Лавочка Форева.

• Автор теми Автор теми Пошляк
  • Дата створення Дата створення
Зараз 10 кг цибулі = 1 л дизеля
...мало хто це розуміє, продавці добрив дістали пропозиціями у євро,дивуються,чому мало хто їх бере,я одному казав,ти бачив ціну на овочі?..а він дививується,а щоз нею не так?🤦‍♂️

Збєжала олія з коробкі. *****е французькє вєдро. Надапродавать.:(
****, замєна сальніков коробаса і замєна сцепи - одні й ті самі гроші по ремонту. Да.

****, замєна сальніков коробаса і замєна сцепи - одні й ті самі гроші по ремонту. Да.
...друже, вибач, але я вважаю французскі авто,взагалі не авто

Царя зверей, ****у и елку наш сервис не обслуживает (с) :D

На самом дєлє в них є надійні тачкі. З класними моторамі. Вантажні від трьох літрів двигуни досить надійні. І в Формулі в них своя команда є.
Вобщем, треба пофіксіть і продавать.

На самом дєлє в них є надійні тачкі. З класними моторамі. Вантажні від трьох літрів двигуни досить надійні. І в Формулі в них своя команда є.
Вобщем, треба пофіксіть і продавать.
...може воно коли нове,то і їздить, а далі,що бог пошле

Так треба було оливу туди заливати, а не олію. ))))

Ето мєсто проблємноє у 90% машин всіх виробників. Сальнікі распрєдвала і колєнвала. Спочатку соплівіт, потом підкапує. В мене тачка простояла майже 4 роки. Тре було тоді ще продавать. Зараз маємо, шо маємо. Сальнік явно розкрошився.

...до речі, недавно у ниві так було,у коробці розсипався підшипник, звоне майстер, каже,розібрав,майже масла там не було,кажу,де поділося?він каже потьоків не було,чудеса,це при тому ,що колись він її робив🤦‍♂️,тобто колись сам не долив,а я так їздив

И тем не менее в Ха большинство авто хранцузы.Что-то тут не вяжется.Или мы ***** или авто таки заслуживает внимания.Если смотреть цена=качество,то вполне себе ничего.Дешево и сердито.Да еще и в такси эксплуатируется массово

И тем не менее в Ха большинство авто хранцузы.Что-то тут не вяжется.Или мы ***** или авто таки заслуживает внимания.Если смотреть цена=качество,то вполне себе ничего.Дешево и сердито.Да еще и в такси эксплуатируется массово
...я виказав свою суб'єктивну думку,а кожен сам вирішує на чому їздити

Останнє редагування:
...мало хто це розуміє, продавці добрив дістали пропозиціями у євро,дивуються,чому мало хто їх бере,я одному казав,ти бачив ціну на овочі?..а він дививується,а щоз нею не так?🤦‍♂️
Привет дружище
Полностью согласен
Тем более цены на овощи очень низкие сейчас
Лук, капуста, морковка, буряк картошка - те кто закупил в запас в начале осени наверное крепко жалеют.

Если честно не вижу большинства французов
Скорее немцы а из них ФВ групп

Французский автомобиль свой шарм однозначно
И первое это мягкая и *****оустойчмвая подвеска
Ездил много лет на Рено - прекрасное авто

Назад
Зверху Знизу