Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: Для цієї функції наразі потрібен доступ до сайту за допомогою вбудованого браузера Safari.
Наверное, потому же, почему платят кучу боевых всяким тыловым крысам... 😔Говорил на днях с другом детства, он с 14 на войне, сейчас под козачкой, почему им не платят боевые? Козачку почти каждый обстреливают, вчера погиб парень, это только то что знаю, а сколько я не знаю. Просто не понимаю ...![]()
Ну да, там ще важливо - де вони це получали. На блокпостах на кордоні Харківської з Полтавською областей...
Про наших харьковских мусоров, которые (не знаю, как сейчас, а в прошлом году точно) получали больше, чем мы, вообще говорить не хочу...
Им вначале войны платили по 100к, и вроде как осенью зимой 22 года убрали.Ну, весной и летом была возможность пообщаться с мужиками, стоящими возле границы - они получали зп по полной, с боевыми (хотя в основном валялись скопом в блиндажах, на Старлинке, один дежурил на сп-шке и прилетало по ним очень редко).
Про наших харьковских мусоров, которые (не знаю, как сейчас, а в прошлом году точно) получали больше, чем мы, вообще говорить не хочу...
Або, наприклад, кухар з водієм, котрі по БРці раз на день возять з тилу жрачку на ППУ - соточкаА там слышал, кто-то и дрова рубит за сотку в месяц, в общем как повезёт.
Так с самого початку і виживаємо не завдяки, а всупереч.Так я і не кажу, що краще.
Я кажу, що влада і більшість тилу робить усе, щоб ми програли.
Ми помремо, але далі жити під москалями - вам. І це дуже сумно.
Вони й були завжди ці два світи. Зараз просто це більш наочно.А вообще, конечно, ужасно. Два мира теперь у нас, и между ними пропасть. Те кто там и те кто здесь.
30ку повинні платити полюбому. Там, скоріше за все, штабні на БР ки хєр поклали. А ще буває, що командиру підрозділу впадлу їхати рапорти писати.Говорил на днях с другом детства, он с 14 на войне, сейчас под козачкой, почему им не платят боевые? Козачку почти каждый обстреливают, вчера погиб парень, это только то что знаю, а сколько я не знаю. Просто не понимаю ...![]()
Проверять не надо.Выживи.Давно подозревал, но осознал только сейчас: если я исчезну, то, кроме родителей и сестры, всем будет похуй... 😔
Сорян, просто мысли вслух... Даже водка не помогает...
Вроде полтос говорил, могу ошибаться.30ку повинні платити полюбому. Там, скоріше за все, штабні на БР ки хєр поклали. А ще буває, що командиру підрозділу впадлу їхати рапорти писати.
Або хуй заб'ємо і не будемо.Вибачте... Опускаються руки...
Ми будемо воювати до кінця, але... За що?..
Тридцатка, премия или как там она правильно называется должна быть, плюс оклад двацатка.Вроде полтос говорил, могу ошибаться.
У нас вообще оригинальная борьба с сзч...Або хуй заб'ємо і не будемо.
Бо зараз жоден ворог і сторонні сили не прикладають стільки зусиль для повного знищення бойового духу, деморалізації, розчарування і апатії, як безпосереднє командування. Нескінченними зайобами, повним ігноруванням нагальних потреб, безглуздими заборонами, своєю некомпетентністю, дурістю...
Боротьба з СЗЧ методами, які тільки люто посилюють бажання туди з'їбатися.
Нас, коли відводили з сектору, примусили здати зброю прямо там, перед від'їздомУ нас вообще оригинальная борьба с сзч...
Говорят, мы тебя в Харьковский госпиталь отвезём, а ты там типа спетляешь, только ствол здай.![]()
+А ведь регулярно звучат такие просьбы, в то время как чиновничеству покупают, не считая из бюджетных денег.
"Ми, бійці групи аеророзвідки 28 бригади, виконуємо завдання на бахмутському напрямку майже рік. На жаль, наша техніка не така стійка, як наші бійці. Тому ми запрошуємо вас долучитися до збору на позашляховик. Кожен з вас може зробити свій вагомий внесок в нашу перемогу, не словом, а ділом", - кажуть вони в своєму відеозверненні.
На придбання потрібного транспорту необхідно 340 тисяч гривень.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.