Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Міністр освіти та науки України Оксен Лісовий підтримує зменшення кількості предметів у школах.

Кстати, у меня есть конкретный разговорчик на тему ..как бы это сказать.. сообразительность - обучение, что то же самое наверно, что у тебя интеллект- образование. Хорошо бы Антисахара пригласить с его четвероклассником... Вопрос связан с профилактикой схемофобии. Может ли ребенок сам (почти) догадаться как соединены несколько одинаковых лампочек накаливания? Попробуем??
Я сейчас сижу размышляю как убрать имеющиеся противоречия ,а ты по всей видимости еще больше их хочешь .Он полез в схемы теперь и выдумал новый термин виде схемофобий. Это с того что я точно понял
Еще причем то тут разговорник и Антисахар со своим ребенком .И этому всему я типо имею отношение. Ты вот понимаешь что схемы это и есть узкоспециализированность ?

Я сейчас сижу размышляю как убрать имеющиеся противоречия ,а ты по всей видимости еще больше их хочешь .Он полез в схемы теперь и выдумал новый термин виде схемофобий. Это с того что я точно понял
Еще причем то тут разговорник и Антисахар со своим ребенком .И этому всему я типо имею отношение. Ты вот понимаешь что схемы это и есть узкоспециализированность ?
Широкоспециализированность - это сумма многих узкоспециализированностей?
.)) Может быть образование вообще без единой узкоспециальной задачи типа електрических
схем??

Останнє редагування:
:) Это оттуда же, откуда и этот перл:
Это да. Здесь образование более сдвинуто на практику. Украинское и в СССР больше на теорию, недосток практик.
Теория помогает мне и сейчас выучить что-то новое. И сообразить быстрее местных. О чем они даже не догадываются что существует.

Реформа это следствие войны. Теоретики не нужны просто как показывает опыт.

Не путайте теплое с мягким. Из серии ктн в Украине, а там доктор философии.
Нет, то, что в англоязычных странах называется PhD у французов просто Doctorat. Философия рядом с не-философами в настоящее время не упоминается.

Точно, зовсім нема. Українською. А англійською таке видають, що й не зрозумієш зовсім. Як казали у відомому, вже досить старому фільмі, " "Blagged"? Speak English to me, Tony, I thought this country spawned the f***in' language and so far nobody seems to speak it." Доречі, завдяки чатам в онлайн-іграх англійські (і не тільки) дітлахи вправно матюкаються російською, навіть не розуміючи змісту.
Проблема нашої школи в тому, що усі предмети зараз викладають здебільшого на "начитати години, результат неважливий". Це у кращому випадку. А сам я бачив, як вчителі навмисно знижують рівень викладання, при цьому наголошуючи, що без додаткових занять (за гроші, звісно) його предмет вивчити неможливо. Якось прийшов на таке заняття із сином, побачив у вчительки французької підручник, якого точно нема в шкільній програмі, поцікавився. Так вона його від мене сховала, щоб я собі таке не придбав!
Як в нас дисертації купують, теж в курсі, на базі моєї вже декілька зробили, хоча зараз вона й не дуже відповідає актуальним сучасним вимогам (15 років це дуже багато для мого профілю). Як я завжди кажу, з одного боку, прикро, що крадуть, з іншого боку, погане красти не будуть :)
А як обходять антиплагіат? Найбільш просунуті крадуть роботи іншими мовами і перекладають. Але були й такі, що перекладали радянські роботи до 1985 року (після цього вже працює машинний антиплагіат у ВАКу). А ловили їх дуже просто: за написане про неабияку роль КПРС будь де :D.
Можу вам порадити кілька підручників французької мови.
Але...
Гугл трґнслейт дуже якісно перекладає та промовляє цілі фрази.

Зараз викладач майже нічого не вирішує. Вирішує читати та дивитись відео на ютюбі. Або ось у мене Київстар пропонує тв і там є передачі цікаві французькою мовою. З телефона можна дивитись і слухати.
Граматика є в інтернеті. Гугл ...

Нет, то, что в англоязычных странах называется PhD у французов просто Doctorat. Философия рядом с не-философами в настоящее время не упоминается.
Доктора это и есть доктор философии. Только на французском языке, перевод.

Доктора это и есть доктор философии. Только на французском языке, перевод.
Откуда куда? Обсуждать средневековые европейские университеты у меня особого желания нет, но сегодня доктор философии во франции это вот это:

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Откуда куда? Обсуждать средневековые европейские университеты у меня особого желания нет, но сегодня доктор философии во франции это вот это:

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Приведенная ссылка как раз и относится к не путать теплое с мягким.

Тем более без знания французского языка как родного вы не сможете получить даже мастер. Там же написано как проходит обучение... Сомневаюсь что у вас есть хотя бы базовый уровень, 5й

Например....
Энтропия , вообще никто не понимает как пользоваться на практике. Статистика, знают крайне плохо.
А если ещё и вместе...
А как и где энтропию использовать на практике??

Можу вам порадити кілька підручників французької мови.
Але...
Гугл трґнслейт дуже якісно перекладає та промовляє цілі фрази.

Зараз викладач майже нічого не вирішує. Вирішує читати та дивитись відео на ютюбі. Або ось у мене Київстар пропонує тв і там є передачі цікаві французькою мовою. З телефона можна дивитись і слухати.
Граматика є в інтернеті. Гугл ...
Дякую, як користатися гуглом, я знаю. Але дитину треба було навчати тоді, а не зараз. Та й, як показала моя практика, переклад може знадобитися там, де мобільного інтернету нема: довелося спілкуватися з арабами у гірській місцевості Сінаю, використовували три-чотири мови + пальці :D.

Я дивлюсь, що тут більшість не розуміють, що вимоги до освіти батьків дитини та держави дуже відрізняються, майже ніколи не співпадають. І вважати, що безкоштовна державна освіта буде втілювати мрії батьків, щонайменше наївно.

Я дивлюсь, що тут більшість не розуміють, що вимоги до освіти батьків дитини та держави дуже відрізняються, майже ніколи не співпадають. І вважати, що безкоштовна державна освіта буде втілювати мрії батьків, щонайменше наївно.
Недавно читав про те, що в Польщі, Німеччині та багатьох інших европейських державах є закони згідно з якими батьків можуть оштрафувати, якщо дитина погано відноситься до навчання.

Выходит, что ты можешь только трололо о слове ОБРАЗОВАНИЕ, но ничего по сути образования????

Выходит, что ты можешь только трололо о слове ОБРАЗОВАНИЕ, но ничего по сути образования????
Выходит ты мне не нужен . Ты стремный тип . Так до сих пор и сказал при чем тут Антисахар и его ребенок до меня

Я уже молчу как так получается что ты чет там можешь говорить по разным темам но при этом почему не понимаешь разницы между знаниями и интеллектом . Не сам не можешь догадаться не загуглить . Стремный одним словом . И не понятный если помнить прочие темы

Останнє редагування:
Назад
Зверху Знизу