Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Посилання видалено
opal-de, нерви тут абсолютно не напружуються. Подібну клоунаду на дану тему далеко не вперше спостерігаю." ...А я тогда по-новой всю колоду стасовал.."![]()
![]()
![]()
Ты внимательно прочитал статью?Посилання видалено
В Украине намерены предоставить 13 языкам статус региональных
Нате, хотели второй государственный - получите полтора десятка государственных
Ну, дорогие нежелатели учить украинский, кто готов вместо него учить польский, греческий, идиш и татарский язык?
а ведь придётся...
уточните к кому именно обращен ваш пост, а то не пойму за оскорбление кого вас банитьnic2006 сказав(ла):довів би. тільки не до чого це. Той,хто жере нашу їжу, псує наше повітря, не поважає нашиї традицій, нашої мови, той не любить на народ. на ***очка ти схожий, хлопчику... ми таких від німців ховали. щоб не повибивали вас... схоже, скоро треба буде колупувати на світ божий виколупувати...
кто говорит о незнании мовы вообще?Моя реплiка для людей розважливих, для тих хто може поглянути на проблему неупередженим поглядом.
Відкидаючи політичні пристрасті і національні уподобання маємо задуматись над тими функціями мови, які ще мало вивчені, але є багато приводів підозрювати їх виняткову важливість. Адже українська мова ( про що свідчать історичні дослідження) набагато давніша самої України ( як політичної дефінції). Отже її формування відбувалось в умовах органічного єднання людини і природи нашої вітчизни, вона пов*язана з генотипом нації як і решта ознак середнього українця. Ігноруючи цю обставину чи не створюємо ми своєрідний гандикап в стосунках з іншими націями? Саме природа цього явища повинна за логікою має бути предметом вивчення і дискусій, а не прокачка якихось прав на бажання не знати української взагалі.
шо за бред?Інша сторона. Глобальна. Чи не є кожна нація відповідальною за збереження титульної мови і культури? Чи не приведе нас логіка прихильників "русского язика" до ситуації спрощення, а отже й виродження, мов і культур в глобальному масштабі? Хіба різноманітність мов не сприяє їх взаємозбагаченню? Хотілось би подискусувати з розумними людьми на таку тему: підсилить чи послабить російську мову зникнення української. Чи приведе екстраполяція логіки російськомовних і до витіснення в майбутньому російської мови , наприклад, англійською?
Насколько я понимаю - я не специалист по языкам и диалектам совсем, но очевидно что на Украине не один украинский язык, а несколько. Т.е. по моему еще не произошло формирование единого украинского языка и это одна из причин, почему украинский язык не так-то легко выучить как тот же английский или французский.