Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.

Посилання видалено

opal-de, нерви тут абсолютно не напружуються. Подібну клоунаду на дану тему далеко не вперше спостерігаю." ...А я тогда по-новой всю колоду стасовал.."![]()
![]()
![]()

Ты внимательно прочитал статью?Посилання видалено
В Украине намерены предоставить 13 языкам статус региональных
Нате, хотели второй государственный - получите полтора десятка государственных
Ну, дорогие нежелатели учить украинский, кто готов вместо него учить польский, греческий, идиш и татарский язык?
а ведь придётся...

уточните к кому именно обращен ваш пост, а то не пойму за оскорбление кого вас банитьnic2006 сказав(ла):довів би. тільки не до чого це. Той,хто жере нашу їжу, псує наше повітря, не поважає нашиї традицій, нашої мови, той не любить на народ. на жидочка ти схожий, хлопчику... ми таких від німців ховали. щоб не повибивали вас... схоже, скоро треба буде колупувати на світ божий виколупувати...
кто говорит о незнании мовы вообще?Моя реплiка для людей розважливих, для тих хто може поглянути на проблему неупередженим поглядом.
Відкидаючи політичні пристрасті і національні уподобання маємо задуматись над тими функціями мови, які ще мало вивчені, але є багато приводів підозрювати їх виняткову важливість. Адже українська мова ( про що свідчать історичні дослідження) набагато давніша самої України ( як політичної дефінції). Отже її формування відбувалось в умовах органічного єднання людини і природи нашої вітчизни, вона пов*язана з генотипом нації як і решта ознак середнього українця. Ігноруючи цю обставину чи не створюємо ми своєрідний гандикап в стосунках з іншими націями? Саме природа цього явища повинна за логікою має бути предметом вивчення і дискусій, а не прокачка якихось прав на бажання не знати української взагалі.
шо за бред?Інша сторона. Глобальна. Чи не є кожна нація відповідальною за збереження титульної мови і культури? Чи не приведе нас логіка прихильників "русского язика" до ситуації спрощення, а отже й виродження, мов і культур в глобальному масштабі? Хіба різноманітність мов не сприяє їх взаємозбагаченню? Хотілось би подискусувати з розумними людьми на таку тему: підсилить чи послабить російську мову зникнення української. Чи приведе екстраполяція логіки російськомовних і до витіснення в майбутньому російської мови , наприклад, англійською?

Насколько я понимаю - я не специалист по языкам и диалектам совсем, но очевидно что на Украине не один украинский язык, а несколько. Т.е. по моему еще не произошло формирование единого украинского языка и это одна из причин, почему украинский язык не так-то легко выучить как тот же английский или французский.