Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Міністр освіти та науки України Оксен Лісовий підтримує зменшення кількості предметів у школах.

"Прибрати *****....Дохуя ще чого..***** з неспециалізованими... населення епічно тупе... ніхуя не знають.. поверніть до школи логіку, блєад!! " ___Якби Ви логіку вивчали, Ви не писали таку хх, де кожне майже речення протирічить сусідньому!))))
Якби ви вміли читати - вам би не здавалося б, що там речення протирічать одне одному. Я бачу, що штучний інтеллект вже порядком підпортив ваш мозок...

Якби ви вміли читати - вам би не здавалося б, що там речення протирічать одне одному. Я бачу, що штучний інтеллект вже порядком підпортив ваш мозок...
Ви хочете покращити освіту , але ж мат в кожному реченні- це ознака неосвіченості!!)))

• Це лайк!
Реакції: ja
Яке відношення одне має до іншого? В якому році, нагадайте, з'вились "заборонені слова".
Для людини, що має наукове звання "Почётный доктор *******олог" Ви пишете щось зовсім наївне.)))

Для людини, що має наукове звання "Почётный доктор *******олог" Ви пишете щось зовсім наївне.)))
Зрозумійте, ваші моральні гасла - тлєн. Ваша мета - не існує.
Увесь світ іде своїм шляхом і на осі кохання крутив ваші забобони.

))Звичайно розумію, може краще за Вас бо колись цілих два роки крутив ці забобони на осі строкової служби в армії без всякого кохання..

"«Привіт», «поки» — цих і багатьох інших сленгових слів не почуєш в англійській школі. У побуті тільки літературна мова. Так підліткам прищеплюється культура мови і розширюється їх словниковий запас"

Вы знаете разницу между последовательнм и параллельным соединением проводников (физика, электричество)?
Знаю. Она у меня до сих пор в одном месте реализована в квартире. Сама не разреализую.
В 90-х даже лампочки были роскошью, чтобы их без конца менять. :)

Пан Лісовий може мати свій погляд на навчання дітей.Але краще б тільки своїх власних.Нехай їм обтинає ще не сформовані крильця.Без року тиждень в освіті і вже готові рецепти просуває.Коли б сам пан міністр вчивчася за обтесаною шкільною програмою,то художником а тим паче фехтувальником не став.Найбільше що світило б йому--робота вантадника на ринку.Там справці можна обходитися двома--трьома шкільними предметами.
Стій,брате!Можливо,до того Освіту й спрямовують?1

Люди ніхуя не знають як правильно мислити і як правильно сперечатись.
ты в этом уверен?? почитай ХФ тут эксперд на эксперде сидит и экспердом поганяет, эксперды всех кругом матами кроют, чтобы лучше дошло, а если и это не помогает, то можно запостить ****** или голую бабу для подкрепления своего мнения. а ты утверждаешь обратное, що не вміють сперечатись

Это ты прочитал где то ?
:) Это оттуда же, откуда и этот перл:
У Франції харчування-це частина освітнього процесу.
Багато овочів і фруктів вирощуються в школі.
Під час їжі хлопці вивчають продукти, їх властивості.
Велика увага приділяється етикету.

Пан Лісовий може мати свій погляд на навчання дітей.Але краще б тільки своїх власних.Нехай їм обтинає ще не сформовані крильця.Без року тиждень в освіті і вже готові рецепти просуває.
В освіті він ніхто!

Можливо,до того Освіту й спрямовують?1
Так він прямо казав - повна середня (11 класів) тільки для тих хто потім йде до університетів (які скоротять на 90%), для всіх інших тільки базова середня (8 класів) + ПТУ.

