю, что, кады клюнет, придётся делать выбор. Потому предпочитаю сделать заранее и мыслить хоть на шаг наперёд.
не хочу. если бы где-то была официальная статистика+ряды недовольных жизнью, выступающих на площади в массовых забастовках прибалтов, то возможно я бы поверил.
А чё им протестовать-то? Поехал себе. В Европу. Работать.
И против чего протестовать? Что хотели, то и имеют.
Они ж не стратегически думают.
Об уровне жизни своём пекутся. А страна... Ну, не эти, так другие придут. Глобализация ж. Все люди одинаковые. Только уровнем жизни и отличаются.

О черт.
Прошла я тест этот с полушариями. И лучше б не проходила. :))
Левое полушарие не нашли вовсе!

михаил67, как будто бы какие то проблемы с чтением букв, написал же, как у любого на его месте.
каждый наш президент был клоуном, и тем большим чем более оранжевый, ибо оранжевого не пускали на российские рынки

ВарианРинн
у меня нет сторон и красок:) это лишь Ваши ярлыки которые вы налепили на меня и с ними же и говорите.
отвечу словами Де Голля из дневника 1941го:
Я свободный француз. Я верю в Бога и в будущее моей родины. Я не принадлежу никому. У меня есть миссия, одна только миссия - бороться дальше за освобождение моей родины. Торжественно клянусь, что не принадлежу ни к одной политической силе, не поддерживаю ни одного политика, кем бы он ни был - центристом, консерватором, левым. У меня есть только одна цель: освободить Францию.

Естественно лежат сайты силовиков, как лежали и в ливии и в ираке и в сирии и в египте.
одни же люди их валят, чё им не лежать

Естественно лежат сайты силовиков, как лежали и в ливии и в ираке и в сирии и в египте.
одни же люди их валят, чё им не лежать

Никакого сочувствия.
Говорю тебе, у меня левого полушария мозга не нашли, а ты - ебипет-сирия-ирак.

Чуток. 22%.
Всё врут календари, у меня этой логики - ну просто завались. А в правом - просто мозговая туча, вот она и оттягивает все на себя.

у меня такая фигня:D:D:D:D:D:D 22% в левом:D:D:D:D:D:D:D то наверное не логика то **** у нас чувствительная:ги::D:D:D:D:D:D:D

у меня такая фигня:D:D:D:D:D:D 22% в левом:D:D:D:D:D:D:D то наверное не логика то **** у нас чувствительная:ги::D:D:D:D:D:D:D

Чувствительная **** в правом полушарии прописана - интуиция называется :) И она мне подсказывает, что где-то нас того. Обманывают.

Назад
Зверху Знизу