Статус: Онлайн
Повідом.: 24445
Повідом.: 24445
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.

...ну звичайно, тобі видніше, і життя у делегаціях це теж татари😁🤦♂️Папрашу..
Кримсько-татарськи..![]()
Бабунь..а ви би улюбіліся у меня?..Северный, Вам в Голливуд нада, а не в Польшу.
Или вы уже там?
😜

Ну миш про гени розмовлям , чи ні?.....ну звичайно, тобі видніше, і життя у делегаціях це теж татари😁🤦♂️

...звичайно, інший мабуть у наші роки,від такого життя,👍з копит би вже упав,а ти хвіст пістолетомНу миш про гени розмовлям , чи ні?..![]()
Дякую дядько.....звичайно, інший мабуть у наші роки,від такого життя,👍з копит би вже упав,а ти хвіст пістолетом

...я бачу своїх однолітків є з чим порівнятиДякую дядько..![]()
![]()
Ага, снимать в фильме ужасов "Электромонтаж в пятницу 13"Северный, Вам в Голливуд нада, а не в Польшу.
Или вы уже там?
😜

Алкоголь - он корсенвант. Поэтому он так молодо выглядит...звичайно, інший мабуть у наші роки,від такого життя,👍з копит би вже упав,а ти хвіст пістолетом

Не заздрі..каблук..Алкоголь - он корсенвант. Поэтому он так молодо выглядит![]()

В Японии ж вроде другие имена.Как глазки так Панасонику строить,а звіть мене Султан.Казали Северному тіки по большой любові,а самі де бабосіки там і ви.Вопщім пєнсія тепер звіт мене місс Анжелочка Махідєвран Султан 🤧
Ще ні, алеш працюю над ентім..Северный, Вам в Голливуд нада, а не в Польшу.
Или вы уже там?
😜
разриваюсь между массачусетсом та флорідой..

...правильно, у Америках теж кабелі хтось укладаєЩе ні, алеш працюю над ентім..разриваюсь между массачусетсом та флорідой..
![]()
Жо речі да..Анджела.. место вакантне е..хочете бути Анджелой Северной?..В Японии ж вроде другие имена.Как глазки так Панасонику строить,а звіть мене Султан.Казали Северному тіки по большой любові,а самі де бабосіки там і ви.

...я довго звати не буду..пострадаю та знайду якусь кітайку собі..

А у тебя пенсія большая? )))Жо речі да..Анджела.. место вакантне е..хочете бути Анджелой Северной?..![]()
...я довго звати не буду..пострадаю та знайду якусь кітайку собі..
Альбо он.. с бабуней замутім...![]()
Обрезание делает,шоб тоже по субботам не работать.Дє єтот ценітель лісапедов..археолог-поддоднік..
Аграмезная..А у тебя пенсія большая? )))
.. а шо це?..