Лід тронувся?

• Автор теми Автор теми Lexa62
  • Дата створення Дата створення
Статус: Офлайн
Повідом.: 1214
Лід тронувся?

Піскуна звільнили, не виправдав надій.
КС зібрався лише щоб констатувати свою неспроможність.
Підкуп чиновників стає нерентабельним.
Лід тронувся?

В ВР направлено пакет документів "від групи"
цікаво! :rolleyes:?

Всі чекаємо пресуху Юліїї о 15.00

Може нашого Президента останніми днями й можна звинуватити в зволіканні, але не в послідовності!
Я пишаюсь!

А у Вас нет сомнений по поводу личности президента?

"Не сотвори себе кумира!" И.Христос

Я больше доверяю коллективному решению. Меньше погрешность!

Між іншим, хіба не до речі повідомлення комунальних служб про над-то велике навантаження електромереж в центрі.
Кондиціоненри там різні... розумієте?

Чи не час депутатам попаритись!

А у Вас нет сомнений по поводу личности президента?

"Не сотвори себе кумира!" И.Христос

Я больше доверяю коллективному решению. Меньше погрешность!

До чого тут особистітсть. Я ( і більшість нашого табору) оцінювали завжди тільки кроки, і ця рішучість нам подобається!

Да, тронулся. Жара усилила действие диоксина на моск. :)

З.Ы. если серьезно - это уже полный 3,14-здец! Заебал этот товарисчь!Срочно в рубаху с длинными руками и в изолированую комнату с мягкими стенами.

в Києві піднесення, серед тих, хто в курсі отанніх новин

До чого тут особистітсть. Я ( і більшість нашого табору) оцінювали завжди тільки кроки, і ця рішучість нам подобається!

Забавно!... А может этот пастух всех к краю пропасти подвёл?
...Решимость прыгнуть в пропасть! Не ведает, что творит!

А я бы сор из избы вынес таки. Пусть судит 3-я сторона, международная!

З.Ы. если серьезно - это уже полный 3,14-здец! Заебал этот товарисчь!Срочно в рубаху с длинными руками и в изолированую комнату с мягкими стенами.

Дехто вже там!
Посилання видалено

Для постколоніальної України це справді прірва. А вільна тільки починається!

офф

Для постколоніальної України це справді прірва. А вільна тільки починається!

Леха, извини конечно за оффтоп, но постом про колониальную Украину (отсюда - комунистическое иго и все прочее) ты мне напоминаешь Луценко, который сейчас супер демократ, ****еть горазд. А в детстве дефицитные конфетки из обкомовского паечка наверное кушал за обе щечки, был первым пионером в школе, и трудовой путь начал с мастера, когда остальные этом самый путь зачастую мастерами и заканчивали.

Леха, извини конечно за оффтоп, но постом про колониальную Украину (отсюда - комунистическое иго и все прочее) ты мне напоминаешь Луценко, который сейчас супер демократ, ****еть горазд. А в детстве дефицитные конфетки из обкомовского паечка наверное кушал за обе щечки, был первым пионером в школе, и трудовой путь начал с мастера, когда остальные этом самый путь зачастую мастерами и заканчивали.

а Тимошенко починала простим інженером, невже у вас для неї теплого слівця не знайдеться?

Тимошенко начала ****о касетами торговать в Днепре, и вышла замуж за папиного сынка...

Міжнародна з Європи? Для них же газова труба важливіша будь-яких аргументів ( коли це стосується України).
Народ у стару стайню не повернеться, хоч би як його не намагалися переконати, що крім стайні є тільки прірва.

а Тимошенко починала простим інженером, невже у вас для неї теплого слівця не знайдеться?

...авантюристка,-клейма негде ставить! О.Бендер в юбке!

..После награждения почётной церковной наградой орденом "Варвары великомученницы" снялась в одиозном журнале "Playboy"(жаль, что орден не повесила на *****!).. Неужели других журналов женских не было? Пощёчина церкви!

Міжнародна з Європи? Для них же газова труба важливіша будь-яких аргументів ( коли це стосується України).
Народ у стару стайню не повернеться, хоч би як його не намагалися переконати, що крім стайні є тільки прірва.

Бендеровец, говори по русски на ХФ. Харьков проросийский город! Здесь все по русски говорят! Первая столица УССР!

Я знаю и уважаю свой родной язык - украинский. Считаю его одним из красивейших языков мира.

Но тут надо по русски! Ферштейн?!

Тимошенко начала ****о касетами торговать в Днепре, и вышла замуж за папиного сынка...

дякую за оффтоп, ( дивує твоя обізнанність), здається Тимошенко одружилася задовго до буму ЧП, тобто ще будучи рядовим працівником.
І наскільки відомо, про свій перший мільйон може відзвітувати до останньої копійки, чого не може зробити той же Ахметов.

Назад
Зверху Знизу