Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Пф, им уже всё равно. Вот так же и со мной - мне уже будет всё равно.
А мне нет. Если вы, будучи носителем вируса и без маски, на меня дыхнёте в магазине, в очереди на кассе, например.
А я потом буду под ИВЛ лежать.
Ваша логика ущербна.
Одеть маску в общественных местах не сложно.
Сложно потом дышать с двусторонней пневмонией.
А сейчас от холодной горы до пролета.
Таких, как Вы, просто необходимо нещадно штрафовать.Не переживай. Того чего нет подцепить невозможно.
Смысл примерно такой, как мне кажется: все храбрые, кому похуй - они и вымрут. От коронавируса. Кому не похуй - останутся и дадут жизнь новому поколению, которым не похуй.
Посоны без масок, все правильно. Ходите без масок и повыздыхайте поскорее. Вы не нужны.

Сегодня прошёлся по рынку Барабашово. Масок нет вообще ни у кого.
Встретил только одну пару покупателей в масках.![]()
Я бы сказал по другому. Зачем заставлять тех, кто ее носит на бороде, иметь ее вообще. А те, кто одевает осознанно, будут носить её и дальше и не нужны им там всякие режимы.
Недавно зашел в "буфет". Заказ без маски не принимают. Но все едят без масок
Блядь, тупость.
Ходжу без маски, так як вірити в існування короновірусу, те саме що вірити в існування чортів.
То, что Вы сдохнете, вряд-ли кого-то озаботит.похуй! я не ношу маску ношу бороду нахуй!
Если бы Вас своевременно превентивно оштрафовали тысяч на 17, это могло подвигнуть Вас на отказ от такого пути, и возможно, уберегло бы хороших людей.Это же и цель! Я болеть самостоятельно отказываюсь! Наоборот как можно больше! Это путь!
Взгляните на дату регистрации этого, несомненно, пропагандистского диверсанта кгб. Очень жаль, что многие ведутся на такие фейки.Неіснуючий хуєвірус - є лише інструментом відстоювання економічного статусу кво американських, зпхідноєвропейських та єврейських економічних пануючих угрупувань, метою яких є подавлення Китаю, Індії та інших як загрозливих конкурентів, здатних економічно витіснити західні угрупування на маргінес історії.
А ви - корисний ідіот, який безплатно мавпує пропагандонну нісенітницю, хоча не виключаю, що ваи за це кидають копійки
https://www.kharkovforum.com/showthread.php?p=68229317#post68229317 пост №250А хто "загарбник"?
Все йде до того, що Росія змусить київську владу військові акції на Дрнбасі як громадянська війна України проти народу Донбасу, себто загарбником Донбасу автоматично стає Україна.
Тому й оплачуватиме розходи відновлення Донбасу, а так як олігархи платити не будуть, всі витрати повішуть на шию простих українців.
Твоя незгода до уваги не береться, будеш регулярно відгортати проценти від
своєї зарплати.
Чи може організуєш протести на Майдані проти виплат Донбасу?
Далі диванного обурення твій опір не піде.
Вот от Вас я иного и не ожидал.хуй тебе в рылдо сраный урод! это антиконституционный указ! это тебя быдла надо оштрафовать на 17 тысяч за быдлючесть и скотство! мне насрать сколько "хароших мразей" умрет от моих действий я разделяю этот риск с ними и это охуенно!
Ой ли? За один день Вы развернули активную деятельность, создали уже 17 постов, которые говорят сами за себя.Дата реєстрації ніц не каже
Явная направленность этих постов - дезориентация и раскол народа Украины.а от навішати ярлик кегебіста пасує до тебе, позаяк спілкуєшся рашистською мовою- загарбника українських земель.
В Китаю та Індії ще недостатнбо впливу, аби чинити опір амерофранцузькоєврейським угрупуванням, які контролюють світові ресурси.
Саме вони кількадесят років тому змусили Китай до введення політики однієї дитини, а Індію - примусово до стерелвзації і ранніх абортів.
Всі головні масмедіа - під контролем цих угрупувань, вони фінансують науку і науковці співають пісні які їм замовляють, а уряди країн є лише маріонетками в руках цих домунуючих угрупувань.
А ти - найманець в маріонеток, тобто взагалі поваги до тебе - 0.
Про таких Шевченко писав: скачи, враже, як пан скаже.
Раджу скинути економічні кайдани і набратися сміливості поглянути реальності в очі, а реальність така, що ви ставите себе в якості посміховиська для людей, які керуються здоровим глуздом, а не пропагандонними небелицями з вуст маріонетковиз масмедіа гнилої влади підконтрольних клоунів.
Неглупые люди сразу поймут, что этот человек не живёт в Украине, хотя его тщательно готовили. Он изъясняется на каком-то карикатурно-лубочном языке, который не является ни литературным, ни языком носителей.Можна і 170 постів створити, але гайнувати час на проплачених маріонеток - себе не поважати.
Щодо другого нюансу, саме ви розколюєте Україну, в росії жодного шансу на україномовних теренах, а повністю російськомовні землі - крим, донецк, луганск- вже не є в Україні.
І саме ви є жалюгідною жертвою російського пропагандону про "щирих українців". Нема ніяких "щирих українців". Є українці і ви, малароси, які на 7му році війни продовжують русифікувати Україну спілкуючись мовою загарбника.
Ганьба вам і зневага. А за пропаганду неіснуючої хвороби - подвійна зневага.
Знаю, знаю. Но Вы довольно предсказуемы.от меня ничего ожидаьть не надо!
Да тешьтесь на здоровье иллюзиями.я не предсказуем! я сука сама не ожиданномсть|!
Оскорбление от Вас - это не оскорбление, а похвала.к сожалению таких мразей как ты много и еще много педрил таскают маску