Статус: Офлайн
Повідом.: 51775
Повідом.: 51775
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
На базаре,особенно в субботу,много продавцов.Но ,у них все разбирали только по заказу.Молоко и кипятилось и скисало.Плюс к молоку я брал у него кружалку Адыгейского сыра,хорошо отжатого,обтертого солью,неделю ледал не портился.Остались одни воспоминания....взагалі, безконтрольне застосування антибіотиків у домашньої скотини приводить до того,що молоко не зкисає, навіть із закваскою,тому давно не купляю домашнє молоко, про наслідки вживання такого молока думайте самі
Лодка рыбака.
...я поділився особистими спостереженнями,спочатку я не розумів ,чому молоко не кисне,а потім випадково побачив кількість тари з ліків у смітті з однієї такої мініферми🤦♂️На базаре,особенно в субботу,много продавцов.Но ,у них все разбирали только по заказу.Молоко и кипятилось и скисало.Плюс к молоку я брал у него кружалку Адыгейского сыра,хорошо отжатого,обтертого солью,неделю ледал не портился.Остались одни воспоминания.
Не, Немишля..Ти не о районе Харькова,который "Садки" называется?
Ну,это рядом.Там проход есть от метро сейчас Армейская по мостику через ж.д. пути и дальше на Немышлю.Не, Немишля..
Марлін на опариша бере? Чи на манку?
Сукооо... А вони їй чуть не пів світа подарували при муже куколді...На перловку!

Звісно є. Дегенерати, які його глушкотять літрамиКстати.. у любого коньяка.. ( практически).. круазье не в счет.. есть препаршивейшая особенность.. опишите.. умменя сернила закончились..![]()
Ох..боюсь він їм не по карману..Звісно є. Дегенерати, які його глушкотять літрами

Та ні. Зовсім не рідкість дегенерати-алкаші серед понтовитих заможніхОх..боюсь він їм не по карману..![]()
Ти на шо натякаешь.. царьская твоя морда..Та ні. Зовсім не рідкість дегенерати-алкаші серед понтовитих заможніх

Ні на що. Просто знаю такихТи на шо натякаешь.. царьская твоя морда..![]()
![]()
«Знакомая мне учительница французского Эрнестина Иосифовна Паункаре никогда в жизни не пила вина. И что же! На одной вечеринке ее угостили рюмкой коньяку. Это ей так понравилось, что она выпила целую бутылку и тут же, за ужином, сошла с ума. И на свете стало меньше одной учительницей французского языка»Кстати.. у любого коньяка.. ( практически).. круазье не в счет.. есть препаршивейшая особенность.. опишите.. умменя сернила закончились..![]()
Ну хоч не місіс якто тамВопщім пєнсія тепер звіт мене місс Анжелочка Махідєвран Султан 🤧
Єі Пуаункаре...юхоча мені похуй.. де мої бумажкі блядь..Ну хоч не місіс якто там
Мурпл? 🤧Ну хоч не місіс якто там