Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Моя тема

🟠 02:26 Загроза ударних БпЛАЗагроза БпЛА типу «Шахед»#м_Харків_та_Харківська_територіальна_громада
  • 🟠 02:26 Загроза ударних БпЛАЗагроза БпЛА типу «Шахед»#м_Харків_та_Харківська_територіальна_громада
  • 🟠 02:26 Загроза ударних БпЛАЗагроза БпЛА типу «Шахед»#м_Харків_та_Харківська_територіальна_громада
Хочеться, але достатньо вийти ввечері та подивитися. 🤷‍♂️
...
Когда ты выходишь вечером, то видишь только тех, кто выходит вечером.
А это вовсе не полный срез общества.

Хочеться вірити, що у Харкові ситуація краща.
Ні, не краща. Мої співробітниці, які начебто підтримують Україну, і при тому жодною копійкою не допомогли. І їх чоловіки поряд ними. І скільки таких... Звісно, є і інші люди.
І мене мучить питання - чому так. Але хто ж правду відповість, якщо спитати, то сприймуть як напад та будуть оборонятися. Ну, там діти, старі батьки, мала з/п і інші причини.

Ні, не краща. Мої співробітниці, які начебто підтримують Україну, і при тому жодною копійкою не допомогли. І їх чоловіки поряд ними. І скільки таких... Звісно, є і інші люди.
І мене мучить питання - чому так. Але хто ж правду відповість, якщо спитати, то сприймуть як напад та будуть оборонятися. Ну, там діти, старі батьки, мала з/п і інші причини.
Чому так? Тому що "підараси, сер". 😁😔

Чому так? Тому що "підараси, сер". 😁😔
Але ніби-то цілком нормальні люди, не сказати що скнари, чи за рашку вболівають. У розмові - переживають за долю України. Та мабуть своя сорочка ближче до тіла. А може не читають публікацій і не дуже в курсі як там воно відбувається, думають що держава робить все необхідне, тож і без них обійдуться. Хз. Але мене дуже розчаровує така несвідомість, особливо враховуючи, що я з тими людьми спілкуюся.

Рік тому. Тренування.

Я такими питаннями не задаюсь з 2014 весни. Коли мені, жінці з дитиною, після роботи не впадло було ходити на євромайдани. Тоді все дивувалась, а де, бл, всі) місто мільйонник.ґ, вам шо нецікава доля вашого міста?)
Погано шо худоба має право голосу на виборах. Але з цим нічо не вдіяти.
Тому, що решта чекали або на ХНР, або затихарилися. Бо 80% голосували за ПР та Януковича. Харків був, як і Донецьк. От тільки чудом не додавили. Тому до пам"ятника Шевченка виходила купка проукраїнських, купка, бо їх активних було мало.

Совдепия тоже была переведена на военные рельсы, где на любом оставшемся целом заводе делали если не мины, гранаты и снаряды, то хотя бы ремонтировали повреждённое оружие, шили форму, обувь и т.д. А шо у нас? Кабаки с дискотеками работают, губатые блондинки на лексусах шопингуют, жизнь идёт вроде и войны нету.....
ну дык, ключевое слово "совдепия", а у нас капитализм!!!

Последний день ВЛК. 11:35. Остался терапевт. Который без анализов не принимает. А я их не сдавал. А анализы до 10 утра... Короче, глава ВЛК мне тупо забыла выписать бумажки на анализы ещё неделю назад. Приходи, говорит, завтра утром - завтра будет у тебя последний день ВЛК. Так шо, ещё денёк... Шо ж его сделать такое?

Чтобы испортить анализы на завтра?)) Варианты есть)))
Нет - такое, что было бы полезно для души) Но ты права - ничего лучшего и стоящего, чем портить анализы, в голову не приходит. И это грустно)

Поеду снова на Монастырский остров. Он вообще-то не такой уж и маленький, а я не всё излазил там)

Но ты права - ничего лучшего и стоящего, чем портить анализы, в голову не приходит. И это грустно)
Да понятно, что к хорошему привыкаешь быстро и возвращаться в мясорубку не особо хочется..

Поеду снова на Монастырский остров. Он вообще-то не такой уж и маленький, а я не всё излазил там)
В аквариум так и не сходил?

полезно для души)
Душа просит Монастырский остров? :)

Нет - такое, что было бы полезно для души) Но ты права - ничего лучшего и стоящего, чем портить анализы, в голову не приходит. И это грустно)
Нудистский пляж в Днепре находится на Монастырском острове. Найти его просто – нужно идти как можно дальше в глубь острова, но при этом сложно – от моста до пляжа дорога займет добрых полчаса.
:D:D:D

Да понятно, что к хорошему привыкаешь быстро и возвращаться в мясорубку не особо хочется..

В аквариум так и не сходил?

Душа просит Монастырский остров? :)
Я про портить анализы имел ввиду совсем другое. Но такого типа анализы, понятно, никто делать там не будет. Я шучу)
В аквариум сходить забыл. Спасибо, что напомнила)
Душа просит чего-то хз пойми чего. Тоска...)

Нудистский пляж в Днепре находится на Монастырском острове. Найти его просто – нужно идти как можно дальше в глубь острова, но при этом сложно – от моста до пляжа дорога займет добрых полчаса.
:D:D:D
Хм :D

Рыбки, нудистский пляж... Короче, надо ехать)

Назад
Зверху Знизу