Это ты прочитал где то ?
Потому что я слышал другое лично
Вот здесь я прочитал. А где ты лично слышал и сколько раз?
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Пан Лісовий може мати свій погляд на навчання дітей.Але краще б тільки своїх власних.Нехай їм обтинає ще не сформовані крильця.Без року тиждень в освіті і вже готові рецепти просуває.Коли б сам пан міністр вчивчася за обтесаною шкільною програмою,то художником а тим паче фехтувальником не став.Найбільше що світило б йому--робота вантадника на ринку.Там справці можна обходитися двома--трьома шкільними предметами.
Стій,брате!Можливо,до того Освіту й спрямовують?
Пан Рейсмус також може мати свій погляд на навчання своїх дітей, якщо вони в нього вже є... І він має той погляд, бо пробував вивчити мабуть з десяток предметів та навряд чи засвоїв щось краще ніж здатність грамотно записувати свої безпідставні дурниці: "Без року тиждень в освіті " ..:збентежений::збентежений:

"«Привіт», «поки» — цих і багатьох інших сленгових слів не почуєш в англійській школі. У побуті тільки літературна мова. Так підліткам прищеплюється культура мови і розширюється їх словниковий запас"
Точно, зовсім нема. Українською. А англійською таке видають, що й не зрозумієш зовсім. Як казали у відомому, вже досить старому фільмі, " "Blagged"? Speak English to me, Tony, I thought this country spawned the f***in' language and so far nobody seems to speak it." Доречі, завдяки чатам в онлайн-іграх англійські (і не тільки) дітлахи вправно матюкаються російською, навіть не розуміючи змісту.
Проблема нашої школи в тому, що усі предмети зараз викладають здебільшого на "начитати години, результат неважливий". Це у кращому випадку. А сам я бачив, як вчителі навмисно знижують рівень викладання, при цьому наголошуючи, що без додаткових занять (за гроші, звісно) його предмет вивчити неможливо. Якось прийшов на таке заняття із сином, побачив у вчительки французької підручник, якого точно нема в шкільній програмі, поцікавився. Так вона його від мене сховала, щоб я собі таке не придбав!
Як в нас дисертації купують, теж в курсі, на базі моєї вже декілька зробили, хоча зараз вона й не дуже відповідає актуальним сучасним вимогам (15 років це дуже багато для мого профілю). Як я завжди кажу, з одного боку, прикро, що крадуть, з іншого боку, погане красти не будуть :)
А як обходять антиплагіат? Найбільш просунуті крадуть роботи іншими мовами і перекладають. Але були й такі, що перекладали радянські роботи до 1985 року (після цього вже працює машинний антиплагіат у ВАКу). А ловили їх дуже просто: за написане про неабияку роль КПРС будь де :D.

Точно, зовсім нема. Українською. А англійською таке видають, що й не зрозумієш зовсім. Як казали у відомому, вже досить старому фільмі, " "Blagged"? Speak English to me, Tony, I thought this country spawned the f***in' language and so far nobody seems to speak it." Доречі, завдяки чатам в онлайн-іграх англійські (і не тільки) дітлахи вправно матюкаються російською, навіть не розуміючи змісту.
Проблема нашої школи в тому, що усі предмети зараз викладають здебільшого на "начитати години, результат неважливий". Це у кращому випадку. А сам я бачив, як вчителі навмисно знижують рівень викладання, при цьому наголошуючи, що без додаткових занять (за гроші, звісно) його предмет вивчити неможливо. Якось прийшов на таке заняття із сином, побачив у вчительки французької підручник, якого точно нема в шкільній програмі, поцікавився. Так вона його від мене сховала, щоб я собі таке не придбав!
Як в нас дисертації купують, теж в курсі, на базі моєї вже декілька зробили, хоча зараз вона й не дуже відповідає актуальним сучасним вимогам (15 років це дуже багато для мого профілю). Як я завжди кажу, з одного боку, прикро, що крадуть, з іншого боку, погане красти не будуть :)
А як обходять антиплагіат? Найбільш просунуті крадуть роботи іншими мовами і перекладають. Але були й такі, що перекладали радянські роботи до 1985 року (після цього вже працює машинний антиплагіат у ВАКу). А ловили їх дуже просто: за написане про неабияку роль КПРС будь де :D.
Проблема "дискусій" в інтернеті в тому, що дуже скоро юзері забувають про тему і починають обговорюваи один одного або просто жалітись на життя..:збентежений:

Назад
Зверху Знизу