4000 грн на місяць

Лавочка Форева.

• Автор теми Автор теми Пошляк
  • Дата створення Дата створення
Дризните лодирі?.. ну і дрихніте далі.. а я пиажок рибови бу жерти :жую: :увага:
IMG_20260307_081413_compress86.webp

17728686189197162403527288695125.webp

...на ніч вмикав витяжки у сховищі,температура упала на три градуси

Зараз 10 кг цибулі = 1 л дизеля
...мало хто це розуміє, продавці добрив дістали пропозиціями у євро,дивуються,чому мало хто їх бере,я одному казав,ти бачив ціну на овочі?..а він дививується,а щоз нею не так?🤦‍♂️

Збєжала олія з коробкі. Йобане французькє вєдро. Надапродавать.:(
Сука, замєна сальніков коробаса і замєна сцепи - одні й ті самі гроші по ремонту. Да.

Сука, замєна сальніков коробаса і замєна сцепи - одні й ті самі гроші по ремонту. Да.
...друже, вибач, але я вважаю французскі авто,взагалі не авто

Царя зверей, пизду и елку наш сервис не обслуживает (с) :D

...друже, вибач, але я вважаю французскі авто,взагалі не авто
На самом дєлє в них є надійні тачкі. З класними моторамі. Вантажні від трьох літрів двигуни досить надійні. І в Формулі в них своя команда є.
Вобщем, треба пофіксіть і продавать.

На самом дєлє в них є надійні тачкі. З класними моторамі. Вантажні від трьох літрів двигуни досить надійні. І в Формулі в них своя команда є.
Вобщем, треба пофіксіть і продавать.
...може воно коли нове,то і їздить, а далі,що бог пошле

Так треба було оливу туди заливати, а не олію. ))))

Так треба було оливу туди заливати, а не олію. ))))
Ето мєсто проблємноє у 90% машин всіх виробників. Сальнікі распрєдвала і колєнвала. Спочатку соплівіт, потом підкапує. В мене тачка простояла майже 4 роки. Тре було тоді ще продавать. Зараз маємо, шо маємо. Сальнік явно розкрошився.

Назад
Зверху Знизу