Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Моя тема

🔴 17:34 Повітряна тривога в Харків.обл.
  • 🔴 17:34 Повітряна тривога в Харків.обл.
То есть основной профильный специалист поставил ,,годен,,, типа того?
Да конечно годен. Я знал это и так. Я в Днепре уже полтора месяца. Именно ради этого всё это и было затеяно. Спасибо и за это)

Сцуко, холодно таки ещё ночью 🥶. Если бы не Айсберг - замёрз бы нах 😁.

Ну... Тут ты не передергуй. Все же, если бы некоторые дохуя народу изначально не обзывали гривны рублями, и изъяснялись мовою, то и Бахмута не случилось бы возможно, тем не менее.
Не стоит недооценивать содержание.

А теперь конечно поздно пить боржом. Вырезать к чертовой бабушке, тем не менее.
Ну если историю немного знать. То можно хоть по-польски, хоть по-немецки, хоть в том числе и по-украински разговаривать - русню это особо никогда не останавливало.

Ну... Тут ты не передергуй. Все же, если бы некоторые дохуя народу изначально не обзывали гривны рублями, и изъяснялись мовою, то и Бахмута не случилось бы возможно, тем не менее.
Не стоит недооценивать содержание.

А теперь конечно поздно пить боржом. Вырезать к чертовой бабушке, тем не менее.
Скорее если бы не выбирали массово партию регионов и жопу.

LЁnchik

знаю, шо ты норм чел.
Не воюй со своими.

friendly fire

Статистика - просто. Беру жителів мого під"їзда. Зараз чоловік сорок. Армії допомагаю тільки я. Стараюся розмовляти українською - тільки я. Разгаваривают, как и разгаваривали. А дехто, як називав ціни в рублях до війни, так і називає рублі. Ще й відмахується: "Не приставай". Може, ще більше, ніж половина..
Якщо брати мій будинок у повному складі - то це 48 квартир.
У одностроях п*ятеро. Скільки з них у бойових діях, не знаю. Мабуть, трійко. Повісточників немає.
Решта або в західних областях, або ще де, або переховуєтся по селах і дачах - з осіб призовного віку.
Щодо мови, то одна сусідка від народження і до сьогодні україномовна, одна перейшла на мову принципово і дуже старається.
Я - як до мене українською, то і я українською. Як російською, то російською.
Є такі, що нібито за Україну, але дивуються, що я книжки виключно українською почала читати.
Може, це вплив церкви. Там української немає.

Якщо брати мій будинок у повному складі - то це 48 квартир.
У одностроях п*ятеро. Скільки з них у бойових діях, не знаю. Мабуть, трійко. Повісточників немає.
Решта або в західних областях, або ще де, або переховуєтся по селах і дачах - з осіб призовного віку.
Щодо мови, то одна сусідка від народження і до сьогодні україномовна, одна перейшла на мову принципово і дуже старається.
Є такі, що нібито за Україну, але дивуються, що я книжки виключно українською почала читати.
Може, це вплив церкви. Там української немає.
Тобто, загальний відсоток тих, хто переймається своєю державою в різних сенсах, взагалі малий.. і значно менший 50. Великий відсоток спостерігачів, типу "чекаємо, що ж буде далі..".

Великий відсоток спостерігачів, типу "чекаємо, що ж буде далі..".
Не платять за квартиру, бо "неизвестно, кто тут еще будет".
З одного боку, прямого злочину у твердженні немає, з іншого - таки спостерігач типу...

Це вибір кожної людини. Хтось може дивуватися, що книжки виключно українською, а хтось - що ви відповідаєте нею лише коли до вас звертаються. Я от сьогодні обурилася, що у нас у селі поставили на базарчику вішалку з одягом на продаж і увімкнули російську музику. Голосно. Хотіла зауваження зробити, поки підійшла - вже іноземна грає. Думаю: йтиму назад, то може знов рос буде, тоді підійду, а продавчиня вже збиратися почала і вимкнула.
Кожен сам для себе встановлює межі дозволеного.

Тобто, загальний відсоток тих, хто переймається своєю державою в різних сенсах, взагалі малий.. і значно менший 50. Великий відсоток спостерігачів, типу "чекаємо, що ж буде далі..".
Моя думка, що більшість переймаються, але не всі до такого стану, щоб хоч якось діяти. Тобто вони за перемогу України, але так, щоб їх це не торкнулося ні фінансово, ні ще якось.

🤦‍♂️

- Що ви робите задля нашої перемоги?
- Нічого...
- Раздупляюсь...
- Гуляю...

Той ролик звичайне маніпулювання. Вибрали 100 відсотків "негативних" і показали тільки їх. Могли б взагалі наловити ждунів, совків і тп сміття і показати тільки їх, наче це повна картина. За таку подачу тільки наригати можна на "блогера". Не треба брати близько до серця взагалі.

🤦‍♂️

- Що ви робите задля нашої перемоги?
- Нічого...
- Раздупляюсь...
- Гуляю...

Всяческие малолетки и долбоёбы с "Валькнутом" на шее. Но зачем было тревожить человека, отдыхающего на солнышке под фонарным столбом - видно же и так, что человек очень устал, приближая нашу победу... Пиздец, он бы ещё в винтовом притоне этот вопрос задал.

Останнє редагування:
Назад
Зверху Знизу